bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- iş bulamamak4
- kartal6
- zebra4
- sssilvermist22
- aldığınız en ilginç iltifat3
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- insan kaynakları3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- yazarların almak istediği hediyeler4
- nickten isim tahmini yapmak25
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- zorunlu eğitim2
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- spaghetto2
- arap gel oğlum5
- bir ay çaylak olmak4
- yarası olan gocudur5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- küs insanları barıştırmak3
- otosan p1002
- gece denize girmek12
- yeni parti46
entry'ler (36)
asla şu tarzı daha çok seviyorum diyemiyorum. modum o kadar çok değişiyor ki bir gün deli gibi aksiyon izliyorum bir gün romantik bir gün dram bir gün korku. asla bir tarzım yok.
canidir. insan değildir. çocuk lan o çocuk kıracak dökecek koşacak her yeri yara bere içinde olacak ağlayacak ama yine sığındığı yer ana babası olacak. ana babasından dayak yediği için aglamayacak.
kendiniz olun ya insanların ne dediğini umursamayın başkaları sizin hakkınız da en fazla 15 dakika konuşur ama o hayatı siz bir ömür yaşarsınız. kimin ne giyeceğinize nasıl konusucağınıza karışmasına izin vermeyin.
beni hak etmiyorsun hem de hic.
bu bir zorunluluk değildir saygıdır. kaç yaşında olursam olayım ilkokul da ortaokul da lise de üniversite de hep kalktım okul bitti yine bir hoca görsem yine kalkarım.
ben senelerce bekledim. ama kiloluydum ve beni güzel bulmuyordu. sonra kilo verdim tarzımı değiştirdim derken bana yazmaya başladı. ve bana kilo vermişsin güzelleşmişsin dedi hoşuma gitmesi gerekirken zoruma gitti. ben değişmedim ki aynı patavatsızlıklarımla düşüncelerimle fikirlerimle ben yine bendim. ama o beni tanıdığı için değil güzel olduğumu düşündüğü için yazmıştı. üzgünüm ama bu kadar sığ bir adamla birlikte olacak kadar da aptal değilim.
inşallah ıslak tuvalet terliği giyersin inşallah o serçe parmağını masanın köşesine çarparsin daha ne diyeyim.
benim kimsenin ilgisine ya da kimsenin pohpohlamasına ihtiyacım yok. benim sadece kendim olmaya ihtiyacım var.
arkadaşlar gayet insan gibi yemek yedim.kahvaltımı yaptım akşam yemeğimi erken yedim. gün için de muhakkak spor yaptım. yürüyüş yaptım bol su içtim 6 ayda 28 kilo verdim. uzaya çıkmıyoruz yapmamız gerekeni yapıyoruz.
nyx far paleti istiyorum hshshhshshsh.
kpss işçisi.
ben anlamıyorum. video çeken zengin oluyor şarkı söyleyen zengin oluyor ota boka vakit harcayan herkes zengin biz it gibi kpss çalışmaya devam edelim.
ikisini de çok seviyorum. ama ben dostoyevskiyi bir tık daha fazla seviyorum. çünkü hayatı daha olduğu gibi anlatıyor daha çok hayatın acılarını gösteriyor. bana daha gerçekçi geliyor.
ahhhh sarı papatya bir bilsen ne kadar üzgünüm yılanın diğer başını ada da bırakıp gittiğin için. siz ikinizin birlikte gitmesi lazımdi.
Allah'ın gerizekalısi bugün benim doğum günüm ve sen yanımda yoksun. aptal insan hediye almamak için ayrılır mi ya.
bu bence karar verilecek bir şey değil insanın ruhundan vardır ya da yoktur. bakın erkek ya da kadın demiyorum iNSAN.
dilberay'in dediği gibi beni hak edecek biri olduğuna inanmıyorum.
maalesef ikizler burcu olduğum için asla bir şarkı tarzı bulamıyorum. şuan Müslüm dinlerim iki dakika sonra lady gaga beş dakika sonra Kenan Doğulu üç dakika sonra Amy Winehouse belki de küçük Emrah asla ama asla dengeli değilim bu konuda.
kesinlikle sürat kargo ne telefonları açarlar ne bir bilginlendirme yaparlar. telefonu açtıkları zaman da aradık diye kızarlar ben böyle bir şey görmedim. kargom 3 haftaya yakın gelmedi aradım kaybolmuştur dedi kaybolmuştur ne demek ya.
ya Allah rızası için yapmayın beni de iki gün sirkeli su da bekletin benim de içimden kurt çıkar.