bugün

entry'ler (34)

ı phone 5s vs samsung galaksi s5

şarj, hız ve kamera kalitesi. bu üç özellikte sorunsuz telefon ideal olabilir. iş dünyasının performansına yetişebilen.

htc ve lg'yi iplemeyen versus. iplese de olabilirmiş.

kavga çıkacağını belirten sözler

''sen kime falan filan yapıyosun lan??''

leon vs golf

hatchback araba versusudur. golfteki konfor, leondaki sporcu kişilik etkileyici unsurlar. hangisi alınır?

newyork fare istilası

insanların üstünde gezebilecek derecede özgüven yüklü istiladır.

(bkz: http://www.sondakika.com/...-u-fareler-basti-6165158/)

1 mesaja 2 kontörün gittiği zamanlar

(bkz: ödemeli arama)

abdestliyken aniden gelen yellenme isteği

tatlı bir endişedir. psikolojik de olabilir. tutunuz lütfen.

yazarların futbolda oynadığı mevki

amatör klüpteyken ortasaha, profesyonel klüpteyken forvet. şuan halısahada defans.

21 nisan 2014 aof lileri yok etme kampanyası

sebebini anlayamadığım kampanya. nooldu olum? ne diye vuruyonuz gereksiz gereksiz?

yazarların kendi çaplarındaki başarıları

3 kez satranç şampiyoluğu, kpss türkiye 400.lüğü, 7 yıl amatör futbol takımı kaptanlığı ve kazanılmış şampiyonluklar.

bir de karının tekine gitarla nothing else matters çalmıştım dudaklarıma yapışmıştı. başarı lan işte.

hey what a nice day diye uyanabilen amerikalı

nasıl yaptığını merak ettiğim amerikalıdır. ben uyandığımda kafamı duvara sürtüyorum sinirden.

sözlük yazarlarının meslekleri

mali hizmetler uzman yardımcısı.

crack yapmasını bilen kız

kız değildir.

türkiye de en çok vergiyi memurların ödemesi

bu adaletsizliği kısmen azaltmak için maliye bakanlığı yakın zamanda 5000 vergi müfettiş yardımcısı istihdam etmiştir. hayırlısıyla.

adaletsizlik: memurlardan %100 verimle vergi hasılatı elde edilirken, diğer kazançlardan %40-50 vergi hasılatı elde edilmesidir.

uludağ sözlük memur birliği

keşke öyle bir birlik gerçekten olsa dediğim birliktir.

deokratik dikta

baştakilerin seçimle göreve geldiği ancak ülke bekası ve paternalizmin gerekçe gösterilerek kişisel hak ve özgürlüklerin bir kısmının engellenebildiği rejim sistemidir. devleti herşeyin üstünde gören bu sistem temel hak ve özgürlüklerin sınırsız kullanımını ''yeter lan bokunu çıkardınız'' diyerek durdurabilir. ülkemize en uygun rejim sistemidir. devletin mutluluğu diğer tüm kesimlerin mutluluğundan önemlidir. destekliyorum.

türkiye de en çok vergiyi memurların ödemesi

evet beyler. stopaj usülü ile ücretlerden kesilen gelir vergisinden kaçış zaten olanaksız. e aylık maaşınızı da düşük gösterme ihtimaliniz yok. 5 aylık bir memur, henüz %20'lik dilime girmeden 3000-4000 arası vergi vermiş oluyor. bakanlar kurulu göreve.

checkin yapmak için gezen kezban

rozet kazandıkça keyiflenir, keyiflendikçe rozet kazanır. bu döngü böyle devam eder efenim.

ömer aşık

yine attığından fazla tutan pota altı savunucusu. 10 s, 15 r

cep telefonuna sevgili ismini kaydetme biçimleri

şopar. (bkz: edirneli kızlar)

manitayı doğum gününde tavuk dönerciye götürmek

parasızlıktandır efenim. aslında doğaldır ve sempati toplayabilir. neresinden bakarsanız bakın hayvanlıktır.
© copyright 2005 - 2026