bugün

entry'ler (1)

hiç uzun süren ilişkisi olmayan kişi

benimdir.
22 yaşındayım en uzun ilişkim 30 gün oldu. (2.5 sene önce)

bu zamana kadar sadece 2 kızı çok sevdim ama onlar beni sevmedi. (bu iki kızı cidden çok sevdim başkalarına karşı böyle bişey hissetmemiştim hiç ama olmayınca olmuyor)

onlar hariç flörtlerim konuştuklarım vs vs çok oldu evet ama hiç biriyle bi ilişkiye başlayamadım. ben sıkılıyorum bitiriyorum muhabbet sarmıyor veya onlar bitiriyor konuşmayı falan bi türlü karşıma adam akıllı bi insan çıkmadı. belkide sorun bendedir bilemiyorum. dedim ya en uzun ilişkim 30 gün sürdü. en kısa ilişkim 30 dakika.. galiba gel geç gönüllüyüm ondan dolayıda olabilir. uzun ve düzenli bi ilişki istiyorum tabiki de ama değecek insan var mı onu bilmiyorum.

dedim ya 2 kızı sevmiştim diye. ilkini unuttum zaman aldı unutmak ama gerçekten unuttum. diğeri ise hala aklımda ve aklımda birisi varken zaten başkalarıyla olmam imkansız. denedim olmuyor. aklında biri varken başkasıyla olmuyor.

bu zamana kadar hep kısa süreli takıldım kızlarla ama kısa bi zaman önce bi karar verdim uzun bi süre boyunca kızlarla arama gerçekten mesafe koycam (ilişki olarak). biraz kendime vakit ayırmam gerek kafamı toplamam şu saçma ilişkilerden uzak durmam gerekiyor. zaten kısa bi süre sonra işe başlıcam ondan sonra benden haber alabilene helal olsun. kapatıcam kendimi sosyalleşmeye (en azından bir süre).
© copyright 2005 - 2026