bugün
B
buny15 yıl önce
bunyip
Aborjin inancında suda yaşayan bir deniz canavarıdır.
B
buny15 yıl önce
halka ait istihbarat örgütü
yani [http://wikileaks.org/ wikileaks]. julian assange oluşumunu böyle tanımlıyor. `julian assange neyin nesidir?` (img:#80599) 1971 yılında doğan avusturya'lı internet aktivistidir. wikileaks'in editörü ve basın sözcüsüdür. wikileaks'in editörlü… devamını gör
B
buny15 yıl önce
halka ait istihbarat örgütü
yani [http://wikileaks.org/ wikileaks]. julian assange oluşumunu böyle tanımlıyor. `julian assange neyin nesidir?` (img:#80599) 1971 yılında doğan avusturya'lı internet aktivistidir. wikileaks'in editörü ve basın sözcüsüdür. wikileaks'in editörlü… devamını gör
B
buny15 yıl önce
facebook
kapsadigi agi genisletmeye karar vererek beni hayal kirikligina ugratan oyuncagim. neyseki hala gizlilik (bkz:privacy) ayarlariyla sorunlar halledilebiliyor. (img:#211772)
B
buny15 yıl önce
serdar ortaç
iğrenç şarkılar yapan yaklasık 60 kilo ve 1.65 boya tekabül eden hatunlarla [*]özellikle cıtır[/*] her yerde görülmekten çekinmeyen popcu.
B
buny15 yıl önce
yaran dükkan isimleri
oral ticaret fantazi el örgü yünleri. (bkz:başlık başıma)
B
buny15 yıl önce
sabri sarıoğlu
34.haftadaki kayserispor maçında 2 gol atmış ve şampiyonluk kutlamaları sırasında bayağı bi coşmuş futbolcu.
B
buny15 yıl önce
öğrenim kredisi ile 2010 model araba almak
ali agaoglu galericilige basladi demektir.
B
buny15 yıl önce
dünyanın en sıcak gülüşü
meg ryan gülüşüdür. ben bu hatunun, yaradanın neslime gülmenin güzelliğini anlatmak için yarattığı bir varlık olduğuna cidden inanmak üzereyim. konuya aşırı subjektif yaklaştığımın farkındayım ama çocuktum çarpıldım, gençtim aşk a doğru kaymaya baş… devamını gör
B
buny15 yıl önce
babasından korkan anarşist
efendim bu tür herkese kendini kanıtlamak için öğüt verecek bir yol bulmuştur ve anarşist olmuştur. ancak evine döndüğünde saat 6 da 2 ekmek 1 süt alırlar. insan yerine bile koymamak en güzelidir.
B
buny15 yıl önce
çılgın ayhan ın zall olma ihtimali
`ismail yk`'nın `facebook` adlı şaheserinin video klibinde rol almış, ayrıca şarkıda ismi geçen muhteremin `zall` olma ihtimalidir. benziyor sanki lan, saçı biraz düzelltirdi mi zall işte. (img:#41977)
B
buny15 yıl önce
devlet bahçeli nin horned hand yapması
`mhp` lideri `devlet bahçeli`'nin bozkurt işaretiyle `horned hand` arasındaki farkı anlatırken, daha anlaşılır olsun diye uygulamalı olarak göstermesidir. (img:#33847) [http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/37604/ buradan]
B
buny15 yıl önce
istenmeyen gebelik
dogum kontrol hapının yanlıs zamanda alınması sonucunda ortaya cıkabılecek gebelıktır.
B
buny15 yıl önce
vuvuzela sesi
asil olmayan bir sestir.
B
buny16 yıl önce
south park
Amerika ve [bkz]dünya[/bkz] gündemindeki önemli ve yapımcılarına göre yanlış[*]nası yani[/*][*]yanlış nedir[/*] olayları [bkz]eric[/bkz], [bkz]stan[/bkz], [bkz]kyle[/bkz] ve [bkz]kenny[/bkz] isimli dört gencin gözünden anlatan komik, politik ve [bkz]… devamını gör
B
buny16 yıl önce
hüseyin kara
bayrampaşa anadolunun en sevimli hocası. ayrıca ülkenin en iyi edebiyatçılarındandır.
© copyright 2005 - 2026