bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- hikayeyi devam ettir30
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- hayattan zevk alamamak15
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gocunun nerede olması12
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- uysaljakoben16
- yazarların öldükten sonraki planları4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeşilçam filmi izlemek6
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- habire12 adamdır37
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- makine mühendisliği3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- yeni parti50
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sokakta kavga teknikleri3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- habire1259
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- yazarların zeka seviyeleri7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- cem küçük5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- cioran neden intihar etmedi3
- nick vermeden bir yazara seslen16
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
entry'ler (39)
bilsin ki insan için kendi çalışmasından başka bir şey yoktur. (necm -39) diyen din mi ben sana ihtiyacın olanı veriyorum sen sadece namaz kıl, kuran öğren başka bir şey yapma diyor ?
yoksa
şüphesiz allah katında canlıların en kötüsü, düşünmeyen sağırlar ve dilsizlerdir. (enfal 22) diyen din mi insanlara sorgulama diyor ?
yoksa
şüphesiz allah katında canlıların en kötüsü, düşünmeyen sağırlar ve dilsizlerdir. (enfal 22) diyen din mi insanlara sorgulama diyor ?
dindar ve ahlaklı olduğunu düşündüğünüz ilk kişi ben değilimdir umarım. zira bu hem sizde hem de dindarlarda problem olduğunu gösterir.
veled ler nasıl olmuşlarsa olsunlar anne ve babalarının yaptıklarından sorumlu tutulamazlar. bu dinen de böyledir sanırım ahlaklı ateistler de aynı şeyi düşünüyordur.
hoş bulduk. keşke gelmeseymiş sözünüzden sizin gibi düşünmeyen insanların fikirlerine pek tahammül edemeyip fişleyerek kişiyi ve diğer kişileri baskı altına almaya çalıştığınız izlenimi aldım. Yanlış mı yaptım ?
kazanmasına kesin gözüyle bakabileceğiniz belediye başkan adayıdır.
slogan ve afiş fikirlerinin kendisine ait olması gerekmiyor kardeşim iyi işler yapmak için doğru insanlarla çalışması gerekiyor ki afişlerden gördüğümüz kadarıyla bu konuda başarılı. tebrikler
kör olası tip insan sorusu.
ölesi fitneci insanların bahsi geçen kavramı normalleştirmek için sordukları soru.
erdoğan ın düşünüp kendine çeki düzen vermesi gereken bir gerçektir.
1) Bir insan kendisini baskı altında hissediyorsa ya da kendi yaşam tarzına müdahale edildiğini düşünüyorsa, sizin ben baskı yapmıyorum yada müdahale etmiyorum demenizin hükmü yoktur. Zira bunlar tamamen algı boyutunda olan konulardır. Yıllardır devam eden başörtüsü problemi konusunda da size baskı yapanlar aslında baskı yapmadıklarını düşünüyorlardı.
2) "muhafazakar demokrat bir iktidar olarak müdahil olmak durumundayız. Kimse bunu özel hayata müdahale olarak yorumlanmasın. Ha yorumlayanlar varsa buyursunlar yorumlasınlar. Ama biz böyle manen bir sorumluluğun altına giremeyiz." demek meydan okumaktır. Kime ? senin gibi düşünmeyenlere ya da inanmayanlara. Bu tarz yönetim toplumu gerer. Uzun vadede fayda değil zarar verir. Devlet manevi sorumluluklarınızı yerine getirmekle yükümlü olduğunuz bir kurum değildir. Peygamber efendimizin hayatını biraz okumakta fayda var.
3)Devir ikna devridir. Kimseye zorla bir şey kabul ettiremezsiniz. içerisinde "nefret ettirmeyiniz sevdiriniz." ifadesi geçen hadisi okuyup üzerinde düşünmek lazım ne anlatmak isteniyor diye.
2) "muhafazakar demokrat bir iktidar olarak müdahil olmak durumundayız. Kimse bunu özel hayata müdahale olarak yorumlanmasın. Ha yorumlayanlar varsa buyursunlar yorumlasınlar. Ama biz böyle manen bir sorumluluğun altına giremeyiz." demek meydan okumaktır. Kime ? senin gibi düşünmeyenlere ya da inanmayanlara. Bu tarz yönetim toplumu gerer. Uzun vadede fayda değil zarar verir. Devlet manevi sorumluluklarınızı yerine getirmekle yükümlü olduğunuz bir kurum değildir. Peygamber efendimizin hayatını biraz okumakta fayda var.
3)Devir ikna devridir. Kimseye zorla bir şey kabul ettiremezsiniz. içerisinde "nefret ettirmeyiniz sevdiriniz." ifadesi geçen hadisi okuyup üzerinde düşünmek lazım ne anlatmak isteniyor diye.
Şeytanın Avukatı.
büzük organının kusuntusu.
yeterince iyiyse bu sorunun cevabını bulmak mümkün değildir.
cümlesi kendi içinde çelişen bir cümledir. zira, cümle özgürlük kelimesi ile başlayıp, bir başkasının yaşam tarzına müdahale eden bir yargı ile sonlanmaktadır.
sadece türkiye'de kullanılan alternatif enerji kaynağı.
Rağbet görürse ne olacağı konusu düşünülmüş müdür acaba ?
son açıklanan pakette özel okullarda yapılmasına imkan verilen hak. Peki bu hak mıdır ?
Gece, yağışlı bir havada yolu görmenizi engelleyen yağmur türü.
ülkemizde halkı bölmek amaçlı kullanılan argümanlardan üçü.
Örnek : CHP' liysen dindar olamazsın.
Sonuç : Ülke'de bir araya gelemeyen iki topluluk.
Nihai Sonuç : Kavgalardan, karmaşadan asıl yapması gerekenleri yapamayan bir ülke.
Bu kime yarar ? Arkasında kim var ? Onun arkasında kim var ?
Örnek : CHP' liysen dindar olamazsın.
Sonuç : Ülke'de bir araya gelemeyen iki topluluk.
Nihai Sonuç : Kavgalardan, karmaşadan asıl yapması gerekenleri yapamayan bir ülke.
Bu kime yarar ? Arkasında kim var ? Onun arkasında kim var ?
Allah indinde olanı islam'dır.