bugün
- 6 ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız5
- altının düşüşü6
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron4
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması11
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük12
- eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması4
- ellerim bos gonlum hos4
- edirneli kız isimleri3
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini17
- kalp kırıklığı2
- türkiye de protestonun lafta kalması3
- byd'nin türkiye'ye yapacagi yatirimdan vazgeçmesi4
- fakir ve cahilken doğurmak3
- annesizlik5
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği3
- diego garcia üssü alarm veriyor2
- insanın gerçek karakterinin güçlenince görünmesi2
- satrançtaki en güçsüz taş5
- gram altın8
- chp'nin hali ne olacak33
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak4
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- erkek olmak mı daha zor kız olmak mı?2
- türkiye de protesto yürüyüşü yapılmaması2
- seküler kız muhafazakar erkek birlikteliği4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- türk kızlarının sekste başarısız olması3
- yeşil gözlü bir kıza aşık olmak2
- dilara'nın gözleri2
- evrim3
- türk dizileri2
- hassas biri olmak2
- cinsel taciz6
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması3
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini8
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- the boys vs invincible2
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- kimseye borç vermeyen insan11
- sedat pekmez24
- kaç gösteriyorum diyen kadının yaşını tahmin etmek2
- m r e r e c t o19
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- diamond bosphoruss denen yazar22
- en sevdiğiniz müzik türü10
- sizi en çok ne üzer2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
entry'ler (39)
bilsin ki insan için kendi çalışmasından başka bir şey yoktur. (necm -39) diyen din mi ben sana ihtiyacın olanı veriyorum sen sadece namaz kıl, kuran öğren başka bir şey yapma diyor ?
yoksa
şüphesiz allah katında canlıların en kötüsü, düşünmeyen sağırlar ve dilsizlerdir. (enfal 22) diyen din mi insanlara sorgulama diyor ?
yoksa
şüphesiz allah katında canlıların en kötüsü, düşünmeyen sağırlar ve dilsizlerdir. (enfal 22) diyen din mi insanlara sorgulama diyor ?
dindar ve ahlaklı olduğunu düşündüğünüz ilk kişi ben değilimdir umarım. zira bu hem sizde hem de dindarlarda problem olduğunu gösterir.
veled ler nasıl olmuşlarsa olsunlar anne ve babalarının yaptıklarından sorumlu tutulamazlar. bu dinen de böyledir sanırım ahlaklı ateistler de aynı şeyi düşünüyordur.
hoş bulduk. keşke gelmeseymiş sözünüzden sizin gibi düşünmeyen insanların fikirlerine pek tahammül edemeyip fişleyerek kişiyi ve diğer kişileri baskı altına almaya çalıştığınız izlenimi aldım. Yanlış mı yaptım ?
kazanmasına kesin gözüyle bakabileceğiniz belediye başkan adayıdır.
slogan ve afiş fikirlerinin kendisine ait olması gerekmiyor kardeşim iyi işler yapmak için doğru insanlarla çalışması gerekiyor ki afişlerden gördüğümüz kadarıyla bu konuda başarılı. tebrikler
kör olası tip insan sorusu.
ölesi fitneci insanların bahsi geçen kavramı normalleştirmek için sordukları soru.
erdoğan ın düşünüp kendine çeki düzen vermesi gereken bir gerçektir.
1) Bir insan kendisini baskı altında hissediyorsa ya da kendi yaşam tarzına müdahale edildiğini düşünüyorsa, sizin ben baskı yapmıyorum yada müdahale etmiyorum demenizin hükmü yoktur. Zira bunlar tamamen algı boyutunda olan konulardır. Yıllardır devam eden başörtüsü problemi konusunda da size baskı yapanlar aslında baskı yapmadıklarını düşünüyorlardı.
2) "muhafazakar demokrat bir iktidar olarak müdahil olmak durumundayız. Kimse bunu özel hayata müdahale olarak yorumlanmasın. Ha yorumlayanlar varsa buyursunlar yorumlasınlar. Ama biz böyle manen bir sorumluluğun altına giremeyiz." demek meydan okumaktır. Kime ? senin gibi düşünmeyenlere ya da inanmayanlara. Bu tarz yönetim toplumu gerer. Uzun vadede fayda değil zarar verir. Devlet manevi sorumluluklarınızı yerine getirmekle yükümlü olduğunuz bir kurum değildir. Peygamber efendimizin hayatını biraz okumakta fayda var.
3)Devir ikna devridir. Kimseye zorla bir şey kabul ettiremezsiniz. içerisinde "nefret ettirmeyiniz sevdiriniz." ifadesi geçen hadisi okuyup üzerinde düşünmek lazım ne anlatmak isteniyor diye.
2) "muhafazakar demokrat bir iktidar olarak müdahil olmak durumundayız. Kimse bunu özel hayata müdahale olarak yorumlanmasın. Ha yorumlayanlar varsa buyursunlar yorumlasınlar. Ama biz böyle manen bir sorumluluğun altına giremeyiz." demek meydan okumaktır. Kime ? senin gibi düşünmeyenlere ya da inanmayanlara. Bu tarz yönetim toplumu gerer. Uzun vadede fayda değil zarar verir. Devlet manevi sorumluluklarınızı yerine getirmekle yükümlü olduğunuz bir kurum değildir. Peygamber efendimizin hayatını biraz okumakta fayda var.
3)Devir ikna devridir. Kimseye zorla bir şey kabul ettiremezsiniz. içerisinde "nefret ettirmeyiniz sevdiriniz." ifadesi geçen hadisi okuyup üzerinde düşünmek lazım ne anlatmak isteniyor diye.
Şeytanın Avukatı.
büzük organının kusuntusu.
yeterince iyiyse bu sorunun cevabını bulmak mümkün değildir.
cümlesi kendi içinde çelişen bir cümledir. zira, cümle özgürlük kelimesi ile başlayıp, bir başkasının yaşam tarzına müdahale eden bir yargı ile sonlanmaktadır.
sadece türkiye'de kullanılan alternatif enerji kaynağı.
Rağbet görürse ne olacağı konusu düşünülmüş müdür acaba ?
son açıklanan pakette özel okullarda yapılmasına imkan verilen hak. Peki bu hak mıdır ?
Gece, yağışlı bir havada yolu görmenizi engelleyen yağmur türü.
ülkemizde halkı bölmek amaçlı kullanılan argümanlardan üçü.
Örnek : CHP' liysen dindar olamazsın.
Sonuç : Ülke'de bir araya gelemeyen iki topluluk.
Nihai Sonuç : Kavgalardan, karmaşadan asıl yapması gerekenleri yapamayan bir ülke.
Bu kime yarar ? Arkasında kim var ? Onun arkasında kim var ?
Örnek : CHP' liysen dindar olamazsın.
Sonuç : Ülke'de bir araya gelemeyen iki topluluk.
Nihai Sonuç : Kavgalardan, karmaşadan asıl yapması gerekenleri yapamayan bir ülke.
Bu kime yarar ? Arkasında kim var ? Onun arkasında kim var ?
Allah indinde olanı islam'dır.