bugün

entry'ler (16)

kendi kendine konuşmak

her gün düzenli yaparım,cevap da veririm

dirilse konserine gidilecek sanatçı

net , Kazım Koyuncu

dezenfeksiyon

dezenfeksiyon için en kral hizmeti almak isteyen bana mesaj atsın.

11 mayısta kuaförler

sizi ağdaya boğarız.

en sevilen kuruyemiş

kuruyemişçiden sıcak alınmış tuzlu fıstık .kese kağıdında olması şarttır.

geçmişi hatırlayıp hüzünlenmek

hiç hüzünlenemem şimdi sabah yazar olduğum mesajını gördüm mutlu oldum.Teşekkürler uludağ.

25 yaşında hala ders çalışmak

yüksek lisans yapıyor olabilir. Artı okurken çalışmış da olabilir veya çalışmamış olup keyfi öyle istediği için 30 yaşında da mezun olabilir. Kimi ilgilendirir ki ?

yazarların psikolojik durumları

yeter artık bitse de şu dönem rahatlasak durumundayım. Neyse yarın sokağa çıkma yasağı yok en azından sabahtan bir yürüyüş yaparım ufaktan.

iftardan sonra soda içmek

hemen sonrasında değil ama bir süre beklendikten sonra içilirse ferahlık olarak size geri döner.

bulgur pilavı vs pirinç pilavı

Bulgur pilavı döver ama eğer bulgur siyez bulguruysa duvara çarpıp döver. Bugün yaptığım siyez bulguru salatasını gören pirinçler yanından bile geçemez.

görücü evliliği mi yoksa aşk evliliği mi

aşık olduğun insanla aşık olmadığın bir zaman diliminde evlenmenin en güzeli olduğunu söyler atalarımız.

egzama

her gece uyumadan önce çay ağacı yağı ile cildinize masaj yaptığınız takdirde olacaklara şaşırmanız akabinde gelişen bir durumdur.

hatay usulü soslu döner

Liseye gittiğim yıllarda ilk kez Kadıköy'de yemiştim bir okul çıkışında. Sonra annemi de götürüp çok güzel değil mi demiştim. Sonra neden gitmedim bilmiyorum tekrar.

deniz kum güneş üçlüsü

2021 yazında umarım görüşürüz canım üçlü.

her gün ziyarete gelen kumru

Her gün ziyarete gelen martı olarak mevcuttur bende de.

papatya suyu

Eğer kullanıldıktan sonra 4 saat boyunca güneşin altında beklenirse , evet saç rengini açar . Doğrudur.
© copyright 2005 - 2026