entry'ler (1)

paxera

9.ayındayım psikiyatri tedavimin. ilk önce gögsümde bir agrı aynı kalp krizi geciriyormuscasına olan o agrıyla basladı her sey. hemen acile gittik sevgilimle. doktor hiç bir şeyi yok dedi hayır ölüyorum diye aglıyorum öyle kötü bir gündüki suan yazarken bile göz yaslarımı tutamıyorum ne olduysa 2 hafta içerisinde oldu. yurttan dısarıya cıkmaz herkesten igrenir kimseyle konusmaz sürekli aglar sürekli sanki ölüyor gibi hissediyordum. sevgilim 3 senedir bu paxera neden ilacı kullanıyor okb kendisi .dediki bu durum hiç iyi degil doktora gidelim hayır fln ikna etti beni özel doktor fln ayarlamıs gittik. odaya girmemle aglamaya baslamam br oldu ölüyorum ben vs. vs. anlattım işte her seyi o gün tam dört tanı koyuldu lanet olası anksiyete okb panik atak vee büyük abi depresyon...her seyi gectim cocukluktan beri bunlarla yasadıgımı söyleyince doktor bazı seylerin nedenini daha iyi anladım aslında yufka yürekli degilmişim takıntılı ve kaygılı biriymişim. neyse tabi ben bitik durumdayım ama anlatamam size 3 tane ilac verdi bana isimleri hatırlamıyorum kullanmaya basladım 1 ay gecti gittim titremeelr basladı vucudumda onun icin bi ilac daha verdi ve durumum iyice kötüleştigi için dozları arttılırdı ilaclarımın. birde büyük sorun ailemin bunları yasadıgımdan hiç haberi yok .görüntülü arıyorlar acmıyorum konusrken hemen kapatıyorum fln....böyle 4 ayım gecti ve o ara corona yüzünden okullar kapandı eve geldim bizimkilerin yanında gülmeye calısıyorum yok yanaklarım kasılıyor falan gizli aglıyorum .en son anneme anlattım. eve geldim burdaki bir doktora gittim paxeraya baslattı durum ilerlemiş fln verdi 40 ml birde uyuyamıyor ve halisinasyon görüyrdum ona da verdi bir ilac ben 6 tane ilacla eve döndüm şuan bugun size bunları yazarken aglıyorum ve hiç bir bok olmadı mide bulantılarım aldıgım kilolar sıfıra vurdugum saclarım ataklarım daraltılarım gögüsümdeki nalet olası o his hiç bir yere gitmedi doktora göre 3 sene tedavi görcem ve 1 sene de koruma tedavisi görcem ama bi boka yaramıyor ölmek istiyorum sadece bide beni bu bok duruma sokan o sevgilimin agzına sıcmak bakmayın böyle dedigime şerefsizi cok severim ama her sey onun yüzünden oldu beni nişandan 3 gün önce seni sevmiyorum diyerek terk etti itoglu öyle işte buraya yazmak iyi geldi en azından nefs aldıgımı hissettiim
© copyright 2005 - 2026