bugün

entry'ler (8)

yazarların en sevdiği renkler ve sebebi

turkuaz seviyorum. aslında mavinin her tonu bana huzur veriyor zira gördüğümüz çoğu şey maviden ibaret ( gökyüzü,deniz vs. ) ama turkuaz bir ayrı güzel doğayı birleştirmiş gibi hani. Hem yeşil hem mavi, dünyanın kendisi gibi ayrıca da Türkün diğer bir rengi.

sözlük yazarlarının dertleri

merkezi yerleştirme adı altında hem bölüm hem üniversiteye değiştirmeye yarayan sistem ile ilgili doğru düzgün bir bilgi bulamamak ben üzüyordu.

fahriye evcen

boğaziçi üniversitesi mezunu, tutalan bir oyuncu ve markaların reklam yüzü, asil bir kadın, kocası burak özçivit... daha ne olsun

abi kardeş diyalogları

abilerden çekilen munzurluklar... küçükken sinir olurken şimdi dönüp geriye bakınca güldüğümüz, iyi ki var dediğimiz anılar.

kitap alıntıları

''Hayat kısa, kuşlar uçuyor. ''gerçekten doğru buluduğum bir hayat görüşü.

cedi osman

duruşunu, sessizliğini, oynayışını sevdiğim genç ve iyi olacak basketçi. denilenlerin aksine umarım kendini gösterir.

üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

üniversitelerin web sitelerinden okulun kalitesinide anlayabilirsiniz. ayrıca 16-18 temmuz arası istanbulda lütfi kırdar kongre merkezindeki ve diğer illerdeki toplu tanıtımlara gitmeyi unutmayın.

dışarıda yenilebilecek ucuz ve güzel yiyecekler

kesinlikle ıslak hamburger. istanbulda bambi adlı zincir küçük restorantlarda yenmeside tavsiyemdir.
© copyright 2005 - 2026