bugün
- fatma betül sayan kaya57
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler11
- kendisiyle övünen insanlar15
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi9
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması3
- türk kızlarının genel özellikleri3
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- verdiği sözü tutamayan insan4
- vermio'nun ağzına vermek2
- türkiye33
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- futbol18
- m r b'i r'a d'e r2
- düzenin bozulması2
- habersiz gelen misafir4
- zengin yapar çapkın olur fakir yapar abaza olur2
- stanley termos5
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- tayt3
- dişi cine musallat olan sözlük erkeği4
- yıldızlar2
- ne kadar yaşlısın16
- uefa uluslar ligi8
- boşnak isimleri2
- bir derdim var4
- queen ravenna adlı yazar10
- arkadaşlar kahve fotolarımdan ne istiyorsunuz3
- karton toplayan çocuğa cin kabilesi göndermek5
- era7capone ve antipanik aşkı2
- alım gücü2
- trt tarafsız olmalı13
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- yağmurdan sonra beliren korkusuz salyangoz sürüsü2
- haftanın günleri2
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- sözlükten bir kıza basmak2
- yağmur yağarken boş sokaklarda yürümek3
- ismet gurbuz4
- asrın soygunu21
- 29 eylül 20263
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- peugeot 206 reklam filmi2
- italya15
- muslettin amca3
- beyefendi olmak3
- prinzenrolle3
- evlilikte özgürlük3
- fon madurları2
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece5
- bu nasıl hava lan7
entry'ler (103)
"domal amuğagodumun."
"gır belini hamuğagodumun."
"gır belini hamuğagodumun."
zenciler basketbol oynadıkları için uzun değildirler; uzun oldukları için basketbol oynarlar..
on iki yıllık öğrencilik hayatımda ancak bir hafta dayanabildiğim eylem. bana kişinin insani zevklerini düzenli olarak tatmin etmesi gerektiğini göstermiştir. her ders yılına "derslerime günü gününe çalışacağım" ülküsüyle başlanır; ama çoğu zaman yalan olur bu anlamsız cümle. bunca yıllık öğrenci tecrübesi göstermiştir ki önemli olan öğretmeni iyi dinlemektir. derslere günü gününe çalışılsa bile uzun zamandır devletin verdiği bir biblodan farksız ders kitapları ve bilgilerin asgari olarak verildiği dersane kitapları öğretmenin yerini tutamamaktadır.
milli eğitim bakanlığı'nın verdiği bir sürü boş bilgiyle dolu tırt ders kitaplarının içindeki sınav için yararlı bilgileri gün ışığına çıkaran kişinin kitabından çalışan, zamanı değerli olan öğrencinin yapacağı şey.
borç yiğidin kamçısıdır.
rus kökenli insanlara olan sevgisini somutlaştırmak isteyen sıcakkanlı türk erkeğinin her yaz yaptığı eylem.
yanına oturacak kişinin salyasını akıta akıta, horlayarak uyuması; daha da kötüsü uyuyan kişinin başının kendi omzuna düşmesi riskini almayan keyif düşkünü şahsın yapacağı iştir, akıllıcadır.
*kadın tarafının dırdırı.
*iki taraftan birinin aldatması.
*ottan, b..tan kavga çıkması.
*aile baskısıyla evlenilmiş olması.
*çocukların artık kavgalarınıza dayanamıyorum yeter! ayrılın artık bitsin artık bu işkence, her akşam odama kapanmak istemiyorum demesi.
buna örnek gösterilebilir.
*iki taraftan birinin aldatması.
*ottan, b..tan kavga çıkması.
*aile baskısıyla evlenilmiş olması.
*çocukların artık kavgalarınıza dayanamıyorum yeter! ayrılın artık bitsin artık bu işkence, her akşam odama kapanmak istemiyorum demesi.
buna örnek gösterilebilir.
g..teki kılların kadayıf olması durumu.
*nzar
*lbeni
*petibör
*mentol
*sünger bob
*matruşka
*lbeni
*petibör
*mentol
*sünger bob
*matruşka
türkiye'nin dört bir yanına dağılmış "yaşlı teyze" örgütünün dikkatini en geç üç saniye içinde dikkatini çekebilecek olay. olayın farkedilmesinden sonra teyzeler amcalarla, amcalar şöförle etkileşime girer ve bu saatten sonra cep telefonuyla konuşan şahısa iki seçenek sunulur: konuşmayı bitir veya konuşmayı bitir. konuşmayı bitirseniz bile gideceğiniz yere kadar uğrayacağınız göz tacizi sizi rahat bırakmaz; dolayısıyla indiğiniz zaman kendinizi cinayet işlemiş gibi hissedersiniz. yapılmamalıdır, metin mesajı kullanmak daha güvenlidir.
1.para
2.para
3.para
2.para
3.para
eğer baban ödüyorsa sapına kadar gerçekleşen his. sınırların zorlanması durumunda ay sonu eve geç gitmeler ile kendini gösterir.
asterix ve obelix.
the matrix
v for vendetta
ocean's eleven
fasulye
babam ve oğlum
transporter 1
elizabethtown
hababam sınıfı serisi(eski olanlar)
gadfather serisi
v for vendetta
ocean's eleven
fasulye
babam ve oğlum
transporter 1
elizabethtown
hababam sınıfı serisi(eski olanlar)
gadfather serisi
beni bir an için çalışmam yönünde gaza getirebilecek; ancak birkaç dakika sonra eski halime dönmemi engelleyemeyecek olay.
walt'u furkan kızılay ile değiştirmesi muhtemel olur, locke grubun en yaşlısı olarak toplumsal mesaj verirdi. kısaca herkesin dost olduğu, mutlu yaşadığı bir dizi haline gelirdi.
1635 safevi seferi'nde yaralandıktan sonra sıhhiye çadırında tedavi olup ordunun başına tekrar geçtiği, hatta kendi başına top ateşleyerek askerleri coşturduğu rivayet edilir.
sırf bakması bile insana huzur veren, bozulmaması gereken görüntü.
bir grup çetecinin işlediği bir suçtan sonra çete başının diğer elemanlara söylediği söz. genellikle bir süre gözlerden ırak takılın tarzı bir cümleyle devam ettirilir.