bugün

entry'ler (11)

facebook dan eklemissin taniyamadim

karşılığında 'evet bende seni tanımıyorum zaten tanışmak sohbet etmek için ekledim' denir. genellikle asosyal bir davranıştır, zira önce tanışıp sora eklemek lazım.

film izlerken kriz geçirmek

changeling. filmde kadına yapılanlara
--spoiler--
'yeter ulan kadına yaptıklarınız verin şu çocuğu'
--spoiler--
deyip monitöre girebilmektir.

bir bok anlaşılmayan filmler

slipstream...Anthony Hopkins in senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini üstlendiği ve film müziklerini de bestelediği ilk ve bence son filmi, bir hilkat garibesi. türkçeye düş içinde düş olarak çevrilmiştir. (bkz: film izlerken kriz geçirmek)

haftada 4 gün sigara içip 3 gün hiç içmemek

lise yıllarında harçlığın nasıl verimli kullanıldığının kanıtıdır.

bat dünya bat

fazla acıtmayan netekim düşündüren her labaratuvarda bi yerlere yazdığım sevgi fırtınası, (soft arabeks)

ateistin kapısını çalıp tanrı misafiriyim demek

talihsiz bir olaydır. henüz başlamamış münasebet noktalanır. (bkz: komünist arkadaşa allaha emanet ol demek)

heteronormativite

insan soyunun devamı için aykırı ilişkileri reddeden görüştür.(heteronormativity). Hatta daha ileri şekli homofobidir yani eşcinselliğe karşı duyulan korku ve nefrettir.

işerken gelen rahatlama

yeşil yol filminde tom hanks le tavan yapan duygudur. olayın sonuna doğru üst gövde kaslarını hafif bir titreme tutar, okadar güzeldir işte

hapşırana çok yaşa demek

-olm aslında bu kızlrr hie hie habşuu
-toprağın bol olsun!
-5 dakka insan ol.

benzinciden sigara almak

yanında para olmayıp banka kartı olan tiryakinin, günün her saatinde yapabileceği şeydir. yanında naneli sakızda tercih edilir.

perhan

hayallerimin hepsine ulaştım,hayalleri olmayan bir çingene niye yaşasınki.[null http://www.perhan.com/]
© copyright 2005 - 2026