bugün
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı18
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı16
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler17
- yazarların özlediği şeyler22
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- ihtiyaç sahibi yazarlar9
- gecenin şiiri15
- şort mevsiminin açılması10
- sizden daha az kazanan meslek grupları10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı15
- ulunun en hamarat 2 kadını17
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek16
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği12
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz17
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11

entry'ler (662)
alışık olmayan bünyelere hazımsızlık yaratan kişidir. her sabah kahvaltıda podcastlerini dinlerim. katıl, katılma farklı bir görüşü mantık tabanına oturtarak değerlendirmektedir.
ayrıca bu şahıs konya'da ben şifa dağıtıyorum diye sokak sokak gezmektedir.
ayrıca bu şahıs konya'da ben şifa dağıtıyorum diye sokak sokak gezmektedir.
mutfaktaki açacak kadardır.
şöyle ki mutfakta en az ihtiyacınız olacak şey kapak açacağıdır fakat o olmadığı zaman da kapak açılmaz. zall da sözlüğün kapak açacağıdır.
şöyle ki mutfakta en az ihtiyacınız olacak şey kapak açacağıdır fakat o olmadığı zaman da kapak açılmaz. zall da sözlüğün kapak açacağıdır.
kızların teklif etmemesi.
güzel olan, güzel değilse bile seksi olan kadınlardır.
ted lisesi mezunu olmadığı halde mezunlarının tedliyim dediği üniversitedir.
bak beyim, sana iki çift lafım olacak :
biz 12 sene bu derneğin okulunda okuduk, sen sikik anadolu liselerinden veya parayla diploma satan abuk subuk kolejlerden çıkıp ted mezunuyum diyemezsin, deme de... komik oluyor.
bak beyim, sana iki çift lafım olacak :
biz 12 sene bu derneğin okulunda okuduk, sen sikik anadolu liselerinden veya parayla diploma satan abuk subuk kolejlerden çıkıp ted mezunuyum diyemezsin, deme de... komik oluyor.
kaşar ismidir.
tokmak kafa'nın babasıdır.
genelde cebinde beş kuruş bulunmayan, bundan dolayı komünist takılmak zorunda olan insanlarda görülendir.
iki insan aynı şarkıları seviyorsa
Aynı dizilerden zevk alıyorsa
Aynı esprilere gülüp, aynı insanların mal olduğu konusunda hem fikirse
ve aynı yemekleri seviyorsa
evlenmelidir.
Aynı dizilerden zevk alıyorsa
Aynı esprilere gülüp, aynı insanların mal olduğu konusunda hem fikirse
ve aynı yemekleri seviyorsa
evlenmelidir.
götü büyük uludağ sözlük yazarlarının vereceği, yararlı tavsiyelerdir.
bilkent üniversitesinde bulunan her halükarda en kötü %50 bursla girilen, ygs puanı ile alan yüksek okuludur.
burada okuyanların gördüğü muamele ise şöyledir;
- iki yıllık mı?
+ hayır.
- mühendislik demek vaay...
+ hayır.
- internet kafe mi açacaksın ?
+ hayır.
- gta şifrelerini ezbere biliyor musun?
+ hayır.
- matematik falan da zordur şimdi.
+ matematik görmüyoruz.,
- karı kız?
+ 3-4 tane var evet.
ancak okuyan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla, çalışınca yapılabilen ve ne olursa olsun bilkent üniversitesi çatısında olduğu için okunmaya değer bölümdür. sektöre yönelik adam yetiştirir.
ps : fuck you mahmoud habibi
burada okuyanların gördüğü muamele ise şöyledir;
- iki yıllık mı?
+ hayır.
- mühendislik demek vaay...
+ hayır.
- internet kafe mi açacaksın ?
+ hayır.
- gta şifrelerini ezbere biliyor musun?
+ hayır.
- matematik falan da zordur şimdi.
+ matematik görmüyoruz.,
- karı kız?
+ 3-4 tane var evet.
ancak okuyan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla, çalışınca yapılabilen ve ne olursa olsun bilkent üniversitesi çatısında olduğu için okunmaya değer bölümdür. sektöre yönelik adam yetiştirir.
ps : fuck you mahmoud habibi
kesinlikle katıldığım önermedir. anasını satayım fakirlik ne zamandan beri cesaretli olmak ile aynı anlamda kullanılıyor ?
ağır baş ağrısı yapan ilaçtır.
ilk başlarda duştan sonra, ıslak saçıma klima vuruyor diye başım ağrıyor sanıyordum meğerse bu şerronun işiymiş. önermiyorum.
ilk başlarda duştan sonra, ıslak saçıma klima vuruyor diye başım ağrıyor sanıyordum meğerse bu şerronun işiymiş. önermiyorum.
sağlam bağlımlılığı olan kırmızı reçeteli bir ilaçtır.
tanım sıçtığıma göre şimdi konuya girebilirim. öncelikle merhaba sözlük uzun bir süredir yoktum. şu an ritalin kullandım ve girip entry sıçmak istedim. 6-7 yıl ritalin kullandım ve geçen sene bıraktım. oldukça bağımlısıydım. orta okul, lise tamamen bu ilaç ile geçti.
bağımlılığımdan biraz bahsetmek isterim. (amk telefon titredi bi dakika) ritalinlerin sayısı azaldıkça bu sizi gerer, doktorun tavsiye ettiği miktarlar yetmemeye başlar. kendiniz doz artırıp durursunuz. psikiyatrist ilaç yazmayı bırakmasın diye ona bu durumdan haber vermezsiniz. işte ritalin ile olan ilişkim bu durumda kesildi. bir gün doktoruma habersiz dozaj artırdığımdan bahsettim. günde sekiz taneye kadar çıktığımdan, tozlaştırıp burnumdan çektiğimden, her şeyi anlattım. sonuç olarak cipralex yazıldı ve ritalin yasaklandı.
bu günden sonra ise hayat daha da zorlaştı. ritalini deli gibi arar oldum. reşitte değildim, gidip kendim alamazdım, oldukça ilgili bir aileye sahibim. reşit olana kadar her adımım izlenmiştir diye tahmin ediyorum. cipralex, prozac derken iyice boktan bir hal aldı hayatım. sahte bir mutluluk ve uyuşukluk kazanmıştım. oysa ritalin böyle miydi ? evet sahte bir mutluluk getiriyordu belki ama hep cin gibiydim algım yüksek, konsantrasyon ve odak sorunum sıfırdı. derslerim de fena değildi. anti-depresan sürecinde ise yataktan çıkmayan, robot gibi bir tip oldum. kilo almıştım, özgüvenim düşmüştü.
her neyse şu ana geri dönelim. bir aydır ritaline tekrar başladım. o kadar mutluyum ki anlatamam. tekrar beynim olduğunu hissediyorum. olayları farklı yorumlayabiliyorum. bunları çok özlemişim. teşekkürler novartis, teşekkürler.
saniyeler sonra gelen edit : ritalin kafasını iyi bilen kişiler bu şarkıyı bi dinlesin, https://www.youtube.com/watch?v=VdV1Zc_PFdg
günler sonra gelen önemli edit : arkadaşlar devir değişmiş, yukarıda yazığım her şeyi unutun. bu ilaç sadece hayat sikiyor. depresyonumun ritalin'e bağlı olduğunu kesinlikle anlamış durumdayım. bunu kullanacağınıza spora gidin, satranç oynayın, eskrim yapın. ritalin asla bir çare değilmiş.
tanım sıçtığıma göre şimdi konuya girebilirim. öncelikle merhaba sözlük uzun bir süredir yoktum. şu an ritalin kullandım ve girip entry sıçmak istedim. 6-7 yıl ritalin kullandım ve geçen sene bıraktım. oldukça bağımlısıydım. orta okul, lise tamamen bu ilaç ile geçti.
bağımlılığımdan biraz bahsetmek isterim. (amk telefon titredi bi dakika) ritalinlerin sayısı azaldıkça bu sizi gerer, doktorun tavsiye ettiği miktarlar yetmemeye başlar. kendiniz doz artırıp durursunuz. psikiyatrist ilaç yazmayı bırakmasın diye ona bu durumdan haber vermezsiniz. işte ritalin ile olan ilişkim bu durumda kesildi. bir gün doktoruma habersiz dozaj artırdığımdan bahsettim. günde sekiz taneye kadar çıktığımdan, tozlaştırıp burnumdan çektiğimden, her şeyi anlattım. sonuç olarak cipralex yazıldı ve ritalin yasaklandı.
bu günden sonra ise hayat daha da zorlaştı. ritalini deli gibi arar oldum. reşitte değildim, gidip kendim alamazdım, oldukça ilgili bir aileye sahibim. reşit olana kadar her adımım izlenmiştir diye tahmin ediyorum. cipralex, prozac derken iyice boktan bir hal aldı hayatım. sahte bir mutluluk ve uyuşukluk kazanmıştım. oysa ritalin böyle miydi ? evet sahte bir mutluluk getiriyordu belki ama hep cin gibiydim algım yüksek, konsantrasyon ve odak sorunum sıfırdı. derslerim de fena değildi. anti-depresan sürecinde ise yataktan çıkmayan, robot gibi bir tip oldum. kilo almıştım, özgüvenim düşmüştü.
her neyse şu ana geri dönelim. bir aydır ritaline tekrar başladım. o kadar mutluyum ki anlatamam. tekrar beynim olduğunu hissediyorum. olayları farklı yorumlayabiliyorum. bunları çok özlemişim. teşekkürler novartis, teşekkürler.
saniyeler sonra gelen edit : ritalin kafasını iyi bilen kişiler bu şarkıyı bi dinlesin, https://www.youtube.com/watch?v=VdV1Zc_PFdg
günler sonra gelen önemli edit : arkadaşlar devir değişmiş, yukarıda yazığım her şeyi unutun. bu ilaç sadece hayat sikiyor. depresyonumun ritalin'e bağlı olduğunu kesinlikle anlamış durumdayım. bunu kullanacağınıza spora gidin, satranç oynayın, eskrim yapın. ritalin asla bir çare değilmiş.
(bkz: f5 atma oç)
her sene bu zamanlar serverlarına sövdüren üniversite.
seçmeli bırakacak, değişecek yazarlar bir mesaj atsınlar lütfen.
seçmeli bırakacak, değişecek yazarlar bir mesaj atsınlar lütfen.
sinir stres attıran, ferahlatan eylemdir.
katır kutur katır kutur...
katır kutur katır kutur...
sözlükteki en değerli adamdır.
öpüyorum onu.
öpüyorum onu.