bugün
B
bienvenido10 yıl önce
skyrim
(bkz:the elder scrolls v skyrim)
B
bienvenido10 yıl önce
evin
80 ve 90'lı yılların çok tercih edilen margarin markası.
B
bienvenido10 yıl önce
2023 de uzay gemimiz hazır
thk başkanı osman yıldırım'ın iddialı beyanatı. bayramlarda toplanan kurban derilerini hesap ederek, 2023'de uzay gemisi yapacak parayı denkleştiriyor herhalde. dünyayı kurtaran adam filmindeki murat 131'den bozma uzay gemisi gibi olmasın. http://ww… devamını gör
B
bienvenido10 yıl önce
bir vücutçunun beslenmesi
Protein ağırlıklıdır efendim. Tabi sebze ve yeşilliği de atlamamak gerek. (img:#1022796) Gelsin 50 gr protein. Sonra da full pompalasyon. Eee kaslı olmak kolay diil bebeğim. Edit: burada yaklaşık 250 gr tavuk göğsü, bir porsiyon taze fasulye ve b… devamını gör
B
bienvenido10 yıl önce
yazarların biceps ölçüleri
kol hariç 55 cm.
B
bienvenido10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bienvenido10 yıl önce
yalnızlığın fotoğrafı
Tek fotoğraf ile an'ın yalnızlığını özetlemektir. (img:#1037071)
B
bienvenido10 yıl önce
might and magic vi
grafikleri ve atmosferi devam oyunundan daha iyi olan,baslangıcta unutkan büyücü,paragöz druid,zeki sövalye,kibirli okcu gibi tiplerden olusan lordların görevlerini yapmaya calıstıgımız ve bu görevleri bitirince birden medieval modundan cıkıp sci-fi … devamını gör
B
bienvenido10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
bienvenido10 yıl önce
sözlük yazarlarının kendi çektiği fotoğraflar
B
bienvenido10 yıl önce
sözlük yazarların şu an bulundukları yer
türkiye- istanbul- şişli- ayazağa.
B
bienvenido10 yıl önce
yazarların en sevdiği meyve
düngeceananasaldırdım.
B
bienvenido10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
B
bienvenido10 yıl önce
kol kasları olan sözlük yazarları
yediklerine dikkat eden, yağsız sözlük yazarlarıdır. evet arkadaşlar bu yazarlardan biri benim ve kolumu hiç sıkmadan dahi müthiş kaslı bir görüntüye sahibim: http://e1206.hizliresim.com/y/m/88pu9.jpg
B
bienvenido10 yıl önce
kol kasları olan sözlük yazarları
yediklerine dikkat eden, yağsız sözlük yazarlarıdır. evet arkadaşlar bu yazarlardan biri benim ve kolumu hiç sıkmadan dahi müthiş kaslı bir görüntüye sahibim: http://e1206.hizliresim.com/y/m/88pu9.jpg
B
bienvenido11 yıl önce
might and magic vi
grafikleri ve atmosferi devam oyunundan daha iyi olan,baslangıcta unutkan büyücü,paragöz druid,zeki sövalye,kibirli okcu gibi tiplerden olusan lordların görevlerini yapmaya calıstıgımız ve bu görevleri bitirince birden medieval modundan cıkıp sci-fi … devamını gör
B
bienvenido11 yıl önce
might and magic vi
B
bienvenido11 yıl önce
morningstar
(bkz: lucifer)
B
bienvenido11 yıl önce
morningstar
(bkz: lucifer)
B
bienvenido11 yıl önce
sözlük yazarlarının bayram harçlıkları
teenager olan sözlük yazarlarının bayramda topladıkları bayram harçlıklarıdır. ben geçen sene yüzelli milyon topladım mesela.
B
bienvenido11 yıl önce
tutamaç nedir
B
bienvenido11 yıl önce
tutamaç nedir
B
bienvenido11 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
bienvenido11 yıl önce
© copyright 2005 - 2026