bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek14
- 1 saatte 10 bira içmek16
- manyak olmaya karar verdim9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- velvet12
- otomobile ek vergi5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs barış harekatı3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- nervio11
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- cunda adası3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- ispanya19
- slavko vincic15
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- otel odasında ölmekten korkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- pahalılığın çaresi3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
entry'ler (74)
Zall mükellef mi sorusunu aklıma getiren sorunsal.
14 saat istanbul Hatay arası.
ofiste az önce öğrendiğim ve sinirden işi bırakmayı dahi düşündüğüm durum.
Ben evde dahi bilgisayarda çalışırken gün boyu hiçbir iş yapmayan, günün büyük bölümünü mola yaparak geçiren, işe her sabah 15-20 dakika geç gelen ve aynı pozisyonda aynı tarihte ve farklı departmanlarda başladığımız kişinin benim bir üst pozisyonuma getirilmesi ve benden sorumlu olması kadar kötü bir durum olamaz. Bizim ülkemizde bu sorun hep var işten kaçan her zaman daha çok seviliyor...
Ben evde dahi bilgisayarda çalışırken gün boyu hiçbir iş yapmayan, günün büyük bölümünü mola yaparak geçiren, işe her sabah 15-20 dakika geç gelen ve aynı pozisyonda aynı tarihte ve farklı departmanlarda başladığımız kişinin benim bir üst pozisyonuma getirilmesi ve benden sorumlu olması kadar kötü bir durum olamaz. Bizim ülkemizde bu sorun hep var işten kaçan her zaman daha çok seviliyor...
Şu an dinlediğim Erzincan yöresine ait türkü..
Geçtiğimiz şu zorlu dönemlerde ruh halimizi anlatıyor...
"Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim,
Murat Alıp Doya Doya Gezmedim,
Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım.
Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı,
Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı
Gönül Ey Sebebim Ey.
Geçtiğimiz şu zorlu dönemlerde ruh halimizi anlatıyor...
"Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim,
Murat Alıp Doya Doya Gezmedim,
Bu Kara Yazıyı Kendim Yazmadım.
Alnıma Yazılmış Bu Kara Yazı,
Kader Böyleyimiş Ağlarım Bazı
Gönül Ey Sebebim Ey.
Bir kaç farklı lokasyonda sipariş vermeyi denediğim fakat hiçbir restoranına ulaşamadığım için an itibariyle düşündüğüm durum. Yemeksepetinin diğer rakip firmalarından sipariş verilebiliyor..
dün geceden bu yana yaşanan sorun. Özellikle uygulama üzerinden hiçbir işlem yapılamamakta.
geçtiğimiz hafta başlatılan soruşturma ile ilgisi var mı bilinmez.
geçtiğimiz hafta başlatılan soruşturma ile ilgisi var mı bilinmez.
Haftada iki gün izin ve 8 saat mesai süresi olarak çalışan insandır.
genel olarak bu insanlar kendilerine 1 yılda sadece 120 saat tatil için zaman ayıracak maddi gücü bulamıyor.
genel olarak bu insanlar kendilerine 1 yılda sadece 120 saat tatil için zaman ayıracak maddi gücü bulamıyor.
çalıştığım işyerinde yaşanan durum eminim birçok işyerinde bu tip insanlar vardır her gün 20 30 dakika geç gelir kimse bir şey söylemez ayda yılda bir kez 10 dakika geç gelirsin "aaa bugün geciktin" diye laf sokarlar.
bu deyimi "Ortalık 56 'ya döndü" olarak birçok yerde duyarız. Bu yöresel bir deyimdir ve hikayesini sizler için özetlemek isterim.
Adana'nın seyhan ilçesine bağlı tepebağ mahallesinde ırmaktan su çıkarmak için motor kullanılırmış. Bu motor 56 modelmiş ve eski model olmasından dolayı gürültülü çalışır ilçenin çoğu mahallelerinden bu ses duyulurmuş. Civar mahallerde yaşayanlar bu gürültüyü duyunca 56'lık çalıştı derlermiş. O günden günümüze kadar bu deyim gelmiş gürültülü bir ortamda "Ortalık 56'ya döndü" deyimi kullanılmakta.
Ben bunu neden araştırdım bilmiyorum ama ortalık şu an 56'ya döndü.
Adana'nın seyhan ilçesine bağlı tepebağ mahallesinde ırmaktan su çıkarmak için motor kullanılırmış. Bu motor 56 modelmiş ve eski model olmasından dolayı gürültülü çalışır ilçenin çoğu mahallelerinden bu ses duyulurmuş. Civar mahallerde yaşayanlar bu gürültüyü duyunca 56'lık çalıştı derlermiş. O günden günümüze kadar bu deyim gelmiş gürültülü bir ortamda "Ortalık 56'ya döndü" deyimi kullanılmakta.
Ben bunu neden araştırdım bilmiyorum ama ortalık şu an 56'ya döndü.
istanbul'un Çekmeköy ilçesine bağlı, gelişen ve 5 yıl sonra lüks bir lokasyon olacağını düşündüğüm mahalle.
bugün aşure günüymüş afiyet olsun inşallah.
günlük 2 fincanı geçmemek ve sütlü ya da şekerli içmemek şartıyla sade içilmesi çok faydalıdır.
Sabah kahvaltı ya da spor öncesi içmek yağ yakımını hızlandırdığı belirtilir.
Sabah kahvaltı ya da spor öncesi içmek yağ yakımını hızlandırdığı belirtilir.
sabahın erken saatlerinde ofiste çalan şarkı.
birçok kullanıcı tarafından sadece satıcıya yasak olduğu sanılan olay.
Kullanmanında yasak olduğu, cezalarının altı aydan iki yıla kadar hapis ya da adli para cezası olduğu, adli sicil kaydına işlendiği ve çok yakın zamanda bu serverlerin patlayacağını kullanan kişilerin mutlaka tespit edileceğini düşündüğüm durum.
ne olursa olsun korsana, emek hırsızlığına karşı çıkılmalı. Bir yayını maddi sebeplerden dolayı izleyemiyorsan çalmaya gerek yok bu olay ferrarim yok ama binmek istiyorum çalacağım olayıyla aynıdır.
iptv satıcıları ile alıcılarının (kötü niyete,kötü niyet) birbirine güvenmesi de ayrı bir durum.
Kullanmanında yasak olduğu, cezalarının altı aydan iki yıla kadar hapis ya da adli para cezası olduğu, adli sicil kaydına işlendiği ve çok yakın zamanda bu serverlerin patlayacağını kullanan kişilerin mutlaka tespit edileceğini düşündüğüm durum.
ne olursa olsun korsana, emek hırsızlığına karşı çıkılmalı. Bir yayını maddi sebeplerden dolayı izleyemiyorsan çalmaya gerek yok bu olay ferrarim yok ama binmek istiyorum çalacağım olayıyla aynıdır.
iptv satıcıları ile alıcılarının (kötü niyete,kötü niyet) birbirine güvenmesi de ayrı bir durum.
2022 lisans kpss sınavı sonrası gündeme gelen yediiklim yayınevinin sahibi olduğu belirtilen kişi.
Ayrıca bir iddia göre Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dil Sınavı ‘’ soru kitapçığını basılması,dağıtılması ihalesinide aldığı belirtilmekte.
https://twitter.com/murat...;t=N8RB7a1lYmGbUc4HY5HlRw
Ayrıca bir iddia göre Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dil Sınavı ‘’ soru kitapçığını basılması,dağıtılması ihalesinide aldığı belirtilmekte.
https://twitter.com/murat...;t=N8RB7a1lYmGbUc4HY5HlRw
merak ettiğim konulardan biri neden ukrayna-rusya savaşında ukrayna cephesinden yayın yapılıp rusya cephesinden yayın yapılmıyor?
ikinci üniversite olarak düşündüğüm bölüm.
Okuyan ya da bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
Okuyan ya da bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.
görsel
Ortaya çıkacak görüntü görselde ki gibidir.
Ortaya çıkacak görüntü görselde ki gibidir.
mor rengi bi harika olan tabure seti.
görsel
görsel