bugün
beurredebaies
beurredebaies8 gün önce
günün tweeti
gün içinde twitter'da takılırken göze çarpan ve beğendiğimiz bize göre günün tweeti niteliğini taşıyan tweetlerin tümüdür.
beurredebaies
beurredebaies8 gün önce
sözlük yazarlarının kombinleri
Deri ayakkabı, mavi jeans pantolon, mavi jeans kazak, mont ve retro şapka. 8 - 10 bin tl civarı.
beurredebaies
beurredebaies8 gün önce
sözlük yazarlarının kombinleri
Deri ayakkabı, mavi jeans pantolon, mavi jeans kazak, mont ve retro şapka. 8 - 10 bin tl civarı.
beurredebaies
beurredebaies9 gün önce
anın fotoğrafı
Mandalin topluyorum. (img:#1310885)
beurredebaies
beurredebaies9 gün önce
anın fotoğrafı
Mandalin topluyorum. (img:#1310885)
beurredebaies
beurredebaies19 gün önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
beurredebaies
beurredebaies19 gün önce
sözlük yazarlarının kahveleri
Sozluk yazarlarinin bagimliliklaridir. (img:#1787606)
beurredebaies
beurredebaies23 gün önce
kelebeklerin bir boka yaramaması
beni derin düşüncelere gark eden sorundur. şüphesiz yüce manitu'nun bir bildiği var ki yarattı onları ama, at sikine konmaları dışında pek bir özelliklerini göremedik henüz. şimdi çıkıp 'ama çok güzelleer yaah' diyenin ağzının ortasına mısır püskülü… devamını gör
beurredebaies
beurredebaies23 gün önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
beurredebaies
beurredebaies24 gün önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
jean baptiste simeon chardin
on sekizinci yüzyıla damgasını vurmuş tarih ve portre ressamı. özelikle natürmortları çok kendine özgüdür. sitil sahibi bir ressamdır. sabırla aynı konuları işleyerek bu sitili geliştirmiştir. izlenimciliğin en önde gelen öncü ismi olarak, natürm… devamını gör
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
sözlük yazarlarının çayları
Selam millet! Düşündüm de, kahve sevdam kadar çay sevdam da fazlasıyla fena durumda. Kansizlik olmasına rağmen. Öhöm. Evet Evet
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
sözlük yazarlarının çayları
Selam millet! Düşündüm de, kahve sevdam kadar çay sevdam da fazlasıyla fena durumda. Kansizlik olmasına rağmen. Öhöm. Evet Evet
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
susam sokağı
edi ve büdü tabi ki.
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
gustav klimt
14 temmuz 1862 - 6 şubat 1918 `avusturya`'da `sezession` adıyla anılan `art nouveau` akımının en önemli temsilcilerinden olan ressam. ilk yapıtları 19. yüzyıl sonlarının ilüstratif resim anlayışının tipik örneklerini oluşturmuştur. buyrun burdan y… devamını gör
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
zeki müren
(bkz)beni bursa sokaginda vurdular(/bkz)
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
bir anne sözü bırak
annenin her sözü bir ömür taşınır, bazen bir cümleyle düzelir her şey. bırakılan sözlerin en ağırı da en hafifi de anneden gelir.
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
dora maar
`Pablo Picasso` nun sevgilisi hırvat asıllı fransız kadın.fotorafçılığı, ressamlığı vardır üstüne.1990 yılında öldü.picasso nun pek cok resminde modellik yapmıştır. (bkz:dora maar with cat)
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
dora maar
`Pablo Picasso` nun sevgilisi hırvat asıllı fransız kadın.fotorafçılığı, ressamlığı vardır üstüne.1990 yılında öldü.picasso nun pek cok resminde modellik yapmıştır. (bkz:dora maar with cat)
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
beurredebaies
beurredebaies1 ay önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
© copyright 2005 - 2026