sevdiği entry'ler

menuet

Vay bee sözlüğün geldiği Hale bak. Koca ulu sözlükte kadını da erkeği de hepsi birden tek bir kadına yürüyor.
işte bunlar hep yazar yokluğundan.
Mutlu musun zall?

sikimsonik grup isimleri

sonic The Hedgedog
bu arada daha sikimsonik olan şey varsa o da şu bakınızmış, şu işte, o kadar anlatılır. Her şeyle ben mi uğraşayim. Nasıl yapiyormuşuz vaktinde, 5 saat uğraştım şimdi denk getireceğim sembolünü bilmem ne diye. insan gerçekten hayret ediyor. Klavyem bozuldu 2 kelime entry gireyim diye pu.

Edit: edit de neyse artık saçma saçma yazip neyse Olm niye benim girdiğim entryler M.ö 300 yılından kalmış oluyor da bir üstteki entry yok oluyor ben yazınca?!

kitapçıya gidip dakikalarca vakit geçiren dallama

Bir dallama kitapçıya gitmez. Kitapla işi olmaz.

yalnız insan güçlü insandır

güç denilen şey nedir ki? hepimiz dünya üzerindeki geçici minik anlamsız noktalarız. hayatı zorlaştırmaya gerek yok, bırakın akıp gitsin huzurla.

yeryüzüne dayanabilmek için

Tutunma barı edinebiliriz, yaslanmak işte dayanmak bâbında. Bir de gelmiş açıklama yapıyorum çoğunuzun zeka problemleri olduğundan mütevellit.
Belki de Rom Walker kullanırız.

zamirler olmasa mağara adamıydın şerefsiz

zamirler avrasya bozkırlarında yaşamış eski imparatorluklardandır. hunlar moğollar bilmemneler gibi bittabii. edatlar yani ilgeçler daha uzak coğrafyalarda olduğundan mütevellit pek bilinmez, Sable Adası gibi; robin hood düşebilir belki sadece.

yalnızlık

güzel ve isabetli bir tercihtir genelde. sonradan anlaşılıyor zira.
© copyright 2005 - 2026