bugün

sevdiği entry'ler

yeryüzüne dayanabilmek için

Tutunma barı edinebiliriz, yaslanmak işte dayanmak bâbında. Bir de gelmiş açıklama yapıyorum çoğunuzun zeka problemleri olduğundan mütevellit.
Belki de Rom Walker kullanırız.

kemal kılıçdaroğlu

Hiçbir suçu yoktur.

Tek suç gerçeği göremeyen halktadır.

Yok şu gelseydi bu gelseydi olurdu geçin bunları.

Bu halk dürüst ve kalbi güzel insanı istemiyor.

zamirler olmasa mağara adamıydın şerefsiz

zamirler avrasya bozkırlarında yaşamış eski imparatorluklardandır. hunlar moğollar bilmemneler gibi bittabii. edatlar yani ilgeçler daha uzak coğrafyalarda olduğundan mütevellit pek bilinmez, Sable Adası gibi; robin hood düşebilir belki sadece.

kitap okumuyorsan bir hiçsin

Kitap okumak değil nitelikli kitap okumak önemlidir.

Bir süre kitapçıda çalışmıştım. “Türk insanı okumuyor” sözünün genellenmemesi gerektiğine o zamanlar şahit olmuştum. Herkes okuyor, gerçekten.

Fakat herkes sabahattin ali, robert musil, oscar wilde, umberto eco okumuyor. Ben dahil diğer tüm kadın çalışanlara asılan erkeklerin ellerinde genellikle kahraman tazeoğlu olurdu. Fakat uzun uzun sohbet edebildiğimiz, o sohbetlerden birbirimize yeni şeyler katabildiğimiz insanların ellerinde michel cioran, beckett gibi yazarlar… ergen kızların kasada uzun kuyruklar oluşturmalarının sebebi miraç çağrı aktaş idi.wattpad kitaplarının siparişlerini yetiştiremezdik çünkü ergen kızlar “kötü çocuk” kitabındaki heyecanı isterlerdi.

Dostoyevski’yi yaşıyor zanneden, sineklerin tanrısı kitabını besmeleler çekerek eline alan insanlar okusalar dahi neyi değiştirebilirler?

yalnızlık

güzel ve isabetli bir tercihtir genelde. sonradan anlaşılıyor zira.