B
benbenimodao13 yıl önce
hiç nutella yemeyen insan
içinde bulunduğum insan güruhu. o kadar övülmesine rağmen merak uyandırmıyor açıkçası.
B
benbenimodao13 yıl önce
recep ivedik ile recep tayyip erdoğanın ortak yönü
adaş olmalarının yanı sıra, ikisi de toplumun geneline bakıldığında sözde hiç sevilmemektedirler fakat istatistikler tam tersini söylemektedir.~ne kadar garip değil mi?~ edit:imla hatası.
B
benbenimodao13 yıl önce
recep ivedik ile recep tayyip erdoğanın ortak yönü
adaş olmalarının yanı sıra, ikisi de toplumun geneline bakıldığında sözde hiç sevilmemektedirler fakat istatistikler tam tersini söylemektedir.~ne kadar garip değil mi?~ edit:imla hatası.
B
benbenimodao13 yıl önce
evde cin görünce verilecek ilk tepki
(bkz: carpmasa bari ) şimdi buralar eti cin capsleriyle dolacak.
B
benbenimodao13 yıl önce
çılgın bediş ile büyüyen nesil
bez bebek ve selenayla büyüyen nesilden daha şanslı nesildir. (vid:#2843)
B
benbenimodao13 yıl önce
izmir
türkiye'nin üçüncü büyük şehri... yalnız en güzeli ve en medenisidir. daha da önemlisi memleketimdir.
B
benbenimodao13 yıl önce
şehit babası
evladını vatana şehit vermiş babadır. bizim sokak taştandır, arnavut kaldırımlı, şirin fakir bir sokak. hanımla, daha oğlum doğmadan taşınmıştık buraya. ne zamanlar geçirdik burada bilemezsiniz. benim oğlan, çalışkandır. çocukken berbere çırak vermi… devamını gör
B
benbenimodao13 yıl önce
dövme
igne ile derinin altına cizilen seylere verilen ad vücud sanatı olarak da adlandırılır
B
benbenimodao14 yıl önce
yabancı ünlülerdeki göt elleme merakı
çok yaygın bir davranıştır. bir davette, ya da galada çiftler poz verirken erkeğin eli kadının götündedir. bu görüntüyle çok sık karşılaşılır. neden elin kadının belinde değil de götünde? nedir bu göt elleyerek poz verme merakı? not: buraya sürüsüyl… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
hayattan soğutan insan tipleri
hayatta sıkça karşılaşılan ve insanı bıktıran insanlardır. örnekler: -en çok ben biliyorum ama aslında sadece eleştiri yapabiliyorumlar. -en iyi ben konuşurum, ve asla yanılmam tipleri. -tartışırken tartıştığım konuyu harala gürele başka bir kon… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
hayatta sıkça karşılaşılan ve insanı bıktıran insanlardır. örnekler: -en çok ben biliyorum ama aslında sadece eleştiri yapabiliyorumlar. -en iyi ben konuşurum, ve asla yanılmam tipleri. -tartışırken tartıştığım konuyu harala gürele başka bir kon… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
B
benbenimodao14 yıl önce
fenerbahçe taraftarı
Rahmetli spor yazarı İslam Çupi nin ''fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz!'' diyerek tanımladığı takımın mensubu olan, şanslı ve gururlu insanlar topluluğu … devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
hadise nin istesem göğüs ucumu gösteririm demesi
son zamanlarda, sanatından daha çok vermiş olduğu frikikler ve abuk sabuk beyanatları ile gündeme gelen `hadise` kızımızın son bombasıdır. ne diyelim rabbim akıl fikir versin de tez zamanda hidayete ersin. http://birbak.mynet.com/detay/foto-analiz/… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
sadri şener
1951 yılında `Trabzon` da doğan Şener, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. `Trabzonspor` yönetim kurullarında 10 yıl süreyle hizmet veren Şener, 1990'da bu kulübün başkanlığına seçildi. 1994'e kadar başkanlık gö… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
galatasaraylı biriyle futbol tartışmak
http://galeri.uludagsozluk.com/r/galatasarayl%C4%B1-biriyle-futbol-tart%C4%B1%C5%9Fmak-292068/ edit: asla yapılmaması gerekendir. çünkü buna bir fenerbahçelinin ne futbol bilgisi yeter ne de cürümü. bir fenerbahçelinin 'sizi 6-0 yenmiştik yeaaaa' ve… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
ayinin ayaga kalkmisi
azman gibi herifler(asgari 2 metre, 150 kg) için kullanılan sıfat. yanlarında söylemeyin ama... (bkz:köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek)
B
benbenimodao14 yıl önce
2 temmuz
hüküm süren kahpeliğin sivas' ta boy gösterdiği utanç verici tarih.
B
benbenimodao14 yıl önce
felaket
buyuk zarar, uzuntu ve sikintilara yol acan olay veya durum anlamina gelen kelimedir.
B
benbenimodao14 yıl önce
türban
bazı bayanların saç ve yüzlerinin bir kısmını yabancı erkeklere göstermemek için taktıkları kumaş. Baş örtüsüyle karıştırılmamalıdır. Baş örtüsü adet yerine gelsin diye takılır türban ise daha kesin yargıları olan bir dogmadır, misal saçın hiç bir pa… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
twitter
https://www.twitter.com adresinde, dunyanin herhangi bir yerindeki insanlarin uye olduktan sonra girip o anda ne yaptigini yazdigi site. cep telefonundan takip eden manyaklari bile varmis. seneler sonra gelen edit: O anda ne yaptığını falan yazmıy… devamını gör
B
benbenimodao14 yıl önce
seks
yaşamda amaç değil,araç olarak kalması gerektiğini düşündüğüm zevk ve üreme aracı.
B
benbenimodao14 yıl önce
sıcak
emre altuğ'un albümüne ismini vermiş şarkısı.
B
benbenimodao14 yıl önce
amına koyayım
günlük hayatta sürekli küfür eden insanların en çok kulladığı küfür. "`amına koyim`" şeklinde söylerler genelde.
© copyright 2005 - 2026