bugün
B
bellybutton12 yıl önce
sevgiliye en güzel hitap şekli
sevgi boylum ceviz gözlüm, esmer istiridye kabuğum, yaşam iksirim.
B
bellybutton12 yıl önce
sevgiliyle ayrılmanın en kötü yanı
beraber kurulmuş hayallerin yetim kalmasıdır.
B
bellybutton12 yıl önce
üst kattan gelen inilti sesleri
alt komşudan da duyulan seslerdir. hemen televizyon açılır ve ses sona getirilir.
B
bellybutton12 yıl önce
fenerbahçe nin rövanşta arsenal i 4 0 yenmesi
büyük bir efsane değil olası bir ruh patlamasıdır.
B
bellybutton12 yıl önce
yalanına sokuyum
anlatılan konunun yalan olduğunu düşünenlerin verdiği tepki. serzenişte bulunan kesim için (bkz: yalanına sokuyumcu)
B
bellybutton12 yıl önce
aşkoların aşkosu
`cihan ceylan` ın `yaran karikatür`ündeki sevgiliyi telefon rehberine kaydediş şeklidir.
B
bellybutton12 yıl önce
sözlükten kız bulup eve atmak
gayet normal olan eylemdir. zaten birbirinizi bulmadan bir yere atamazsınız. gençsiniz ya ne yapacaktınız pişti mi oynayacaktınız? hem iki kişi sıkıcı olur pişti.
B
bellybutton13 yıl önce
çay olmasaydı
çay keşfedilmeseydi, çaydanlık, çay fincanı, çay kaşığı, işyerlerinde çay paydosu, şehirlerarası otobüslerde çay molası olmayacaktı. • kahvehaneler, çay ocakları olmayacaktı. insanlar miskin miskin kahve köşelerinde oturmayacak, çalışarak ekonomiye … devamını gör
B
bellybutton13 yıl önce
overlok makinesi
mahalle aralarında dolaşan arabanın içindeki alettir. herkesin ezberlediği sadece bir ses kaydı bulunan makina. "Hanımların dikkatine!Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir. 5 dakik… devamını gör
B
bellybutton14 yıl önce
öğrenci evinde küllük
Böyle bir şey yok. (bkz:çay tabağı) (bkz:ton balığı kutusu) Ve hatta (bkz:yarım hindistan cevizi kabuğu)~2 sene kullandık~
B
bellybutton14 yıl önce
eboue nin galatasaray atkısını takmaması
sen adamı hava alanında karşılarsan o da böyle şımarır. bırak abicim gelsin kendisi dünyayı kurtaracak sanki alt tarafı top oynayacak onu da bedava yapmayacak fazla fazla alıyor. not:çok az takım tutuyorum, maç izlemem. yorumlardan biri süperdi;… devamını gör
B
bellybutton15 yıl önce
türkçe müzik dinlemiyorum
http://galeri.uludagsozluk.com/r/türkçe-müzik-dinlemiyorum-145828/ boyenes ayres te doğdu sanki mına koyim. arjantinli sanki.
B
bellybutton15 yıl önce
giden midir terk eden yoksa kalan mı
sami nin giden olarak cevaplandırdığı soru cümlesidir. `cihan ceylan` `sami`
B
bellybutton15 yıl önce
14 şubatta sevgiliye küçük altın takmak
B
bellybutton15 yıl önce
düz adam sami
cihan ceylan'ın çizdiği içimizden biri olan karikatür karakteridir.düz mantıktır kendisi o şimdiden fenomen olma yolundaır.seviyoruz seni sami -ya kıvanç tatlıtuğ'un neresi yakışıklı anlamadımki,ben hiç beğenmyorum... +o da sana bayılıyodu mına ko… devamını gör
B
bellybutton15 yıl önce
cüzdanında kondom taşıyan mühendislik öğrencisi
son kullanma tarihi olsa çoktaaan geçecek materyali, bıkmadan usanmadan senelerce saklayan sonrada salak gibi annesine yakalatan öğrenci.
B
bellybutton15 yıl önce
limango erkek mankeni
tanıttığı kıyafeti alacağınız varsa da almamanıza sebebiyet veren manken.
B
bellybutton15 yıl önce
sabri sarıoğlu nun berberi
muzlu şampuanla saç yıkayan, ispirtoyla kulak kılı yakan, kendisi tras yaparken kalfasının kendini izlediği, camında saç sakal 3 ytl yazan berberdir. dükkanları genelde merdivenle inilen bodrum katta olur.
B
bellybutton15 yıl önce
ne güzel
"`what a nice clothes you are`" kalıbındaki "what a nice" kısmıdır. ~swh~
B
bellybutton15 yıl önce
fenerli medya
türk medyasının fenerbahçeyi desteklediği gerçeğidir.
B
bellybutton15 yıl önce
anti fener
mecidiyeköy-fulya yolunda, zemin katlarının altında buluşukları kulaktan kulağa yayılan grup. galatasaray'lı değilmişler. Fenerbahçe maçlarında stad çevresine fener seyircisi kılığında girip, olan biteni rapor edip, ona göre fener'e ayar veriyorlarmı… devamını gör
© copyright 2005 - 2026