bugün
B
beksipeys10 yıl önce
survivor 2016 nba ödülü
gönüllerin kazandığı söylenen ödüldür. https://galeri.uludagsozluk.com/r/survivor-2016-nba-ödülü-1067468/ (bkz:nereye bakıyor bu adamlar )
B
beksipeys10 yıl önce
facebook
kapsadigi agi genisletmeye karar vererek beni hayal kirikligina ugratan oyuncagim. neyseki hala gizlilik (bkz:privacy) ayarlariyla sorunlar halledilebiliyor. (img:#211772)
B
beksipeys10 yıl önce
başbakan bilal erdoğan
babası , başbakan tayyip erdoğan ülkeyi bir süreliğine terk ettiği için şu anda başbakan billa erdoğan dır. türk milleti olarak babası le konuşamadık , inatçı ve diktaydı kendisiyle belki anlaşabiliriz.
B
beksipeys10 yıl önce
düşün ki o bunu okuyor
biraz once, ''taniyor olabileceginiz kisiler'' sekmesinde seni bana gosteren facebook'un vizyonunu beyninde sekillendiren mark zukerbergin bu gunlere varmasinda emegi gecen anasi ve babasida dahil olmak uzere herkesin yedi ceddinin atesi bulduklari g… devamını gör
B
beksipeys10 yıl önce
zall ı tanıyana tarak hediyeli yarışma
Sadece zeki ama çalışmayan yazarların katılımcı olacağı yarışmadır. (img:#1044269) Yarışmamız, An itibari ile başlamıştır, bakalım kaç numara zall? Kazanan yazarlarımız en yakın milyoncudan cep tarağını alabilir, teşekkürler. Zorunlu edit: (bk… devamını gör
B
beksipeys10 yıl önce
zall ı tanıyana tarak hediyeli yarışma
Sadece zeki ama çalışmayan yazarların katılımcı olacağı yarışmadır. (img:#1044269) Yarışmamız, An itibari ile başlamıştır, bakalım kaç numara zall? Kazanan yazarlarımız en yakın milyoncudan cep tarağını alabilir, teşekkürler. Zorunlu edit: (bk… devamını gör
B
beksipeys10 yıl önce
sokakta işte okulda inadına kürtçe konuşmak
Yok sayılan inkar edilen bir halkın var olduğunu göstermek için kanıtlamak için yapılması gerekendir. Ben halkım ben anadoludayım en aşağı 3 bin yıldır. Ben med'lerin torunuyum. Dilimle, kültürümle, tarihimle varım. inkar edemez, asimile edemezsiniz… devamını gör
B
beksipeys10 yıl önce
aptal sarışın
genellemeleri mevcuttur. doğrudur. kalite bilgidir. (bkz:tüm sarışınlar aptaldır) (bkz:tüm aptallar sarışındır) (bkz:butun genellemeler yanlistir) (bkz:bu dahil butun genellemeler yanlistir)
B
beksipeys10 yıl önce
moda adına yapılan saçmalıklar
Pantolonu çatala kadar indirmek veya göğüs altına kadar çekmek.
B
beksipeys10 yıl önce
türk dizi tarihinin en gıcık tipi ve karakteri
(bkz:kutsi) dizideki ismini bilmiyorum.. o nasıl bakışlar lan su tospası gibi.
B
beksipeys11 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
B
beksipeys11 yıl önce
uzun adam
cemaat içinde başbakan recep tayyip erdoğan'ın kod adı. (bkz:uzun adamın ölmesini 3 yıldır bekliyoruz)
B
beksipeys11 yıl önce
ilginç ilanlar
ilgi çekici, ancak faydasi pek olmayan ilanlardır. sahibinden.com'un ilginç ilanlar sayfasında yer alan ilanlar kadar ilginç olabiliyor. ne gerek var küfür kumbarasına, tuvalet kağıdında sudoku oynamaya. gerçekten ilginç. http://www.sahibinden.com… devamını gör
B
beksipeys11 yıl önce
julian draxler in kız arkadaşı
allahıma kitabıma taş gibi kızdır. vay amk.
B
beksipeys12 yıl önce
bakınca duygulandıran resimler
Bakınca geçmişten, kendinizden veya sevdiğinizden bir parça görüp sizi duygulandıran resimlerdir... Şu an gözlerim doldu... (img:#634001)
© copyright 2005 - 2026