bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- enteresan beddualar9
- türkiye a milli futbol takımı15
- köyde gece tuvalete gitmek5
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- seni hayata bağlayan şey8
- dövmesi olan yazarlar6
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- telegram vs whatsapp2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- ankara mı istanbul mu9
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- treni kaçırmak5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- berberlere zam gelmesi7
- siz yazın ben yatıyorum3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- kendini beğendirmek2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- platonik aşk5
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- sevgilisini paylaşan adam3
- vurduran erkek davranışları3
- kimseyle tanışamamak2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- gavat bir insan olmak3
- 13 seçim kaybetmedim7
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
entry'ler (20)
pınar krem peynir'in reklam müziği ile adalar vapurunda A Capella'cılarla yaptığı flashmob
http://www.vidivodo.com/v...rem-peynir-reklami/921443
http://www.vidivodo.com/v...rem-peynir-reklami/921443
şöyle bir kampanya buldum.babanın bir sözünü yazarak katılıyorsun ve 22 nisandaki el clasicoya derbisene gitme şansı elde ediosn.ronaldoyu görücem herhlde.bana mantıkı geldi.http://forum.donanimhaber.com/m_58876596/tm.htm
galiaba messiyi görücem!22 nisan'daki karşılaşmaya gönderecek bir kampanya buldum. babam ne derdi?' ye babanızın size söylediği bir sözünü yazarak katılıyorsunuz. ben kazanırım bence ya.http://forum.donanimhaber.com/m_58876596/tm.htm
22 nisan'daki karşılaşma için facebook.com/babalarlaogullari sayfasında baba oglu El Clasico'ya gönderecekler. inanamadım ama gerçekk bildiğin. Ben giderim inşallah gelince de anlatırım oraları size merak etmeyin.
aklıma ateşli çingene filmindeki Ediz Hun'u getiren adamdır. türk filmi gibidir.
hep patates kızartması yiyorum.
her gün yürüyüş yapıcam diyorum kalkamıyorum.
hamburger yiyelim dediklerin hayır diyemiyorum.
çok sevdiğim bir ayakkabıyı görünce fiyatı ne kadar olursa dayanamıyorum.
bana biri dur desin.
her gün yürüyüş yapıcam diyorum kalkamıyorum.
hamburger yiyelim dediklerin hayır diyemiyorum.
çok sevdiğim bir ayakkabıyı görünce fiyatı ne kadar olursa dayanamıyorum.
bana biri dur desin.
alışveriş bağımlısı olmak.
belki de marka bağımlılığı.
bakmak, görmek, aşık olmak.
fiyatına rağmen almayı istemek, indirimi beklemek.
belki de marka bağımlılığı.
bakmak, görmek, aşık olmak.
fiyatına rağmen almayı istemek, indirimi beklemek.
Shakespeare oyunlarına sahne olmuştur. Globe sahnesinin etrafındaki zeminde, ayakta izleyen seyircilerin kuru bir yerde oyunu izleyebilmeleri için fındık kabuğu ve çamur karışımı bir harç kullanılmıştır. 1997 yılındaki yenileme çalışmalarında ise bu zemin için gerekli fındıklar Giresun'dan gönderilmiştir. Sunay Akın vari bir bilgidir.
tek taş bekliyorum diyince terkediyorlar. o da olur. illa ayrılık istenirse.
tiyatro izleyeceğiz oley, sevinciyle gittiğimiz ancak çok daha fazlasıyla döndüğümüz eser. kuklalar, makyajlar oldukça özenliydi. sühendan hanım, ziya bey'in onun için yazdığı ancak tamamlayamadığı surnameyi bulur ve oyun başlar. özellikle istanbulbazlar favorimdi.
belediye hizmeti muamelesi gören tuvalettir. arkadaşını beklerken sıkışan, eve gitmeden yolda sıkıntı olmasın diye çişini yapmak isteyen ve içerde yemek yiyen yani yolu taksime düşen herkes oraya koşar. temizleyenlere sabır diliyoruz. dönem dönem çakallık yapıp kapatıyorlar o ayrı.
Gabriel Garcia Marquez'in başarılı kitabı. okurken ara verilmemesi, seri bir şekilde bitirilmesi tavsiye edilir. zira tüm karakterlerin isimleri birbiri ile aynı olduğundan karıştırma olasılığı yüksektir.
süpersonik bir mika şarkısı olmakla birlikte telefon melodim kendisi.
Aslı kuzu derisinden olan ugg botların, ülkemizde fazla sevilmesi ve çin'in de destğiyle pazar tezgahlarına kadar düşmesi ve şu an 7den 77ye tüm kadınların ayağında olması, ülke olarak yine biraz abarttık dedirtiyor. giyenler gerçekten çok sıcak tutan ve rahat bir ayakkabı olduğunu söylüyor.
Fotograf makinesi ile çekilen ve bu zamana kadar gördüklerimizden bir parça farklı tarzıyla şu günlerde konuşulan dizi. Ankara'da çekiliyor olması da özelliklerinden biri. Oralarda saklanmış çok sağlam oyuncular var.
erken kalkmak mecburen, işe gitmek mecburen, mecburen mecburen mecburiyetten...
3000. entry imiş çok havalı.
3000. entry imiş çok havalı.
Arkadaş ortamında anlatılacak malzeme toplamak için birebirdir. Hafızanız kuvvetli ise bir diyalog ile üç beş sene idare edersiniz.
Mutfak oyuncularının televizyondakinden çok da farklı bir performans sergileyemedikleri film. Abartılacak bir şey yok çok kötü değil. Ben annem ve teyzemi götürmüştüm, normal normal eve dönmüştük hayatımızda hiç bir şey değişmemişti.
istanbul'da yaşıyorsanız sararmış tuvalet ve banyolara büyük paraların istendiğini görmeye alışmaktır. Emlakçının 5 dk. yürüme mesafesi dediği yerin aslında en iyi ihtimalle 15dk. olduğunu öğrenmektir. "Ben bu evin sahibi olsam şurasını burasını yaptırırım, daha pahalıya kiralarım." düşünceleri içindeyken aynı zamanda da yorgun ayaklara sahip olmaktır.
Facebook'tan eklemesiyle aynı etkiye sahip olup, gereksiz girişimler kategorisinde yerini almaktadır.