bugün
B
bedmest8 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
B
bedmest8 yıl önce
başlıkları alt alta okumak
sol framede çıkan günün baslıklarını alt alta okurken, anlamlı şeyler görüp baslıkları alt alta okumak baslıgına entry girerek huzura ermektir.~anlatım gabızlıgı bu olsa gerek~ dibi görünmeyen bir kuyu gibidir.. yazarın ve sözlüğün entry sayısına k… devamını gör
B
bedmest8 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
B
bedmest8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
bedmest8 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
B
bedmest8 yıl önce
bugünü bir resimle özetle
`siyah kare`. nihayetinde bir resimdir. (bkz:resimle fotoğraf arasındaki fark) (img:#1490386)
B
bedmest8 yıl önce
fermi paradoksu
Dünya dışında ki muazzam evren büyüklüğü, milyarlarca gök cismi göz önüne alındığında yaşamın olma olasılığının yüksek olması fakat bunu destekleyecek, kabul ettirecek kanıtların bulunamaması problemidir. --`spoiler`-- Fermi paradoksu, yeterli büyü… devamını gör
B
bedmest8 yıl önce
barış temalı müthiş sanat eseri
`schirn kunsthalle frankfurt`'un, altı yüz görkemli sanat eserinin arasından seçip ödüllendirdiği insanüstü çalışma. bir zamanların `blaupunkt` logosunu andırsa da, hayır efendim asla değil. hem bu bir nokta değil, bu bir barış imgesi. adeta `guernic… devamını gör
B
bedmest8 yıl önce
sözlük kaslılarının fotoğrafları
gülme krizine girdim.
B
bedmest8 yıl önce
anın fotoğrafı
Mandalin topluyorum. (img:#1310885)
B
bedmest8 yıl önce
anın fotoğrafı
Mandalin topluyorum. (img:#1310885)
B
bedmest8 yıl önce
yazarlara whatsapp tan gelen son mesaj
Neyaptın.
B
bedmest8 yıl önce
meme festivali
bayram degil seyran degil bu meme festivali nerden cikti. suphelendiren baslik. canli bombamisin yoksa? yine de begendim:)
B
bedmest8 yıl önce
yaralanan parmağı üfleyen sevgili modeli
Minnoş ağzı sevilesi sevgilidir. Yara ufacıktır, ama o canınızın yandığını düşünür. "Hüf hüf" yapar, bir de gözlerinizin içine bakıp "geçti mi?" Diye sorar. Bir de yaralanan parmağa işeyen sevgili modeli var ki, düşman başına.
B
bedmest8 yıl önce
self portrait
kişinin kendi fotoğrafını çekmesi olayı. türkçesi var mı tam bilmemekle birlikte, self portre olarak rastlandığı da olmuştur.
B
bedmest8 yıl önce
silüet
tam net olmayan ama belli olan görüntü.
B
bedmest8 yıl önce
helvetica
bu yıl 50. yaşını kutlayan font. `arial`'e benzeyen değil `arial`'in benzediğidir.
B
bedmest8 yıl önce
cumhuriyet deyince kaybolan kürt
kendisi başlı başına bir fantazm, bir illüzyondur. (img:#1469042)
B
bedmest8 yıl önce
atatürk ün traş olurken çekilmiş fotoğrafı
aynadan çekilmiştir. inanmıyorsanız dikkatli bakın, berberin elindeki o döneme ait mini fotoğraf makinesidir.
B
bedmest8 yıl önce
atatürk ün traş olurken çekilmiş fotoğrafı
aynadan çekilmiştir. inanmıyorsanız dikkatli bakın, berberin elindeki o döneme ait mini fotoğraf makinesidir.
B
bedmest8 yıl önce
3 temmuz 2017 akit gazetesi sürmanşeti
Sivas katliamına dair atılmış, trajikomik manşettir. (img:#1468917)
B
bedmest8 yıl önce
chp nin adalet yürüyüşüne islamı alet etmesi
Ama o aleti dübürünüze sokanlar ooovvv çok iyi di mi?
B
bedmest8 yıl önce
kamp arkadaşı ilanları
mecburen vereceğimdir. antalya tarafına kamp atacağım. kamp süresi konaklama ritmine bağlı olarak değişebilir. tüm ekipmanım mevcut. daha öncesinde en az bir günlük kamp deneyimine sahip bir kamp arkadaşı arıyorum. bu kişinin temel malzemelerini yan… devamını gör
B
bedmest8 yıl önce
kamp arkadaşı ilanları
mecburen vereceğimdir. antalya tarafına kamp atacağım. kamp süresi konaklama ritmine bağlı olarak değişebilir. tüm ekipmanım mevcut. daha öncesinde en az bir günlük kamp deneyimine sahip bir kamp arkadaşı arıyorum. bu kişinin temel malzemelerini yan… devamını gör
© copyright 2005 - 2026