entry'ler (1)

kızlara verdiğim ayar

Beyler ben 15 yaşında 1.70 boyunda bir öğrenciyim . Yakıgıblı olduğum ise insandan insana göre değişir .
Şimdi sizler yaz ayında başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum . Part part yazmıcam bu yüzden 1 çırpıda okuyun.

Beyler benim okulda sevdiğim bi kız vardı ama kız afet ama şerefsizin teki çıkmıştı . Aklımdan bi türlü çıkmıyordu ne yapıp ne edip bu kızla çıkmam lazımdı. Sonunda yazın ortamı kurup bunu bi cafeye çağırdım . Kız geldi konuştuk felan benim elim ayağım titriyo . Sonra kızı biri aradı konuşurlarken ben telefonun ekranında arayan kişinin adında "Kocacığım" yazıyordu o an şok oldum amk . Neyse amk kız konuşmasını bitirdi "Kusura bakma arkadaşın teki dedi" amk ben tekliften vazgeçmiştim ki kız çok tatlısın saçlarına bayılıyorum dedi ben teşekkür ederim kalkalım mı dedim ? Yok ya seninle olmak güzel dedi peki dedim amk ben hala şoklardayım kızın sevgilisi varken neden bana böyle davrandığını anlayamamıştım . Size neler yediğimizi anlatayım ilk geldiğimizde 2 Gözleme ve yanında 2 Kola . Ardından biraz daha oturalım deyince 2 Tane de börek söyledik . Ama cafe pek lüks değil fakat amk menuye bi baktım 30 lira para girmiş bana . Amk cepte 15 lira para vardı ben bi kola içip kalkarız diye hesaplarken bu kadar göte geçmesi pek hoşuma gitmiyordu . Kız zengin bi tip olduğu içinde rezil olmak istemiyordum. Ne yapacam diye düşünürken kız " Senden hoşlanıyorum" dedi ben bu sefer anladım ki kız yollu amk . Bende bi daha milletin duygularıyla oynamasın diye bi ders vermek istiyordum . Ve bende senden hoşlanıyodum dedim ve Geldi yanıma oturdu. Ardından garsonu çağırdım ve 4 tane börek 2 tane gözleme ve 2 bardak daha kola lütfen dedim . Kız "Çok bonkörsün bakıyorum" dedi . Ben de "Senin şerefine" dedim ve güldük . 15 dk içinde ne var ne yok sildik süpürdük amk karnım çatlıcaktı. Garsonu çağırp 4 bardak daha kola söyledim ama içmicektim . "Sen bekle ben bi tuvalete gidip geliyorum" dedim . Hesaplarıma göre 50 TL civarı bi para tutuyor olması lazım . Kasiyere gidip "arkadaşım ödüycek hesabı 2 tane daha gözleme istiyor " dedim . Ve koşarak uzaklaştım . Bi sigara yaktım ve dolaşa dolaşa eve geldim . Akşam " Wp'den 27 mesaj gelmiş . Mesajları tahmin ediyorsunuzdur. Bi daha para için erkeklerle olmaz artık heralde .
iyi geceler