bugün
- manifest grubu vs tarkan14
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak16
- yeni parti55
- kedilerin artık fare yakalamaması7
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek4
- atatürke başkaldıran şehirler2
- cemil tugay3
- 13 akpli istanbul belediyesi2
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- kemal kılıçdaroğlu16
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması5
- japon2
- diamond bosphorus25
- hikayeyi devam ettir54
- huzur2
- camlar açık çıplak yatmak3
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- g o k u2
- seni onaracağım diyen kadın3
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek5
- popüler yazarlara bulaşıp ilgi çekmeye çalışan tip2
- çaylaklıktan çıkıp 30 dk sonra yine çaylak olmak2
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- ekonomi5
- dansör3
- nickten isim tahmini yapmak72
- kürtlerin 100 bin yıllık tarihi2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- salat nedir2
- milliyetçi hareket partisi3
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- cheeseburger2
- sokakta kavga teknikleri15
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- arkadaşlar bakar mısınız28
- alman finolarının ortak özellikleri2
- mezoterapi11
- pilot bir erkekle sevgili olmak11
- türbanlı kızla sevişmek2
- sözlük yazarlarının saatleri10
- izmirlilerin bilmedikleri şeyler2
entry'ler (60)
o ses türkiye düellolarda jürinin yarışmacıları teselli etme sözcükleridir. *
itina ile para basan kişye özel ilk darphanedir.
*
*
valla okan ın tv 8 de yaptığı en iyi programdır. okan hakkını veriyor bu işin. bence zap yapın hemen tv 8 i açın. *
tarafsız gözle yapılan yorumdur. bazı şeyleri tadında bırakmalı, izleyiciyi biraz özletmeli geri öyle dönülmelidir.
acun un şu an yayında bulunan 2 programı iyice sıçmıştır. dans yarışması duyumlara göre gün içinde izlenme oranı 12. kadar düşmüş. zaten rezil bir program. yaşını başını almış kocaman kocaman evli insanları yarı çıplak dans etmekteler.
yetenek sizsiniz yetenek ten çok yeteneksizlik programı olmuş. jüri sergen de olmasa seyredilcek hali yok.
kala kala o ses türkiye kaldı ki karşısında kimse olmadığı için mecbur izleniyor. formata kötü demiyorum ama acunun artık çok sıktığı aşikar.
*
acun un şu an yayında bulunan 2 programı iyice sıçmıştır. dans yarışması duyumlara göre gün içinde izlenme oranı 12. kadar düşmüş. zaten rezil bir program. yaşını başını almış kocaman kocaman evli insanları yarı çıplak dans etmekteler.
yetenek sizsiniz yetenek ten çok yeteneksizlik programı olmuş. jüri sergen de olmasa seyredilcek hali yok.
kala kala o ses türkiye kaldı ki karşısında kimse olmadığı için mecbur izleniyor. formata kötü demiyorum ama acunun artık çok sıktığı aşikar.
*
digitürk kumandasında show tv nin trt den önce gelmesi akabinde trt, kanal d, ve atv, star, olarak sıralanmasıdır.
show tv kendini diğer ulusal kanallardan ayırmış ilk izlenmek için digitürk kendi kanalına torpil geçmiştir.
*
show tv kendini diğer ulusal kanallardan ayırmış ilk izlenmek için digitürk kendi kanalına torpil geçmiştir.
*
annelerin şahı padişahıdır. bir yandan çalışmak zorundadır. * ama öğleyemeği yerken evde kalan çocuklarını düşündüğü için boğazında geçmeyen annedir. bakıcıya tutcak da parası yoktur. işte verilen sıcak yemeği sefertasına koyup öğle arasında bir koşu çocuklarına getiren vefalı annedir. canım annemdir. canım annelerimizdir. *
çok osuran bünyenin çığlığıdır. *
günaha girmek istemeyen elemandır. iyi aile babası olur.
*
*
sıcak su sever insan durumudur. annemin tabiri ile senin bokun donmuş oğlum durumudur. *
ne yiyeceğini bilememe durumudur. özellikle saat 22 den sonra olur. mide açtır guruklar ama kişi yeme ile yememe arasıdır. benim tabirimle canım çok seksi bir şey yemek istiyo denilip dolap açılır. ne yiyeceğimizi bilemediğimiz için açıldığı gibi kapanır. *
yazın sıcaktan serinlemek için dondurma , mideyi üşütmemek içinde üzerine çay içen adamdır. mideyi nötr haline getirmiştir.
*
*
limangoooo limangoooo diye kafamızı patlatan bu reklamda neymiş 250 tl lik elbise 30 tl imiş. ıvır zıvır. o elbiseyi semt pazarında 10 tl ye almayanı dövüyolar kardeşim.
*
*
rıdvan dilmen merkez hakem kurulu başkanı olsa olabileceklerdir. bu fb yanlılığı ile fb maçına her hafta fb li hakem atar sanırım.
*
*
atv de yeni başlayacak son dizisinin tanıtım fragmanı. bu nedir ya korku filmi gibi. yok bilmem nerde uçak düşmüş. yok korkma. yok teslim olma. ulan bu ne adam izlerken korkuyo valla.
*
*
mahsun un kürtler üzerine kurulu dizisinde göze çarpandır. nerdeyse herkes bembeyaz. başroldeki iğfal edilen kız hariç. ilginç.
*
*
sanatçıların tanınmadan önceki fotolarına bakınca dikkat çeken ayrıntıdır. parayı bulan birden güzelleşiyor abicim ya.
*
*
sekizinci nesil arası yapılacak kaynaşma ve halı saha maçıdır. istanbul un avrupa yakasında oynanabilir. katılacakların buraya entry girsinler. halı saha ve zaman açıklanacaktır.
katılım kuralları = yalnızca sekizinci nesil olmak. *
katılım kuralları = yalnızca sekizinci nesil olmak. *
uludağ sözlükte ile en alt nesil olan 8. nesli korumak kollamak için kurulabilecek destektir. unutulmamalı dir ki en çok yazara ait nesil bu olduğuna göre gücü daha fazladır. acil tarafından sloganı bulunması gereken dernektir. *
ahan da burdan sözlük içinde açıldığını duyuyorum.
ahan da burdan sözlük içinde açıldığını duyuyorum.
kellik ilaçlarının saç çıkarma işine yaramadığının göstergesidir.
aslında başka işe yaramaktadırlar. paramızı söğüşlemeye yaramaktadır. bu ilaçların kullanma kılavuzunda yıl süresince kullanmamız gerektiği , ondan sonra yeni saçların çıkacağı söylenmektedir. düzenli olarak kullanırsak yaklaşık 1000 tl ödememiz gerekiyor. yuh ya . bir insanı yolmanın en kısa yolu bu olsa gerek. *
aslında başka işe yaramaktadırlar. paramızı söğüşlemeye yaramaktadır. bu ilaçların kullanma kılavuzunda yıl süresince kullanmamız gerektiği , ondan sonra yeni saçların çıkacağı söylenmektedir. düzenli olarak kullanırsak yaklaşık 1000 tl ödememiz gerekiyor. yuh ya . bir insanı yolmanın en kısa yolu bu olsa gerek. *