bugün
- tanrı yok13
- nervio bugün ne giydi acabası12
- canımın waffle çekmesi4
- 2026 yılında hala sigara içen kişi7
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- ateistlerin nursuz olması23
- sabah nasıl uyanıyorsunuz12
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- geceye bir şarkı bırak22
- bana kimse eksi oy atamaz6
- aylık 368 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- seçimde kime oy vereceğiz8
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- geneleve aileyle kız istemeye gitmek3
- ota boka devşirme diyen hırto27
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- iyi geceler sayın yuzırlar2
- atatürk ün ateist olması8
- sözlüğün fingirdekleri10
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- üniversiteye başlayacak kızlara tavsiyeler2
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek3
- düğünde çeyrek altın takan kişi2
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- keith flint2
- the merich5
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu6
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- sözlüğün yılanı8
- uysaljakoben20
- true nickli namussuz yazar15
- velvet'in silver'a benzemesi15
- radiohead dinleyen kızlarla sex yapmak zevk vermez2
- yenilebilir protez tırnak2
- sürekli yeme isteği7
- rave muzigi2
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- sözlüğün şamar oğlanı olmak4
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- bir sarma yapmışım9
entry'ler (60)
o ses türkiye düellolarda jürinin yarışmacıları teselli etme sözcükleridir. *
itina ile para basan kişye özel ilk darphanedir.
*
*
valla okan ın tv 8 de yaptığı en iyi programdır. okan hakkını veriyor bu işin. bence zap yapın hemen tv 8 i açın. *
tarafsız gözle yapılan yorumdur. bazı şeyleri tadında bırakmalı, izleyiciyi biraz özletmeli geri öyle dönülmelidir.
acun un şu an yayında bulunan 2 programı iyice sıçmıştır. dans yarışması duyumlara göre gün içinde izlenme oranı 12. kadar düşmüş. zaten rezil bir program. yaşını başını almış kocaman kocaman evli insanları yarı çıplak dans etmekteler.
yetenek sizsiniz yetenek ten çok yeteneksizlik programı olmuş. jüri sergen de olmasa seyredilcek hali yok.
kala kala o ses türkiye kaldı ki karşısında kimse olmadığı için mecbur izleniyor. formata kötü demiyorum ama acunun artık çok sıktığı aşikar.
*
acun un şu an yayında bulunan 2 programı iyice sıçmıştır. dans yarışması duyumlara göre gün içinde izlenme oranı 12. kadar düşmüş. zaten rezil bir program. yaşını başını almış kocaman kocaman evli insanları yarı çıplak dans etmekteler.
yetenek sizsiniz yetenek ten çok yeteneksizlik programı olmuş. jüri sergen de olmasa seyredilcek hali yok.
kala kala o ses türkiye kaldı ki karşısında kimse olmadığı için mecbur izleniyor. formata kötü demiyorum ama acunun artık çok sıktığı aşikar.
*
digitürk kumandasında show tv nin trt den önce gelmesi akabinde trt, kanal d, ve atv, star, olarak sıralanmasıdır.
show tv kendini diğer ulusal kanallardan ayırmış ilk izlenmek için digitürk kendi kanalına torpil geçmiştir.
*
show tv kendini diğer ulusal kanallardan ayırmış ilk izlenmek için digitürk kendi kanalına torpil geçmiştir.
*
annelerin şahı padişahıdır. bir yandan çalışmak zorundadır. * ama öğleyemeği yerken evde kalan çocuklarını düşündüğü için boğazında geçmeyen annedir. bakıcıya tutcak da parası yoktur. işte verilen sıcak yemeği sefertasına koyup öğle arasında bir koşu çocuklarına getiren vefalı annedir. canım annemdir. canım annelerimizdir. *
çok osuran bünyenin çığlığıdır. *
günaha girmek istemeyen elemandır. iyi aile babası olur.
*
*
sıcak su sever insan durumudur. annemin tabiri ile senin bokun donmuş oğlum durumudur. *
ne yiyeceğini bilememe durumudur. özellikle saat 22 den sonra olur. mide açtır guruklar ama kişi yeme ile yememe arasıdır. benim tabirimle canım çok seksi bir şey yemek istiyo denilip dolap açılır. ne yiyeceğimizi bilemediğimiz için açıldığı gibi kapanır. *
yazın sıcaktan serinlemek için dondurma , mideyi üşütmemek içinde üzerine çay içen adamdır. mideyi nötr haline getirmiştir.
*
*
limangoooo limangoooo diye kafamızı patlatan bu reklamda neymiş 250 tl lik elbise 30 tl imiş. ıvır zıvır. o elbiseyi semt pazarında 10 tl ye almayanı dövüyolar kardeşim.
*
*
rıdvan dilmen merkez hakem kurulu başkanı olsa olabileceklerdir. bu fb yanlılığı ile fb maçına her hafta fb li hakem atar sanırım.
*
*
atv de yeni başlayacak son dizisinin tanıtım fragmanı. bu nedir ya korku filmi gibi. yok bilmem nerde uçak düşmüş. yok korkma. yok teslim olma. ulan bu ne adam izlerken korkuyo valla.
*
*
mahsun un kürtler üzerine kurulu dizisinde göze çarpandır. nerdeyse herkes bembeyaz. başroldeki iğfal edilen kız hariç. ilginç.
*
*
sanatçıların tanınmadan önceki fotolarına bakınca dikkat çeken ayrıntıdır. parayı bulan birden güzelleşiyor abicim ya.
*
*
sekizinci nesil arası yapılacak kaynaşma ve halı saha maçıdır. istanbul un avrupa yakasında oynanabilir. katılacakların buraya entry girsinler. halı saha ve zaman açıklanacaktır.
katılım kuralları = yalnızca sekizinci nesil olmak. *
katılım kuralları = yalnızca sekizinci nesil olmak. *
uludağ sözlükte ile en alt nesil olan 8. nesli korumak kollamak için kurulabilecek destektir. unutulmamalı dir ki en çok yazara ait nesil bu olduğuna göre gücü daha fazladır. acil tarafından sloganı bulunması gereken dernektir. *
ahan da burdan sözlük içinde açıldığını duyuyorum.
ahan da burdan sözlük içinde açıldığını duyuyorum.
kellik ilaçlarının saç çıkarma işine yaramadığının göstergesidir.
aslında başka işe yaramaktadırlar. paramızı söğüşlemeye yaramaktadır. bu ilaçların kullanma kılavuzunda yıl süresince kullanmamız gerektiği , ondan sonra yeni saçların çıkacağı söylenmektedir. düzenli olarak kullanırsak yaklaşık 1000 tl ödememiz gerekiyor. yuh ya . bir insanı yolmanın en kısa yolu bu olsa gerek. *
aslında başka işe yaramaktadırlar. paramızı söğüşlemeye yaramaktadır. bu ilaçların kullanma kılavuzunda yıl süresince kullanmamız gerektiği , ondan sonra yeni saçların çıkacağı söylenmektedir. düzenli olarak kullanırsak yaklaşık 1000 tl ödememiz gerekiyor. yuh ya . bir insanı yolmanın en kısa yolu bu olsa gerek. *