bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadınların zeka seviyesi3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- minyon kadın siniri5
- geceye bir söz bırak3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- koca2
- kemal kılıçdaroğlu35
- eski dizileri izlemek3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- kel erkek3
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ona bir şey söyle16
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- tek arkadaşının olmaması10
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
entry'ler (10)
Kazım Koyuncu-işte gidiyorum.
Savaş barışı geçtik sayalim. hala taş devrinde olurduk.
Öğrenim hayatımdan sonra yapacağım olay. Hollanda'ya gitmeyi planlıyorum. Türkiye'nin her ne kadar güzelliği varsa o oranin katları kadar kötülüğü var.
Bir hafta, iki hafta dayanabilirsin. Sonra olacaklar şöyle devam eder hepte öyle olmuştur.
Evden çıkarsın kendince bulduğun sorunları kafana takıp sonra dersin ki bunları nasıl unutucam. Her zaman olduğu gibi sigaraya başvurursun. Bu melete baştan başlamayacaktık. Bana oldu, 2 ay sonra yeniden başladım falan. Birkaç kere denedim olmayınca olmuyor dedim. Şansınızı deneyin olmuyosada sigaraya küfretmeye ve başladığınız o güne sövmeye devam edin. içmediysenizde hiç başlamayın.
Evden çıkarsın kendince bulduğun sorunları kafana takıp sonra dersin ki bunları nasıl unutucam. Her zaman olduğu gibi sigaraya başvurursun. Bu melete baştan başlamayacaktık. Bana oldu, 2 ay sonra yeniden başladım falan. Birkaç kere denedim olmayınca olmuyor dedim. Şansınızı deneyin olmuyosada sigaraya küfretmeye ve başladığınız o güne sövmeye devam edin. içmediysenizde hiç başlamayın.
fanteziye kaçmıştır o. Nede olsa kardeş ayağı göt ayağıdır. Eğlenmek için mükemmel kız tipi .
Yumurta göte dayandığından yaptığı işleri affettirme eylemi iste. Toprak kokusu burnuna vurunca akıl başa geliyor.
Sizce rap adlı müzik nedir ? Bence rap insanın içini rahatlatan bir yaşam tarzıdır. Bu insanın kulak zevkine göre değişir. Rap dendiğinde ilk akla gelen tarzın arabesk rap olması beni üzen bir konudur. iyi dinlendiğinde sevebileceğiniz bir müzik tarzıdır. Bence ön yargısız olarak dinlemeniz gerek.
Çoğu zaman kendinizi avutmakla yaptığımız durumdur. Ya yanlış insan ya da yanlış davranışla kaybedilen kişi arkasından söylenen gereksiz bir sözcüktür.
Yeni bir ilişkiye başlarken hep şunu düşünürüm. Acaba bu kız bana ne katacak bana neler öğretecek. Yani yeni bir ilişki, yeni bir hayat ve öğrenilmesi gereken çok fazla ders...
En sevmediğim ve kullanmadığım küfürlerden birisidir. Kullanılması gerekenleri tanımlamak gerekirse kendini göstermek için yapmayacağı şerefsizlik, satmayacağı insan kalmayan kişidir. Bu insanları görünce onlara ıslak sopayla vurasım gelir.