bugün
B
banabakinlan12 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
B
banabakinlan12 yıl önce
dünyanın en eski fotoğrafı
Her şey bir kulübenin çatısındaki güvercin evinin bulanık görüntüsüyle başladı. dünyada var olan en eski fotoğraf nicéphore niépce (emekli ordu subayı) tarafından 1827 yılının bir yaz günü çekildi. fotoğrafına haliograph (güneş çizimi) adını vermişti… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
16 haziran 2013 ak parti kazlıçeşme mitingi
üstlerine kömür atmak için orada olacağız ! denilesi mitingdir. o zaman dağılırlar. halkmış koyundan halk mı olur ?
B
banabakinlan13 yıl önce
şakirt
nurcu elemanlarin birbirlerine seslenme bicimi. talebe demek. $akirt. $ako.
B
banabakinlan13 yıl önce
kürt eskimo nüfus mübadelesi
türkiye cumhuriyetini huzura ve refaha erdirecek projedir. güneydoğu coğrafyasına uyum sağlamaları zor olsa da eskimo halklarının anadoluya göç ettirilmesi, kürt vatandaşlarımızın da gürcistan üzerinden rusyanın kuzeyine kaydırılması herkesin yarar… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
valdaro asiklari
arkeolog ve kazi ekibinin lideri Elena Menotti nin ilk defa beni bu kadar heyecanlandiran bir olay dedigi kazinti da cikan tas topragin uzerinde artik sadece izleri kalmis bir ciftin anlamli pozudur. askim yuzyil sonra meshur olacagiz demis sanirim e… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
cristiano ronaldo dos santos aveiro
öyle gözüküyor ki dünyada kanatları bu futbolcu kadar etkili kullanan birisi yok. hem çok hızlı hem de o hızıyla top hakimiyetini kaybetmiyor ve rakiplerini deliye döndürüyor. bir de artık uzmanlaştığı bi hareketi vardır ki hemen hemen her defans yer… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
ayakta işeme aparatı
içlerindeki erkek olma güdüsünü bastıran hatun yazarlarımızın kapış kapış kapıştığı aparat.
B
banabakinlan13 yıl önce
akp nin dindar yazarı rasim ozan kütahyalı
dinine bağlılığı ile gözler dolmuştur. buyrun; (img:#416183)
B
banabakinlan13 yıl önce
yapılmış en aptalca dalgınlık
Yorgun ve uykusuz gecmis bir universite gununun ardindan sonunda eve varilabilmistir. Bu arada ne kadar ac olundugunun farkina varilmis hemen mutfaga dalinmistir. Karin bir guzel doyurulduktan sonra kanepenin ustunde yenmis yemeginde etkisiyle hemenc… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
orospu çocukları
93 senesi bir gazete başlığı; http://img183.imageshack.us/img183/5349/manchesterck1.jpg
B
banabakinlan13 yıl önce
akp ye oy verenler
akılsız değil de, şöle olaydı: (bkz: akp ye oy verenlerin çıkarı olması)
B
banabakinlan13 yıl önce
futbolcu penisiyle övünmek
yalnızca türk futbolseverlere özgü absürt alışkanlıktır. futbolda penis, bi işe yaramıyor bildiğim kadarıylar. hatta zararlı bile diyebilirim. ne kadar büyük olursa, topun çarpma ihtimali o kadar çoktur. belki baraj kurarken avantaj sağlayabilir y… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
yumruktan öncesi ve sonrası ahmet türkün burnu
ahmet türk ün trabzonda yaşadığı tatlı hadiseden sorna burnunda görülen değişimdir. öncesi; (img:#391203) trabzon ziyareti sonrası; (img:#391204) ve; (img:#391205)
B
banabakinlan13 yıl önce
ahmet türk ün trabzonda yaşadığı tatlı hadiseden sorna burnunda görülen değişimdir. öncesi; (img:#391203) trabzon ziyareti sonrası; (img:#391204) ve; (img:#391205)
B
banabakinlan13 yıl önce
B
banabakinlan13 yıl önce
earth google da dağ bayır gezmek
asosyal sözlük yazarlarına küçük bir tavsiyedir. dışarı çıkmıyosunuz bari açında iki dağ orman filan görün. ben de az önce kuzey ıraktaydım. resim felan da çektim amk alın; (img:#390363) edit: ah kızım beni bu hallere de düşürdün ya. bu da sevdiği… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
earth google da dağ bayır gezmek
asosyal sözlük yazarlarına küçük bir tavsiyedir. dışarı çıkmıyosunuz bari açında iki dağ orman filan görün. ben de az önce kuzey ıraktaydım. resim felan da çektim amk alın; (img:#390363) edit: ah kızım beni bu hallere de düşürdün ya. bu da sevdiği… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
kızlık soyadının evlendikten sonra kullanımı
ankara'da mahkemenin verdiği emsal bir kararla başlayacak uygulama.
B
banabakinlan13 yıl önce
bisiklet tekerindeki süsler
özenle satın alınan, çalınan, birlisi beşlisi yıldızlısı olan zımbırtılardır. kavga sebebidir. sahipsiz duran bisikletin süsleri çalınır, çok niyeti bozarsanız 14- 15 anahtar ile tekeri de sökebilirsiniz. o kadar da piç olunmaz demi. (img:#383113)
B
banabakinlan13 yıl önce
erol parlak
türkiye'nin sahip olduğu ender sanatçılardan birisidir. bağlamadaki `şelpe` metoduna katkıları çok fazladır. `şelpe`yle ilgili piyasada 3 tane kitabı vardır. ayrıca 6 alübümü vardır. `pervane` ve `katre` bence en dinlenesi albümleridir.
B
banabakinlan13 yıl önce
yazarların facebook kapak fotoğrafları
facebook , timeline olayına geçtikten sonra kullacılarına sunduğu seçeneklerden biri olan kapak fotoğraflarının sözlük yazarları tarafından hangisinin kullanıldığı sorunsalıdır.
B
banabakinlan13 yıl önce
google görsellerde nick aratılınca çıkan ilk foto
elbette elif şafak çıkmıştır. http://www.google.com.tr/imgres?q=babavepic&um=1&hl=tr&tbo=d&biw=1366&bih=624&tbm=isch&tbnid=9si8nDfJgSr9tM:&imgrefurl=http://karnaval.blogcu.com/baba-ve-pic-elif-safak/713498&docid=1NWV83vUi1GwoM&imgurl=http://img.blo… devamını gör
B
banabakinlan13 yıl önce
ikinci abdülhamid
kimine göre kızıl sultan, kimine göre ulu hakan.
© copyright 2005 - 2026