bugün

entry'ler (3)

babanın ölmesi

Babanızın canıyla uğraşırken bile sizin yüzünüzü okşamasıdır. Aslında size hoşçakal demesidir. işte böyle büyük bir sevgiyi kaybetmek demektir. Hangimiz canımızı verirken başka birini düşünürüz ki benim babam düşündü gitmeden gözleriyle bana seni seviyorum kızım dedi ben bunu hissettim. Yüreğimize bu kadar büyük bir sevgiyi veren Allah elbet bir gün bizi kavuşturacak inanıyorum babacım

babasızlık

Yeni tanıştığım çok yabancı olduğum bir duygu. Babasızlık demek bence güvende hissetmemek demektir. Babasızlık, baban ölürken aslında senin de ölmen ama hayata devam etmek demektir..

vefat eden babaya mektup

babanın aniden gitmesi
Haykırmak istiyorum baba neden gittin neden aniden öldün diye ama biliyor musun baba sen gittiğinden beri yalnız kalamıyorum. Korkuyorum neden korktuğumu bile bilmiyorum? Ama bir şeyi biliyorum sen olsaydın korkmazdım. Bana bir şey öğrettin bir insanın bir insana verebileceği en güzel şey varlığıymış. Şimdi benim en güzel hediyemi aldın ve gittin artık yoksun. Baban gidince büyürsün olgunlaşırsın dedi herkes yalan babam. Sen gittin ya ben bir daha hiç büyüyemiceğim. Çocukluğumun içinde kayboluyorum baba lütfen lütfen büyümeme yardım et büyürsem geçer belki. Tek bir yolu olsa seni bana getirmenin o yolu sonsuz denerdim ama yok ölümün çaresi yok. Sensizliğin çaresi yok sen bana gelemiceksin ama ben sana geleceğim günü bekleyeceğim allaha dua ediyorum kavuşmaların en güzelini bize yaşatsın. Bir gün evlenirsem eğer baba çocuklarımın senin gibi babası olsun tek isteğim bu. Bana yaşattığın tüm duygular için teşekkür ederim. Unutma ben senin kızınım sadece allahtan korkarım
© copyright 2005 - 2026