bugün

entry'ler (1)

vodafone net

04.01.2016 tarihinde sabit telefon + adsl abonelik başvurusunda bulundum. Telefonumu 10 günlük bir gecikme ile bağlanabildi. Ancak internetimi bir türlü bağla(ya)madılar. Defalarca çağrı merkezi ile görüştüm, derdimi her aramamda uzun uzun anlattım, vodafone forumdan kayıt bıraktım halen daha bağlantı yok oğlu yok.

Kayıt alıyoruz diyorlar 2 gün sonra kayıt yok diyorlar ya da başka bir arayışımda kaydınız var işleminiz sürüyor diyorlar. Baştan sona kadar anlattıkça anlatıyorum, problemin ne olduğunu ve nasıl çözeceklerini anlatıyorum ama sanki robot gibiler, kayıt alıyoruz, özel mail atıyoruz, diyorlar başka tık yok. Altyapı şirketi gidip geliyormuş onların durumdan haberi yok.

Böyle böyle 1,5 aydır internetimi bağlatmaya açlışıyorum. Santrale gittim durumumu anlattım hattımda tanımlı bir internet isteği yokmuş. EE ben çözeceksem Vodafone çalışanları ne iş yapıyor. Gitmişler bağladıkları numaraya değil başka numaraya internet açmışlar. Aktif görünüyorsunuz diyorlar bir de, bu şirketin bu aymazlığına dur diyecek kimse yok mudur. Bir de fatura göndermişler kullanıyormuşum gibi... Bir de demesinler mi iptal ettirirsem ceza çıkarmış 14 günü geçtiği için, bu ne yaaa, 48 saat diye diye zaten 2 hafta doluyor. Problemi benim mi çözmem, onların mı takip etmeleri lazım. Şikayetlere bakıyorum ben de mi terslik diye, yalnız olmadığı gördüm.
Ne olursa olsun gözümü karartıp iptal başvurusunda bulundum, bakalım sonuç ne olacak. Ama eminim ki öyle kolay kolay yakamı bırakmayacaklar, size ibret olsun vodafone. nete bulaşmayın. Gidip Orta Afrika Cumhuriyetinden internet alın ama Vodafone'dan almayın, yoksa benim gibi uğraşırsınız.

Arada bende sorun olmadı abartma diyenler olabilir ama, bozuk saat bile günde iki defa doğru saati gösterir unutmayın.

Mağdur olup 1,5 ay oyaladıklarına mı yanayım, bozulan psikolojime mi yanayım, işimden gücümden geri kaldığıma mı yanayım bilemiyorum. Oturup ağlayasım var.
© copyright 2005 - 2026