bugün
- mansur yavaş13
- online listesi neden kaldırıldı4
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- geri zekalılık belirtileri3
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- gocu33
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat6
- tüm dünya islamcılıkla yönetiliyor olsaydı2
- en son neye çok üzüldünüz12
- herkesten nefret etmek4
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- kimliği belirsiz cesetler artı 182
- islam yekpare biçimde doğru mu sahiden3
- hearts of iron 42
- bekarlığın avantajları5
- true yaşıyor mu6
- cem yılmaza gülenler sözlük3
- mamudo gurban niye doğdun9
- israil seviciliği5
- nuh ve ibrahimle yapılan antlaşma6
- ankara2
- arkadaşlar ben ayrılmak istiyorum3
- başkent istanbul olsun11
- feministlerin cevaplayamadığı soru7
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- yehova şahitleri5
- ibrahim'in allah'ı elestirmesi4
- her şeyin çözümü var demek4
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- kendinizi on yıl sonra nerede görüyorsunuz2
- true nickli yazar23
- tablet mi pc mi telefon mu4
- allah ı görmek3
- kadının en güzel olduğu yaş3
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- queen ravennanın cinleri5
- yahudilerin mesih seviciliği3
- 34 yaşına kadar eline erkek eli değmemiş erkek2
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- inci sözlük4
- kürtlerin aslında iyi olduğu gerçeği4
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- hiçbir şeyi bilmeden hayvan gibi yasamak3
- amedspor6
- nasıl nude istenir4
- piyasanın en ağır sigarası4
- yan tuvalette sesli osurarak sıçan insan2
- ak parti2
- truelaşmak5
entry'ler (14)
Samimidir ve buna tuhaf bakan kız biraz sıkıntılıdır.
Şimdi reklamı çıktı karşıma benim kaliteli eğitim içerikleri var sektör değiştirmek için iyi bir fırsat gibi.
12. nesil yazardır.
eskilerin en sevilen adamı ben önceden öyle kaliteli talk show yoktu bunları izlerdik tv nin kaliteli olduğu zamanlardı.
karakterini masada bırakan adamdır bir kadına kilo vermelisin denilmez kadın olarak zaten fiziğimize olabildiğince dikkat ediyoruz fakat erkekler kendileri gibi sanıyor bizi de kiloları almış g*tü göbeği salmışlar sonra kilo ver.
Kaliteli bir eğitim kurumudur birden fazla farklı eğitimler içeriyor içinde kaliteli yorumlar yapılmış google da
bugün kadıköy şubesine uğradım çok samimi sıcak kanlılar eğitmenleri kaliteli eğitim almayı düşünen kişilere tavsiye ederim.
bugün kadıköy şubesine uğradım çok samimi sıcak kanlılar eğitmenleri kaliteli eğitim almayı düşünen kişilere tavsiye ederim.
Aslan burcu isen giyinmek boğa burcu isen yemek yemek keyiflidir eğer lezzetli ise yemek bir sanattır hatta boğa için .
bugün kendime hedefler koydum 1 ay boyunca 3 kitap bitirmem gerekiyor ilk kitabım Da Vinci Şifresi
melekler ve şeytanlar ikincisi bunlardan sonra 3. ye karar vereceğim.
melekler ve şeytanlar ikincisi bunlardan sonra 3. ye karar vereceğim.
hayır için yapılması güzel bir şey gerçekten huasatul beyan'ın dediği gibi bu tarz şeyler saçma hayır için zaten bunlar herkes fazla fazla alsın ne olacak sanki amacı zaten dağıtılmak.
karakterli düzgün insanlardır genellikle kendi başlarının çaresine bakan vefalı insanlardır ve saygı duyulurlar çözüm odaklı olurlar.
yaş farkından dolayı bence uyumsuz reşit olarak bakmış biri olaya fakat olay reşitlik değil jenerasyon farkı ve kafa yapısının uyması onun yaptığı espirileri yada senin yaptığın espirileri anlama anlamama durumu farklı kültür farklı yetişme tarzı var burada biraz daha.
Çok tatlı ve çok güzel bir kadın kariyeri çok güzel ilerliyor yanına her erkek de yakışmaz kısa bir erkek yanında olmak istemez her halde deve gibi boyu var.
Şarkıcı Adele gayet güzel sesi var bir konserinde hatta müzik aletleri olmadan sesinin ham hali ile şarkı söylemişti youtube da falan olması lazım o hali tavsiye ederim.
Tatlıdır duygusal ve düşünceli bir yapıda olurlar romantik bir şekilde ilişkilerini sürdürürler bence kaliteli oluyor bu tarz erkekler.