bugün

entry'ler (2)

boğa burcu erkeği

3 yildir boga erkegi ile iliskim vardi ve hersey cok guzeldi bende balik burcuyum kisaca ben iyi ve kotu yanlarindan bahsedeyim tanidigim kadariyla

iyi yonleri
guvenilir
sadik
yufka yurekli
mert
dobra
babacan
sahiplenen-benimseyen
temiz kalpli
bakislari cok etkileyiciydi bakinca resmen huzur buluyordum
yalan soylemez asla (yalan soyleyeninde hayatinda yeri yoktur
çocuklari ve hayvanlari cok sever (tam bir baba)
karzmatik
zeki
vicdanlí
sexi
becerikli
kuul
egolu degil sadece ego yapana ego yapar
alcak gonullu
ne istedigini bilen
planci
doga ve deniz duskunu
komik espirili ( o ciddi gorunumun altinda cem yilmaz yatiyor adeta gulmekten agiz felci gecirtebilir

kotu yanlar

umursamaz (arkadaslarini ve cevresindeki baska kizlara karsi bana asla oyle degildi
vurdum duymaz ( sadece sevdigine duyarlidir)
kizdirmayiniz ( bakislari ile aglatabilen tek burc sanirim)
ınatçi (ama soyle ınatçi herseye ota boka inat yapmaz. bazi seylere inat yapar aman ha inadi tutunca inatlasmayin
kiskandirmaya calismayin kicinizda patlar
kiskanc (hemde cokkk)
laf sokmayin (aninda cevabini alirsiniz 2 ton moloz yiginin altinda kalir gibi kalirsiniz cevap veremezsiniz
kinci
sevmedigi insanlarin yaninda asla konusmak istemez
bi ortamda onun moreli bozuksa ordaki herkesin bozulur ve bi ortamda herkes guluyorsa onun sayesindedir ortama verdigi enerji cok etkilidir
kontrol duskunudur
cimri degil bazilari cimridir yazmis sadece tutumludur parasini nasil harcayacagini cok iyi bilir ayin 1 gunu kral 29 gunu ac gezmez o hep kraldir parasini nasil harcayacagini bildigi icin hep parasi vardir sevdigine karsi cok comerttir 30 gunde harcadigo parayi 1 gunde harcayabilir onun icin. ama hala parasi vardir ,evet luks duskunudur ama varsa harcar sekil yapicam diye borc yaparak telefon almaz cunku kimse umrunda degildir ne dusundukleride
sizin niyetinizi iyi veya kotu hemen anlar ve salaga yatar anlamamazliktan gelir ornek verecek olursak eger ben onu ilk gordugum anda cok etkilenmistim bunuda az az belli ediyodum buda salaga yatiyormus neyse ben git gide gide ilgimi dahada belli etmeye basladim bunda hala tik yok artik cildirma noktasina geldim biraz kiskandirayim belki biseyler anlarim hareketlerinden dedim onada tepki vermedi hatta güldü ve sana ayarlayim istersen tarzi biseyler soyledi dedim aha bu cocuk benden hoslanmiyormus dedim aglamakli gozlerle oradan uzaklastim sonra o gunden sonra bu bana soguk davramaya basladi biraz. dedim ya sevgili yapti yada flortu var neyse biraz zaman gecti bi okul cikisiydi ve kis gunuydu beraber yuruyorduk bana dedi ki bak senin begendigin cocuk orda git onla yuru dedi sertti bunu soylerken belkide agzindan kacmisti sonra cevap vermeden onla yurumeye devam ettim sonra ellerim cok usudu bak diyip elini tuttum sonra 1 dakika boyunca el ele yuruduk kimseden ses cikmiyo sonra parmaklarimi parmaklarina gecirip simsiki tuttum oda elimi síktì kavradi ellerimi evleri falan gectik yuruyoruz oyle sadece sonra durduk birbirimize baktik orda sarildik simsìkì ilk o sarildi hatta sonra tabi sevgili olduk ben bunlari tek tek sordum falan herseyi anlamis benim ona karsi ilgim oldugunu kiskandirmaya calistigimi falan meger salak benmisim o salaga yatanmis cok utanmistim neden oyle yaptin diye sordugumda. belki senin hissettigin gecici bi hoslanma diye dusundum sana baglanmamak icin geri cektim kendimi dedi kiskandirmaya calistigimda neden tepki vermedin demistim zaten anlamistim kiskandirmaya calistigini ama sogumustum o yaptigin hareketten dolayi demisti ya gercek olsaydi o cocuktan hoslaniyor olsaydim ve onla ciksaydim napacaktin dedim o zaman seni silerdim kolay olmazdi ama silerdim uzaktan severdim demisti

neyse boga burcu erkeginden hoslaniyorsaniz malesef ilk adimi siz atmalisiniz belli etmelisiniz bir sekilde o askindan olsede belli etmeyebilir. sizin onu sevdiginizden %99 emin olsada %1 ihtimale takili kalabilir seviyorsaniz istiyorsaniz ilk adimi atan siz olun

ozetle zor insandir boga burcu erkegi benimkinin yukseleni aslandi belki diger bogalar boyle degildir bilemiyorum ama beni cok mutlu etmisti cok romantikti odunsu goruntusunun altinda romantik bi erkek var isin garip yani kotu taraflarina yazdigim hareketlerini sevdim iyi yanlarinada asik oldum ben bu cocugun 1 yil once beni hayatindan sildi. hala unutamadim allah kahretsin beni

hoş geldiniz

3 yildir boga erkegi ile iliskim vardi ve hersey cok guzeldi bende balik burcuyum kisaca ben iyi ve kotu yanlarindan bahsedeyim tanidigim kadariyla

iyi yonleri
Guvenilir
Sadik
Yufka yurekli
Mert
Dobra
Babacan
Sahiplenen-benimseyen
Temiz kalpli
Bakislari cok etkileyiciydi bakinca resmen huzur buluyordum
Yalan soylemez asla (yalan soyleyeninde hayatinda yeri yoktur
Çocuklari ve hayvanlari cok sever (tam bir baba)
Karzmatik
Zeki
Vicdanlí
Sexi
Becerikli
Kuul
Egolu degil sadece ego yapana ego yapar
Alcak gonullu
Ne istedigini bilen
Planci
Doga ve deniz duskunu
Komik espirili ( o ciddi gorunumun altinda cem yilmaz yatiyor adeta gulmekten agiz felci gecirtebilir

Kotu yanlar

Umursamaz (arkadaslarini ve cevresindeki baska kizlara karsi bana asla oyle degildi
Vurdum duymaz ( sadece sevdigine duyarlidir)
Kizdirmayiniz ( bakislari ile aglatabilen tek burc sanirim)
Inatçi (ama soyle Inatçi herseye ota boka inat yapmaz. Bazi seylere inat yapar aman ha inadi tutunca inatlasmayin
Kiskandirmaya calismayin kicinizda Patlar
Kiskanc (hemde cokkk)
Laf sokmayin (aninda cevabini alirsiniz 2 ton moloz yiginin altinda kalir gibi kalirsiniz cevap veremezsiniz
Kinci
Sevmedigi insanlarin yaninda asla konusmak istemez
Bi ortamda onun moreli bozuksa ordaki herkesin bozulur ve bi ortamda herkes guluyorsa onun sayesindedir ortama verdigi enerji cok etkilidir
Kontrol duskunudur
Cimri degil bazilari cimridir yazmis sadece tutumludur parasini nasil harcayacagini cok iyi bilir ayin 1 gunu kral 29 gunu ac gezmez o hep kraldir parasini nasil harcayacagini bildigi icin hep parasi vardir sevdigine karsi cok comerttir 30 gunde harcadigo parayi 1 gunde harcayabilir onun icin. Ama hala parasi vardir ,evet luks duskunudur ama varsa harcar sekil yapicam diye borc yaparak telefon almaz cunku kimse umrunda degildir ne dusundukleride
Sizin niyetinizi iyi veya kotu hemen anlar ve salaga yatar anlamamazliktan gelir ornek verecek olursak eger ben onu ilk gordugum anda cok etkilenmistim bunuda az az belli ediyodum buda salaga yatiyormus neyse ben git gide gide ilgimi dahada belli etmeye basladim bunda hala tik yok artik cildirma noktasina geldim biraz kiskandirayim belki biseyler anlarim hareketlerinden dedim onada tepki vermedi hatta güldü ve sana ayarlayim istersen tarzi biseyler soyledi dedim aha bu cocuk benden hoslanmiyormus dedim aglamakli gozlerle oradan uzaklastim sonra o gunden sonra bu bana soguk davramaya basladi biraz. Dedim ya sevgili yapti yada flortu var neyse biraz zaman gecti bi okul cikisiydi ve kis gunuydu beraber yuruyorduk bana dedi ki bak senin begendigin cocuk orda git onla yuru dedi sertti bunu soylerken belkide agzindan kacmisti sonra cevap vermeden onla yurumeye devam ettim sonra ellerim cok usudu bak diyip elini tuttum sonra 1 dakika boyunca el ele yuruduk kimseden ses cikmiyo sonra parmaklarimi parmaklarina gecirip simsiki tuttum oda elimi síktì kavradi ellerimi evleri falan gectik yuruyoruz oyle sadece sonra durduk birbirimize baktik orda sarildik simsìkì ilk o sarildi hatta sonra tabi sevgili olduk ben bunlari tek tek sordum falan herseyi anlamis benim ona karsi ilgim oldugunu kiskandirmaya calistigimi falan meger salak benmisim o salaga yatanmis cok utanmistim neden oyle yaptin diye sordugumda. Belki senin hissettigin gecici bi hoslanma diye dusundum sana baglanmamak icin geri cektim kendimi dedi kiskandirmaya calistigimda neden tepki vermedin demistim zaten anlamistim kiskandirmaya calistigini ama sogumustum o yaptigin hareketten dolayi demisti ya gercek olsaydi o cocuktan hoslaniyor olsaydim ve onla ciksaydim napacaktin dedim o zaman seni silerdim kolay olmazdi ama silerdim uzaktan severdim demisti

Neyse boga burcu erkeginden hoslaniyorsaniz malesef ilk adimi siz atmalisiniz belli etmelisiniz bir sekilde o askindan olsede belli etmeyebilir. Sizin onu sevdiginizden %99 emin olsada %1 ihtimale takili kalabilir seviyorsaniz istiyorsaniz ilk adimi atan siz olun

Ozetle zor insandir boga burcu erkegi benimkinin yukseleni aslandi belki diger bogalar boyle degildir bilemiyorum ama beni cok mutlu etmisti cok romantikti odunsu goruntusunun altinda romantik bi erkek var isin garip yani kotu taraflarina yazdigim hareketlerini sevdim iyi yanlarinada asik oldum ben bu cocugun 1 yil once Beni hayatindan sildi. Hala unutamadim allah kahretsin beni
© copyright 2005 - 2026