bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- kötü biri olduğunu bilmek4
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- acıkmamak için öneriler5
- true denilen yazar10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- gecenin şarkısı5
- arkadaşlar nasılsınız6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- diyanetin abd'deki villaları8
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- iç sesin sürekli konuşması3
- gammazlar çetesi18
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ışınlanma2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- cilgincapkin221
- adalet duygusu2
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- bosna hersek2
- cibali sahil3
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- otobüs muavini3
- zaman baba birader bey birader4
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- iyi geceler arkadaşlar2
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- sarı yeleli aslan trump8
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- parası olduğu halde işe giden insan2
- en iyi türkçe klip3
- ölümü merak edip ölmek2
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- giden gider2
entry'ler (20)
Bırakın kadınları yapsınlar makyajlarını.
Ülkemizde bakımlı insanların sayısı gün geçtikçe düşerken makyajlı/bakımlı insanların değerini bilmeli onları desteklemeliyiz. Hele hele çirkin olup makyajla bunu kapamaya çalışıyorsa ona daha fazla saygı göstermeli, destek olmalıyız. O kadındır ki; paçozluktan arınmış, kendine ve topluma saygılı bir bireydir.
helal sana koca yürekli çirkin kadın!
Ülkemizde bakımlı insanların sayısı gün geçtikçe düşerken makyajlı/bakımlı insanların değerini bilmeli onları desteklemeliyiz. Hele hele çirkin olup makyajla bunu kapamaya çalışıyorsa ona daha fazla saygı göstermeli, destek olmalıyız. O kadındır ki; paçozluktan arınmış, kendine ve topluma saygılı bir bireydir.
helal sana koca yürekli çirkin kadın!
hmm "futbol değil seks istiyoruz kardeşim be."
Şanlı fenerbahçemizin dünyada rakibi yoktur, hangi takım olursa olsun avrupa kupalarından ilk maçta elenmek bizim alın yazımızdır, kaderimizdir, fenerbahçemiz rakipsizdir.
Herhangi bir mevsim gününün herhangi bir saatinde metrobüse bindiğimizde bolca gördüğümüz nefes alma özgürlüğümüzü kısıtlayan orospu çocuklarıdır.
Yazın durumun vehameti maksimum sınıra ulaşır, ter kokusu ve ağız kokusunu birleşir 3 durak yol bitmez. Arkadaş tamam çok çalışıyorsun, cok terliyorsun ama eve gidince bir 5 dk gir su amına kodumun suyunun altına.
Bir de günde 5 vakit abdest aliyorum diye duş almayan ibneler vardir, 5 vakit abdest alir eline 1 vakit sabun değmez ama tertemizdir. Allahim madem su dedin, temizlik dedin araya bir de sabun sıkıştıraydın yer mi yoktu koca kitapta bir kelimeye?
Yazın durumun vehameti maksimum sınıra ulaşır, ter kokusu ve ağız kokusunu birleşir 3 durak yol bitmez. Arkadaş tamam çok çalışıyorsun, cok terliyorsun ama eve gidince bir 5 dk gir su amına kodumun suyunun altına.
Bir de günde 5 vakit abdest aliyorum diye duş almayan ibneler vardir, 5 vakit abdest alir eline 1 vakit sabun değmez ama tertemizdir. Allahim madem su dedin, temizlik dedin araya bir de sabun sıkıştıraydın yer mi yoktu koca kitapta bir kelimeye?
olmalı yoksa y..rk gibi besleniyorsunuz.
ABV sözlükçü, eğlendim.
topu dikip beklemek.
bilimin gösterdiği kanıtlarla düşünüp ateist veya deist olduk tabi ki yok edilmeliyiz. hiç bir din düşünen insan sevmez hepsi düşmandır, özellikle bu coğrafyada düşünme yeteneğini kullaniyorsan vatan hainisindir de Allah ölüm emrini vermistir, ölümün farzdır.
bolluk bereket severiz, meme severiz göt severiz.
kimsenin sikinde değil eşcinselleri sevmen yada sevmemen, onlara nasıl davrandiginla ilgilidir olay.
eğer geri kafalı değilsen kişilerin kendine göre yaşam şekli olduğunu kabul etmen ve bunu özgürce yaşayabilmeleri için destek vermen gerekir ateist, chp seçmeni ,modern güzel arkadaşım.
eğer geri kafalı değilsen kişilerin kendine göre yaşam şekli olduğunu kabul etmen ve bunu özgürce yaşayabilmeleri için destek vermen gerekir ateist, chp seçmeni ,modern güzel arkadaşım.
islam hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve paylaşmadır, komşusu açken tok yatmamadır, pardon islam demişim.
yüzde 40'ın içine yüzde 16'yı da koymak gerek diye düşünüyorum.
cinsel eylem ne arkadaşlar açıklar mısınız?
Aşk acısı mi çekiyorsun be sözlükçü kardeşim? Üzdün..
iftar saati yolların boş insanların evlerinde olmasıdır, istanbulu istanbul gibi yaşayabilmektir.
iyi sabır ve irade ister, biraz fazla adamdır kendileri.
çaylaklığımdan sebebiyle 40 karakterden daha az entry giremediğim için yazamayacağım "küçük beyincik".
entry'lerden anladığım kadarıyla sözlüğü dağa kaldırmışlar.
cariyeler ve haremler zoruyla müslüman olmuşuz. bu açıdan ataları takdir ediyorum, zeki insanlarmış.
Her zaman olduğu gibi sözlükte de bilinçdışı yorum yapılan meslek dalıdır.
Kişi iradesine sahip olamazsa zaten o kişiden bir bok olmaz. "Diyetisyene gidiyorum mecbur o kilolar verdirecek ama ben de midemi özgür bırakıp her şeyi indircem" mantığıyla yazarın büyücülükle eş tuttuğu meslek dalı olarak da düşünebiliriz.
Tek dalı kilo kontrolü değildir, bir çok hastalık vardır ki diyetine dikkat etmezsen tedavinin anlamı olmaz; böbrek hastalıkları, kalp - damar hastalıkları, diyabet vb.
Yemeyin içmeyin demedikçe insanlara dert olmuştur, bu nedenle brokoli ve soğanı blenderdan geçir suyunu iç, sabah kalk elma sirkesi iç, kilosu 50 liradan kinoa al, pişir.. diyen kişilere saygı duyar olmuşsunuz.
Kişi iradesine sahip olamazsa zaten o kişiden bir bok olmaz. "Diyetisyene gidiyorum mecbur o kilolar verdirecek ama ben de midemi özgür bırakıp her şeyi indircem" mantığıyla yazarın büyücülükle eş tuttuğu meslek dalı olarak da düşünebiliriz.
Tek dalı kilo kontrolü değildir, bir çok hastalık vardır ki diyetine dikkat etmezsen tedavinin anlamı olmaz; böbrek hastalıkları, kalp - damar hastalıkları, diyabet vb.
Yemeyin içmeyin demedikçe insanlara dert olmuştur, bu nedenle brokoli ve soğanı blenderdan geçir suyunu iç, sabah kalk elma sirkesi iç, kilosu 50 liradan kinoa al, pişir.. diyen kişilere saygı duyar olmuşsunuz.