bugün
- karınız sizi aldatsa ne yaparsınız8
- türkiye laiktir laik kalacak19
- true gelmiş19
- anın görüntüsü16
- diploma iptaline ilişkin tebligat33
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- ama kent uzlaşısı8
- ak parti anketlerde önde12
- 15 mayıs 2025 ankara depremi8
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- true'nun yetkili olması10
- cinsel ilişki teklifini reddeden erkek9
- selahattin demirtaşın serbest kalması8
- yok mu lan başka kupa10
- ulunun en iyi 10 yazarı8
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi16
- kameranın icadından sonra dini mucizelerin durması8
- en son ne içtiniz32
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz54
- vatan haini nasıl olur12
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması14
- 20'li yaşlarda ev araba sahibi olmak8
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması26
- selam arkadaşlar napıyorsunuz11
- v a m p i r o v16
- küresel11
- aktrolleri engellemek22
- lozan antlaşması19
- devlet bahçeli'nin apo'ya kurucu önder demesi9
- nervio'nun 42 yaşında olduğunu öğrenmek10
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması38
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı12
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi33
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- pkk9
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları8
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği11
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- 295 milyon euro nerede15
- recep tayyip erdoğan12

entry'ler (15)
(bkz: karizmatik isimler)
ikisini bir arada yakalamak zor. aynı kişiden bahsedersek tabi ki.
tam olarak benim adımın anlamı. bazı kaynaklarda parlayan ay, bazı kaynaklarda heybetli hükümdar olarak belirtilmektedir. isminiz aybarsa şu espri ile sık sık karşılaşabilirsiniz. lan bar açsan ismi hazı he aybar
sonu hüsran ve bulunulan ortamdan hızla uzaklaşma
sonu hüsran ve bulunulan ortamdan hızla uzaklaşma
çok ilginç bir başlık olmuş. zenginler bahçelerinde beslemek için alırdı heralde. eylemlerde falan kullanılırmıydı orasını tahmin edemiyor. filimle parkta bir yürüyüşe çıkacağım denilebilirdi. korkutucu. parkta senin fille benim fili bi.... gibi muhabbetler dönebilirdi. filin cinsi ne soruları yağardı sanırım. yaşı kaç, adı ne gibi sorular bitmek tükenmek bilmezdi.
en kötüsüde çevreci insanların filin peşinden dolaşıp kakasını toplamaya çalışması olabilirdi... son nokta.
en kötüsüde çevreci insanların filin peşinden dolaşıp kakasını toplamaya çalışması olabilirdi... son nokta.
Beyoğlu Asmalımescit mekanlarından en mükemmel olanı aperativo bence. pera cits suites otelin girişinde bulunuyor. üst katıda vasfi baba meyhanesi. yani akşamları eğlenmek için bireber. ben çok beğendim.
spor motodan aldığım habere göre ağustos ayı ortalarında ktm duke 390 geliyor. 7000 euro plaka ruhsat hariç fiyatı olacakmış. heyecanlı bekleyiş sürüyor *
tek sorun honda nc 700 x mi alırdınız yoksa ktm duke 390 mı?
tek sorun honda nc 700 x mi alırdınız yoksa ktm duke 390 mı?
mükemmel bir film. favorilerim arasına girmeyi başarmıştır. şans eseri trumph towerda izlemeye gittik ve sinema fiyatları bizi şok etti. bilet 10 tl ve filmlerin bazıları kampanyaya girip 6 tl ye düşüyor. salonlarıda çok güzel. büyüklük ve ses olarak yeterli.
zamanında 6 ay kadar iş yapmadığını ve sonrasında böyle birşey yaptıklarını söylüyorlar. bu şekilde kalmış ve devam ediyor.
zamanında 6 ay kadar iş yapmadığını ve sonrasında böyle birşey yaptıklarını söylüyorlar. bu şekilde kalmış ve devam ediyor.
wax' ın en çok dinlenesi şarkısı. Kamera arkası videoları youtube' da mevcut. Bence izleyin.
Bugün doğum günüm. Uludağ sözlük doğum günümü kutlamış ve çok beğendim. Çok teşekkür ediyorum. Herkesin doğum günü kutlu olsun
Öbür gün aynı saatte minibüse binilir. Tabiki kadın ile karşılaşılmaz ve kulağa Emrah' tan bir parça sesi gelirken minibüsten inilir. Hiçbir şey olmamış gibi yaşama devam edilir. Ta ki başka bir güzel kadın başka bir minibüste görünene dek.
arnıld civardagezer nickinden sonra duyduğum en komik nicklerdendir.
Otöbüste bir yolcunun diğer bir yolcuya "bak o gazetenin başlığını tersten oku namaz demek o namaz" diyerek hepimizi aydınlatması. Teşekkürler.
Ele mükemmel manzaraların olduğu dergi alıp, osuruktan arınırken manzaralara bakıp gerçek rahatlığı yaşamak.
Mahalle arkadaşlığının benimsendiği muhteşem yılların muhteşem çocukları. Yılın belirli zamanlarında misket oynama zamanının geldiği, belirli zamanlarında ok üfleme zamanının geldiği. Birbirinin omuzuna kollarını atan üç dört kişiden oluşan fakat gay olarak nitelendirilmeyen ve bunlar gibi mükemmellikleri paylaşmış olan nesil. Bizim zamanımızda...