bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek29
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması6
- sude sendromu10
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- yagmurcu6
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- kürt kızlarının güzel olması5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- yandaş basını okumak3
- maide 82
- en sevdiğiniz ayı3
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- melih gökçek13
- ben robot değilim tuzağı2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- don don bey birader2
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi4
- akrostişli şiir7
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- ekonomi2
- 30 yaşına girmek6
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- tulumba tatlısı7
- silver ile evlenecek erkek52
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- bir şeyler söyle2
- ey insan3
- samed agirbas3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
- mauro icardi13
- euro 20163
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
entry'ler (13)
şu an var mı yok mu diye tereddüt ettiğim, zaman zaman sorguladığım şey.
adliyelere verilen addır. Adalet öylesine yüce bir değerdir ki bunun ancak kendisine layık olan bir yerde dağıtılacaına olan inançtan dolayı, adliyeler adalet sarayı olarak anılmaktadır.
Bazen söylemeye zorlansam da hala var olduğuna inandığım yüce değer adaleti gerçekleştirmye yönelmiş toplumsal yaşama düzenidir.
Staj eğitimine verdiği önemi arttıran, köklü bir barodur.
Türkiyenin en eski hukuk fakültelerinden biridir. Dört yılımı geçirdiğim okuması zor ama zevkli bir fakültedir.
Ankara Hukuk Fakültesi anayasa hukuku anabilim dalı öğretim üyesi. Ders anlatımı çok etkileyici olan, pozifif hukukuku derinlemesine inceleyen uzman akademisyen.
Hukuksal uyuşmazlıkları ve hukuka aykıırlık iddiaları çözen devlet işlevi. Yargı modern siyasal yaşamda devletin üç temel erkinden biridir.
Çaylak olmak da güzeldir. Herşeyin bir ilki vardır. Üzülmeyin.
Kamuya personel alımı için her yıl düzenli olarak yapılan ve 2008 ylında temmuz ayında yapılması beklenen genel sınav. Bu sınavı Ösym yapmaktadır.
Zaman zaman aklıma gelip de ah çektiğim ama daha yapamadığım özet. Zor olan mesleki bir sınava hazırlanıp da aşkı yaşamak olsa gerek. Çünkü ikisi bir arada olmuyor ne yazık ki.
hayatımda gördüğüm en zor ve uzun sınavlardan biri. iki ke girip kazanamadım. daha sonra ankarada yörünge akademi diye bir kursa gittim ve kazandım. ve şunu öğrendim ki bu sınavı kazanmak için ümit kaymak ve ismail ercandan ders dinlemenin ve themis adlı soru kitabı tamamının 2 kez baştan sona çözülmesi gerektiğin sine qua non olduğu bir sınav.
herkeste bulunması gereken değer. çoğu insanın sahip olduğuna innadığı aslında hiçbir bilgisi olmadığı, onu taşımadığı ilke
ceza hukukundaki yorum bilgisine hayran kaldığım hoca. hep birşey soracam diye yanına gittiğim ama sormaya gerek kalmadan konuyu öğrendiğim, karizmatik hukukçu.
yakışıklı olduğu için kızların yoğun ilgisini çeken ama herkese eşti mesafede duran, çapkınlık yaparken yakalayamadığım hocalardandır.
yakışıklı olduğu için kızların yoğun ilgisini çeken ama herkese eşti mesafede duran, çapkınlık yaparken yakalayamadığım hocalardandır.