bugün
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü14
- bayan kelimesi neden rahatsız edici23
- kadın ve paradan başka bir şey düşünmeyen erkek6
- dünya 5 ten büyüktür5
- avagadro sayısını 3 almak3
- nauru'nun adını değiştirmesi4
- zamanın göreceliliği5
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi10
- ayhan ışık2
- sabah kahvaltısı3
- çok yoğun biri olmak3
- merkür den dünyaya elmas getirmek6
- bisikletçi pipisi3
- amca amca taşakların tabanca2
- yapay zekanın yapay zeka üretmesi6
- dolar 4 60 olunca sus pus olan geziciler2
- ekonomi12
- zariyat suresi 22 ayet ve merkür gezegeni3
- kedi5
- aylık 433 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- neli dondurma seversiniz14
- kürtçe zorunlu ders olmalıdır15
- gecenin şarkısı6
- acil yardım isteği8
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- yorgun mermi9
- katatespizartmasi14
- afrika'ya erzak yardımı yapmak2
- arkadaşlar13
- ahududu4
- sözlük bayanlarının hiç çaylak olmaması8
- sözlük erkeklerinin kıskanç ve kompleksli olması8
- limonlu dondurma8
- zona7
- kalem7
- yağmurcu neden akpli13
- yunanlıların neşet ertaş'ı çalması7
- yaş ilerledikçe fark edilen şey5
- kelebeklerin bir boka yaramaması8
- onu özlediğiniz anlar6
- 4 ağustos 20262
- tutuklanmamak için akp'ye katılmak12
- afrika nasıl kalkınabilir2
- trump'ın exxonmobil ve chevron'a tepkisi3
- eti cicibebe4
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek13
- erdal beşikçioğlu17
- kainatın levhi mahfuzu2
- katatespizartmasi benimle evlenir misin5
- kadınlar mı daha zeki erkekler mi sorunu6
entry'ler (4)
Efendim şimdi piçliği şöyle bir açalımda kafalar berraklaşsın anlayalım kaç efendi bir piç eder.
Piçlik nedir;
Piçlik herkesin zannettiği gibi babası belli olmamak değildir. Babası belli olmamak piçliğin sebeplerinden biridir piçlik ise hayatın kişiyi dönüştürdüğü sonuçtur. Piçlik kimsesiz olmak değil, kimseye ve hiçbir kuruma bağlı olmamaktır, bu yönüyle piçlik anarşizmin en doğal halidir. Piçler; kendilerinin adına yaşamlarını düzenleyen, onu gelecekteki potansiyel tehlikelere karşı koruyan, hayata hazırlayan kişiler ve kurumlar olmadığı için tüm bildiklerini ve karakterlerini oluşturan tüm unsurları tecrübe yoluyla edinirler. Piçlik deneme yanılmanın ta kendisidir, piçlik hayatı iliklerine kadar yaşamaktır, bunun içindir ki piçlik; feleğin çemberini delik deşik etmektir. Piçlerin hayatlarını sürdürmeleri için eğitime veya bir mesleğe ihtiyaçları yoktur tüm meslekler onlar içindir yada hiçbiri, zaten piçlik başlı başına bir meslektir, bundan dolayı piç için piçlik en ideal ve yegane meslektir. Piçlik tercih edilebilen yada vazgeçilebilen birşey değildir zaten öyledir ve süreklidir. Bir piçin dünyaya bedel olma olasılığı bir türkten daha fazladır
Bu yüzden her önünüze gelene piç demeyin
Piçliği o kadar güzel anlattın ki insanın piç olası geliyor da demeyin Çünkü piç olunmaz piç doğulur, olmuyorsa zorlamayın efendiliği deneyin.
Piçlik nedir;
Piçlik herkesin zannettiği gibi babası belli olmamak değildir. Babası belli olmamak piçliğin sebeplerinden biridir piçlik ise hayatın kişiyi dönüştürdüğü sonuçtur. Piçlik kimsesiz olmak değil, kimseye ve hiçbir kuruma bağlı olmamaktır, bu yönüyle piçlik anarşizmin en doğal halidir. Piçler; kendilerinin adına yaşamlarını düzenleyen, onu gelecekteki potansiyel tehlikelere karşı koruyan, hayata hazırlayan kişiler ve kurumlar olmadığı için tüm bildiklerini ve karakterlerini oluşturan tüm unsurları tecrübe yoluyla edinirler. Piçlik deneme yanılmanın ta kendisidir, piçlik hayatı iliklerine kadar yaşamaktır, bunun içindir ki piçlik; feleğin çemberini delik deşik etmektir. Piçlerin hayatlarını sürdürmeleri için eğitime veya bir mesleğe ihtiyaçları yoktur tüm meslekler onlar içindir yada hiçbiri, zaten piçlik başlı başına bir meslektir, bundan dolayı piç için piçlik en ideal ve yegane meslektir. Piçlik tercih edilebilen yada vazgeçilebilen birşey değildir zaten öyledir ve süreklidir. Bir piçin dünyaya bedel olma olasılığı bir türkten daha fazladır
Bu yüzden her önünüze gelene piç demeyin
Piçliği o kadar güzel anlattın ki insanın piç olası geliyor da demeyin Çünkü piç olunmaz piç doğulur, olmuyorsa zorlamayın efendiliği deneyin.
demlice bir çay koyun üstüne
aç çocuk gibi besleyin sobayı
nasıl tütüyorsanız gözlerimde
öylece tütsün buharı.
aç çocuk gibi besleyin sobayı
nasıl tütüyorsanız gözlerimde
öylece tütsün buharı.
Ulan yeni kayıt yaptırdım, daha ilk entry, başıma ne geleceğini de bilmiyorum olsun anasını satayım en fazla alır voltamı giderim, yorumumu söylüyorum; senin yazar olmandan daha kötü değildir.
Ben ne adam olurum, ne bu şairlikten fayda görürüm.