bugün
- gocu28
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- karşı cinste hayran olunan özellik9
- hilal yelekçi3
- zion suzuki2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- arda güler8
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- naylon çorap fetişi2
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- trt 13
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sueda uluca2
- özgür özel2
- carlsberg elephant2
- bardağı taşıran son damla7
- deyyus u ekber2
- sadakat2
- karısını döven erkekler2
- japonya2
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- enayimiknatisii10
- fransa2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- almanya 7 curaçao 12
- kadınlar neyden hoşlanır10
- başıboş köpek sorunu4
- belçika2
- biraderane2
- birader2
- hollanda2
- avustralya9
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- zamanda yolculuk4
entry'ler (4)
Efendim şimdi piçliği şöyle bir açalımda kafalar berraklaşsın anlayalım kaç efendi bir piç eder.
Piçlik nedir;
Piçlik herkesin zannettiği gibi babası belli olmamak değildir. Babası belli olmamak piçliğin sebeplerinden biridir piçlik ise hayatın kişiyi dönüştürdüğü sonuçtur. Piçlik kimsesiz olmak değil, kimseye ve hiçbir kuruma bağlı olmamaktır, bu yönüyle piçlik anarşizmin en doğal halidir. Piçler; kendilerinin adına yaşamlarını düzenleyen, onu gelecekteki potansiyel tehlikelere karşı koruyan, hayata hazırlayan kişiler ve kurumlar olmadığı için tüm bildiklerini ve karakterlerini oluşturan tüm unsurları tecrübe yoluyla edinirler. Piçlik deneme yanılmanın ta kendisidir, piçlik hayatı iliklerine kadar yaşamaktır, bunun içindir ki piçlik; feleğin çemberini delik deşik etmektir. Piçlerin hayatlarını sürdürmeleri için eğitime veya bir mesleğe ihtiyaçları yoktur tüm meslekler onlar içindir yada hiçbiri, zaten piçlik başlı başına bir meslektir, bundan dolayı piç için piçlik en ideal ve yegane meslektir. Piçlik tercih edilebilen yada vazgeçilebilen birşey değildir zaten öyledir ve süreklidir. Bir piçin dünyaya bedel olma olasılığı bir türkten daha fazladır
Bu yüzden her önünüze gelene piç demeyin
Piçliği o kadar güzel anlattın ki insanın piç olası geliyor da demeyin Çünkü piç olunmaz piç doğulur, olmuyorsa zorlamayın efendiliği deneyin.
Piçlik nedir;
Piçlik herkesin zannettiği gibi babası belli olmamak değildir. Babası belli olmamak piçliğin sebeplerinden biridir piçlik ise hayatın kişiyi dönüştürdüğü sonuçtur. Piçlik kimsesiz olmak değil, kimseye ve hiçbir kuruma bağlı olmamaktır, bu yönüyle piçlik anarşizmin en doğal halidir. Piçler; kendilerinin adına yaşamlarını düzenleyen, onu gelecekteki potansiyel tehlikelere karşı koruyan, hayata hazırlayan kişiler ve kurumlar olmadığı için tüm bildiklerini ve karakterlerini oluşturan tüm unsurları tecrübe yoluyla edinirler. Piçlik deneme yanılmanın ta kendisidir, piçlik hayatı iliklerine kadar yaşamaktır, bunun içindir ki piçlik; feleğin çemberini delik deşik etmektir. Piçlerin hayatlarını sürdürmeleri için eğitime veya bir mesleğe ihtiyaçları yoktur tüm meslekler onlar içindir yada hiçbiri, zaten piçlik başlı başına bir meslektir, bundan dolayı piç için piçlik en ideal ve yegane meslektir. Piçlik tercih edilebilen yada vazgeçilebilen birşey değildir zaten öyledir ve süreklidir. Bir piçin dünyaya bedel olma olasılığı bir türkten daha fazladır
Bu yüzden her önünüze gelene piç demeyin
Piçliği o kadar güzel anlattın ki insanın piç olası geliyor da demeyin Çünkü piç olunmaz piç doğulur, olmuyorsa zorlamayın efendiliği deneyin.
demlice bir çay koyun üstüne
aç çocuk gibi besleyin sobayı
nasıl tütüyorsanız gözlerimde
öylece tütsün buharı.
aç çocuk gibi besleyin sobayı
nasıl tütüyorsanız gözlerimde
öylece tütsün buharı.
Ulan yeni kayıt yaptırdım, daha ilk entry, başıma ne geleceğini de bilmiyorum olsun anasını satayım en fazla alır voltamı giderim, yorumumu söylüyorum; senin yazar olmandan daha kötü değildir.
Ben ne adam olurum, ne bu şairlikten fayda görürüm.