bugün
A
atayul6 yıl önce
yks 2019 tercihleri
2 gün sonra bitecek olan tercihlerdir. merak ettiğim bir soru var. aldığımız puanla arada 6-7 puan fark olan bir bölüme yerleşilebilir mi ?
A
atayul7 yıl önce
10 gb internet ile neler yapabiliriz
Binali yıldırım bey'in gençlere sözüdür. İlgili fotoğraf: (img:#1865328)
A
atayul7 yıl önce
didem balçın ve dani daniels benzerliği
Sanırım son yüzyılın tespitini yapmış bulunmaktayım. nasıl olurda kimse benzetmez. bunu türkiye'de ilk farkeden benim sanırım. (img:#1789621) (img:#1789623)
A
atayul7 yıl önce
didem balçın ve dani daniels benzerliği
Sanırım son yüzyılın tespitini yapmış bulunmaktayım. nasıl olurda kimse benzetmez. bunu türkiye'de ilk farkeden benim sanırım. (img:#1789621) (img:#1789623)
A
atayul7 yıl önce
kemalistlerdeki heykel merakı
çünkü ellerinde arkasına saklanacakları heykelden başka bir şey yok. ne fikir ne ideoloji ne bişey... zulümle, zorbalıkla, dayatmayla kimlik arayan tipler... zavallılar... sinesinde birleşsin sağa sola sapanlar, kahrolsun hak dururken zorbalar… devamını gör
A
atayul7 yıl önce
moğollar türk değildir
A
atayul7 yıl önce
misafirlikte sıçmak
Misafir konumunda bulunduğumuz evde aniden oluşan içorgansal sirkülasyonun sonucunda ev sahibine lavabonun yerini sormak(sanki lavaboya sıçıcakmış gibi) ve sonrasında ses çıkmasın, tam deliğe denk gelsin diye götümüze türlü türlü şekiller vermek.
A
atayul7 yıl önce
kürtler neden tehcir edilmiyor sorunsalı
Kürtler Türkiye'ye ermenilerden daha fazla zarar vermiştir. Ayrıca memlekete bir faydaları da yok. Yaklaşık sayıları 20 milyon civarı. Ben bunlarla yaşamak zorunda değilim. Kürtler acilen tehcir edilmeli.
A
atayul7 yıl önce
ikiye katlanan internet paketi
Sevindirmiştir. Kıskanmayın. (img:#1748618)
A
atayul7 yıl önce
tanrı işe gideceklerin yardımcısı olsun
Hava ışımadan işe mecbur. Yallah bahçeye. (img:#1741954)
A
atayul7 yıl önce
şirinlerin ibne olması
olası bir ihtimaldir. 100 tane erkek şirin köyde bir tane kız var. hangi birine dayanacak ? hangi biri sikecek şirineyi. ihtiyaçlarını gidermek için büyük ihtimal birbirlerini sikiyorlardır. (img:#1741309)
A
atayul7 yıl önce
şirinlerin gay olması
150 kişilik şirinler kasabasının 149 unun erkek olmasından ~şirine~ dolayı olabilecek durumdur. eğer gay değillerse ; (bkz:şirinlerin hadım olması)
A
atayul7 yıl önce
sözlük kızları neye benziyor
vallaha böyle. (img:#678049) ~swh~
A
atayul7 yıl önce
hz muhammed in resmi
en ileri pitoresk simülasyonu şöyle düşünülmüş. http://www.delinetciler.net/forum/attachment.php?attachmentid=9029&d=1274787633
A
atayul7 yıl önce
yazarların memleketinden bir kare
(img:#819754) kastamonu / abana
A
atayul7 yıl önce
türbanlı denince akla cinsellik gelmesi
türbanın fantezi unsuru olmasından kaynaklanan durumdur.
A
atayul7 yıl önce
türbanlı bir kadın konuşurken sinir olmak
Artık bıktım bu insanlardan. Ey türbanlılar, lütfen benimle bir daha muhattap olmayın ! (img:#1739173)
A
atayul7 yıl önce
yeni jandarma üniforması
Gerçek jandarma bu değil. Evet. Bir de başına fes taksa 20. Yüzyıl başı osmanlı jandarmasi olacak. (img:#1302868) (img:#1302870) Bu üniforma ile ancak garsonluk yapılır.
A
atayul7 yıl önce
yazarların okuduğu kitaplar
(img:#1806376) Tavsiye edilen kitaplardır, bilhassa edebiyatçılara.
A
atayul7 yıl önce
ateizmi tek bir fotoğraf karesi ile çürütmek
(img:#1704496) eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden rasulullah.
A
atayul7 yıl önce
mukan kağan ın vesikalık fotoğrafı
(img:#1704338) vay be dedirten fotoğraftır.
A
atayul8 yıl önce
kekoluk belirtileri
klavye de yazarken k yerine q, v yerine w kullanmaları. jöleye bulanmış allaha bakan saçlar. çakma, dar paça adidas eşofman.
A
atayul8 yıl önce
forma ve eşofmanın keko giysisi olması
(img:#1703001) ülkede forma ve eşofman yasaklansın...
A
atayul8 yıl önce
allah diyen portakal
(img:#1702793) suphanallah kıyamet alameti bunlar...
© copyright 2005 - 2026