bugün
A
aslindayok13 yıl önce
uefa
avrupadaki futbol organizasyonundan sorumlu birim
A
aslindayok13 yıl önce
otpor
sağ yumruk vektöründen çıkılarak gidilen sonuçtur. lan neremle güleyim. grafikerim bu işlerle uğraşan biriyim. grafikerler kullandıkları malzemeleri seçerken beleşçi olurlar hele ben gibi daha o kadar da yetenekli olmayan çizim işinde usta olmayan k… devamını gör
A
aslindayok13 yıl önce
31 mayıs 2013 taksim gezi parkı polis saldırısı
türkiyenin sözde ileri özde faşist yönetiminin haklı protestoları kaldıramamasına en canlı örnek. içim burkularak izliyorum şu anda görüntüleri. yanınızda olamasakta kalbimiz sizinle.
A
aslindayok13 yıl önce
serdal adalı
adalı holding'in başkanı, beşiktaş jk yöneticisi. (bkz:serdal baba)
A
aslindayok13 yıl önce
5 eylül 2012 afyonkarahisar da patlama
endişelendiren haberdir. yalan olma ihtimalini düşünemiyorum çünkü bu tarz şeylerin şakası eğlencesi olmaz.
A
aslindayok14 yıl önce
alexander aan
yobazlar tarafından linç edilmek istenen endonezyalı ateist.
A
aslindayok14 yıl önce
geri zekalı türk halkı
gerizekalı (!) olduğuna az önce kanaat getirdiğim türk halkı. Az sonra okuyacağınız haberin sonunda, ne kadar salak ve gerizekalı olduğumuzun adeta ispatı var. ( kör milliyetçilerle uğraşmak istemiyorum, ~siktirin gidin~ ~benle muhattap olmayın~) h… devamını gör
A
aslindayok14 yıl önce
bazı belediyelerdeki mantık hatası
bazı belediyelerin yaptığı akıl almaz hatalardır. örneğin `afyonkarahisar belediyesi`. şuan şehir merkezinin etrafında yaklaşık 4 tane kazı var. bu kazıların hepsi de çok önemli yerler de ve trafiği felç etmekte. asıl sorun bu kazıların tek tek değil… devamını gör
A
aslindayok14 yıl önce
facebook tan helallik isteyip intihar etmek
bugün itibariyle gerçekleşmiş olaydır. `millet herkes hakkını helal etsin` dedikten sonra şahıs kendini av tüfeğiyle vurmuş. kaynak : http://ulu.li/ul5fh5 (img:#165904)
A
aslindayok14 yıl önce
star gazetesinin utanç verici hatası
A
aslindayok14 yıl önce
star gazetesinin utanç verici hatası
A
aslindayok14 yıl önce
biberonla yavru aslan besleyen maymun anne
A
aslindayok14 yıl önce
komutanların istifaları sonrası taraf ın manşeti
(bkz:görevi başarı ile tamamladık)
A
aslindayok14 yıl önce
taraf ın ayrı ayrı tsk manşeti atması
adamlar öyle omurgasız ki anadolu ve istanbul için ayrı ayrı manşet atıyorlar. halkın iradesiyle oynamaktır bu. ve halkı kandırmak. o yüzden bu gazete omurgasızdır. istanbul manşeti; (img:#165253) anadolu (taşra) manşeti; (img:#165254)
A
aslindayok14 yıl önce
taraf ın ayrı ayrı tsk manşeti atması
adamlar öyle omurgasız ki anadolu ve istanbul için ayrı ayrı manşet atıyorlar. halkın iradesiyle oynamaktır bu. ve halkı kandırmak. o yüzden bu gazete omurgasızdır. istanbul manşeti; (img:#165253) anadolu (taşra) manşeti; (img:#165254)
A
aslindayok14 yıl önce
en büyük katliamları ateistler yapmıştır
dünya savaşları hakkında kısa bilgisi olan bir kişi bile ateistlerin katliamlarını anlayabilir.. çünkü onlarda hesaba çekilme korkusu yok, bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş sayılır korkusu yok, haram yemeyin, dürüst olun emri yok, kafalarına … devamını gör
A
aslindayok14 yıl önce
dünya savaşları hakkında kısa bilgisi olan bir kişi bile ateistlerin katliamlarını anlayabilir.. çünkü onlarda hesaba çekilme korkusu yok, bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş sayılır korkusu yok, haram yemeyin, dürüst olun emri yok, kafalarına … devamını gör
A
aslindayok14 yıl önce
A
aslindayok14 yıl önce
A
aslindayok14 yıl önce
kurtuluş savaşı zafer mi
A
aslindayok14 yıl önce
bana kimse pkk faşişttir dedirtemez
denmez çünkü ondan on adım daha ötede, ayrılıkçı terör örgütüdür.
A
aslindayok14 yıl önce
yazarların masaüstü arka planları
(img:#2045811) kamusallaştırdım.
A
aslindayok14 yıl önce
sümbülzade vehbi efendi
internette gezerken rastlanan tarihi bir kişilik. Bir gün padişah Vehbi Efendiyi yanına çağırır ve "Bana öyle bir şiir yaz ki bir mısrasını okuyunca içimden seni öldürmek, bir sonrakini okuyunca ödüllendirmek gelsin" der. Vehbi Efendi şiiri yazar.… devamını gör
A
aslindayok14 yıl önce
aynı yerde ölüp duruyoruz galiba
penguen dergisinin kapağına konu olmuş, diyarbakır silvan'da yaşanan talihsiz olayları özetleyen, insanı derinden etkileyen cümle. http://t24.com.tr/content/fotohaber.aspx?newscode=157631 edit: link düzeltildi.
© copyright 2005 - 2026