bugün
A
asdafsd4 yıl önce
frank lucas
`american gangster` adlı filmde `denzel washington`'un canlandırdığı karakterin adı.
A
asdafsd4 yıl önce
mersin halep in nahiyesi suriyeliler evsahibidir
Mersin Üniversitesi islami ilimler Fakültesi Dekanı olan dalyarak bir profesörün sırf biryerlere yalanmak için paylaştığı saçmalık. mersin bir zamanlar halep'in nahiyesi olduğu için suriyeliler misafir olamazmış, evsahibiymiş. (img:#2213543) daly… devamını gör
A
asdafsd4 yıl önce
hayatında hiç anıtkabire gitmemiş insan
(bkz:hayatında hiç starbucks a gitmemiş insan) bu insanlardan misli misli fazla olan insan kümesidir malesef
A
asdafsd4 yıl önce
kemiksiz kemalist
gözünü muhalefet bürümüş 70 yıldır iktidar olamamanın verdiği eziklikle iha tiha siha bayraktar tb2 ler için ne gerek var diyecek kadar kemik yoğunluğu azalmış kemalisttir. süt için kemikleriniz düzene girsin evet..
A
asdafsd4 yıl önce
cennet yukarda cehennem aşağıdaysa dünya düzdür
(img:#2213224)
A
asdafsd4 yıl önce
rüyada kendini beyaz gelinlikler içinde görmek
ibnelik alametidir.
A
asdafsd4 yıl önce
kemalist görmek is te mi yo ruz
ülkesinde kemalist zihniyetli kişi görmek istemeyen kişinin isyan dolu sözleridir. evet..
A
asdafsd4 yıl önce
alttakinden istek resim
bir sözlük oyunu. önce bir resim istiyoruz. alttaki yazar da o resmi koyup yeni bir resim istiyor. başlıyorum: ben bir çiçek resmi istiyorum.
A
asdafsd4 yıl önce
alttakinden istek resim
bir sözlük oyunu. önce bir resim istiyoruz. alttaki yazar da o resmi koyup yeni bir resim istiyor. başlıyorum: ben bir çiçek resmi istiyorum.
A
asdafsd4 yıl önce
alttakinden istek resim
A
asdafsd4 yıl önce
alttakinden istek resim
A
asdafsd4 yıl önce
tayyip erdoğan döneminde kurulan fabrikalar albümü
sayın cumhurbaşkanımızın, başbakan olmasıyla birlikte başlayan türkiye'nin sanayi hamlesini gözler önüne seren albümdür. sayın cumhurbaşkanımızın teşvik ve gayretleri ile ülkemizde açılan fabrikalar gerçekten gurur verici. işte bu fabrikalar sayesi… devamını gör
A
asdafsd4 yıl önce
sıkışınca savunma sanayisinden örnekler vermek
(img:#2212032) ülke yönetimindeki yanlışlardan, elektriğe doğalgaza gelen kat kat zamlardan bahsedince verecek yanıt olmadığından "kemalistler hadi bunları da konuşun" şeklinde bulunan çıkış noktasıdır. Sanılır ki atatürkçüler bunlar yapılsın istem… devamını gör
A
asdafsd4 yıl önce
alttakinden istek resim
A
asdafsd4 yıl önce
alttakinden istek resim
A
asdafsd4 yıl önce
bu millete müstahak şeyler
A
asdafsd4 yıl önce
bu millete müstahak şeyler
A
asdafsd4 yıl önce
milas16
yanıldınız.........
© copyright 2005 - 2026