bugün
A
aribra10 yıl önce
35 liralık aidatı vermeyen öğrenci evi
apartmanda çoğunluğu oluştururlarsa yandınız. (img:#831751) sizin yüzünüzden 5 aydır asansöre binemiyorum 7 kat merdiven çıkıyorum. yönetici adayımız nizamettin'in ibret verici yazısına bir de "yuh" diye tepkide bulunmuş. utanmaz seni! ~swh~
A
aribra11 yıl önce
aribra
evet simdi gecenin en onemli anina geldik, birazdan hangi yazarlarin zirvede cirilciplak kopek dansi yaptiklarini aciklayacagim, -ne?, oglum simdi sirasi mi? of tamam hadi gelsin. haberlerimize kisa bir sure ara vermek durumundayiz. ve karsinizda … devamını gör
A
aribra11 yıl önce
aribra
evet simdi gecenin en onemli anina geldik, birazdan hangi yazarlarin zirvede cirilciplak kopek dansi yaptiklarini aciklayacagim, -ne?, oglum simdi sirasi mi? of tamam hadi gelsin. haberlerimize kisa bir sure ara vermek durumundayiz. ve karsinizda … devamını gör
A
aribra14 yıl önce
yüzüne bakıldığında vajina yakıştırılamayan kızlar
melek yüzlü bi' türdür. bütün güzel tabir edilen, bakışları sabit kızların çoğunluğunda bu duygu hissedilir. yüzündeki ifade tutkudan ziyade saf bir çocuğun koşulsuz ve iyimser bakışıdır. bu bakışı bütün yüz çehresine eşit ve dengeli yayan kızlardır… devamını gör
A
aribra14 yıl önce
beyaz tenli fuşya tangalı kömür gözlü türbanlı
hani vardır ya: tutku insanın beyninde bir tutkal gibi yapışır. zevk iğneleriyle çerçevelenir bu siyah eşsiz siyah küre. durur orada bir özet gibi ve hiç kıpırdamaz. eli kolu bağlıdır artık zamanın..çözmek için bir kombinasyon yeter. şimdi sen: bey… devamını gör
A
aribra15 yıl önce
beşiktaş ın bursa timsahından kemer yapacak olması
`5 aralık 2010 beşiktaş bursaspor maçı`nın doğal sonucu.. içimdeki hafifletici nedenleri bir bir terkederken ben, yüce beşiktaş'ın karakartalı idam cezasını kesecektir timsaha. nehirde soteye yatıp, kalleşce gelen geçen masum hayvanı karanlık sulard… devamını gör
© copyright 2005 - 2026