bugün
- köfteci yusuf4
- balık etli mi kuru götlü mü4
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez5
- sabahın köründe denize girmek4
- ilk seçimde akp'nin alacağı oy2
- türk müsün türkiyeli misin12
- bjk tv2
- alin3
- milli muharip uçağı kaan3
- nasıl birisiniz6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- beni özleyenler elime mum diksin15
- ona bir şey söyle10
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- hırvatistan12
- yunanistan29
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- ispanya daki göçmen krizi8
- anın görüntüsü16
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ölüm5
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- gecenin rap şarkısı3
- mutlu kalmak için öneriler6
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- yazarların ruh hali3
- favori coldplay şarkınız4
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- japonya23
- gecenin şarkısı3
- en son aldığınız iltifat14
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- irmik helvası vs un helvası18
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- her gün alkol almak4
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- gürcistan26
entry'ler (118)
dizide öpüşen kızın kocası olmak gibidir .
(bkz: #11841861)
bu yazdığı entry ile ne mal olduğunu belli eden yazar.
bu yazdığı entry ile ne mal olduğunu belli eden yazar.
bayan şöförler trafiği maf etti yav . diyen zihniyet .
herşeyi bildiğini zanneden kibirinden yanına yaklaşılmayan devamlı türkçenin bozulmasından yakındığı halde matraxs isimli radyo programı olan radyo programcısı ergenlerin sevgilisi incinin yalakası desem de yalan olmaz hani .
osmanlı devletini diziden takip edersen böyle olur tabi ki , arkadaş sizin mantığınız alıyormu sen o çağda kellelerin havada uçuştuğu bir dönemde kalkıp adamın hürreminden yok kızı mihrimahdan yok annesi ayşe hafza sultandan bahsediyorsun onları yazıyorsun birincisi yazamassın başka bir ülkenin elçisi bile olsan yazıdırmazlar alırlar kelleni bu bir saçmalık çünkü adamın mahremi amk senin sultanın özeli hakkında konuşmaya ne hakkın var lan derler sallandırırlar sultanahmet meydanın da bunlar yalan dostum kanma bunlara ecdanının böyle saçma sapan şeylerle uğraştığına şu an dünyanın en büyük imparatorluğundan bahsediyoruz hem bak atatürk ; türk çocuğu , ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır . atatürk bunu karı kız düşkünü bir padişah için söylememiştir eminim ya da burda ki kuvvet yatakda ki kuvvet de değildir eminim ki ...
evladını işkenceyle öldürmemiştir tamam öldürmütür ipnelik yapmuştır ama bi yandan bakarsan öldürmek mecburiyetindedir şehsade mustafa yeniçeriler tarafından çok sevilıyordu artık cepheye girdiğinde padişahın yanın da bile padişah mustafa sen çok yaşa diye sesler yükseliyordu aynı zamanda kanuni daha gençti yani devletin bölünmemesi için biraz da kendi menfati için şartlar öyle gerektiriyordu . öldürmeseydi mustafa babasını öldürcek ve tahta geçicekti o zaman da burda baba katili padişah diyo olurduk .
fatih fethetmediyse o askerler başı boş ne yapacakti koyun sürüsü gibi amk ordan oraya dolaşırlardı artık ya haliçde ki zinciri görünce donup kalırlardı bizans imparatorunun dediği gibi geri dönerlerdi tee allam ya .
memleketde afedersin mal dolu olduğu için o büyük lider büyük öğretmen kazanamazdı neden çünkü herkez menfaat düşkünü arkadaş adam memleket için yapıcak bişeyler onun bunun şeyini yalamıcak belki de ülkemiz amerikayı geçerdi atatürk olsaydı şu an ama bizim halkımız camaşır makinesine bulaşık makinesine oy verdiği için barajın altında bile kalırdı .
ilişkileri olursa şayet ; panpa liseli gibi sıfatların gırla gideceğini tahmin ediyorum .
kürdish troll .
zorunlu mesai uygulaması, ayda asgari ücrete tabi tutularak işe alınması ve mecburi olarak mesaiye kalması sosyal haklarının olmaması .
ülkemizin uzaya çıkamaması kötü birşey yalnız çıkmayıpda çıktık diyenleri de gördük iyi ki onlardan değiliz .
'' bak dostum bu adada sen 3 t yi bilmiyorsun tamam mı benim adım taner tolga tarlacı işte bak dostum 3 t akıllı ol '' diyen yarışmacı ...
''peki öyleyse bu konuyu geçiyorum ama işlenmiş sayarım ve sınavda sorarım ''
ernesto che guevara ile dünya görüşümüz çok farklı aynı saflarda yer almıyoruz belki ama kendisi bir ideoloji belirlemiş sonuna kadar gitmiş bu yüzden hayatını merakla okudum az çok bilgi sahibi oldum kendisini tebrik ederim yolundan gidenleri saygıyla karşılıyorum ama farklı görüşlerde olmamız ona hakaret etmemi gerektirmez tabi ki ...
daha az reklam daha fazla yorum olursa daha güzel olacağına inandığım best fm de sabahları yayınlanan program.
inci sözlüğün sağlam bir örgütleşme sağladığın da yapabildikleri şeyler aşikardır özellikle sosyal medya ve tv kanallarına çok çektirmiştir adeta evlenme programlarının korkulu rüyası haline gelmiştir dediğim gibi sağlam bir örgütleşme olduğunda yapabileceklerine inandığım olay ...
osurduğunu fark ettirmemeye çalışır elini yelpaze şeklinde sallar kokuyu dağıtmaya çalışır . olmadı camı açabilir ama hiçbir zaman itiraf etmez .
kadınlar mutlu oluyolarmıydı yaa diye sorgulanası durum.