bugün
- iremga12
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- nick vermeden bir yazara seslen8
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- dayanamayıp kitap almak7
- sözlüğe efsane filmler bırak7
- kocu7
- sevdiğiniz yazarlara sürekli artı basmak6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması26
- hindistan'a atom bombası atmak7
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- haftanın gammazları listesi25
- 2000'li doğumluların bir gün 40 olacak olması2
- pembe tüysüz vanilya kokulu vajina2
- şükredilecek şeyler9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı7
- ellerim bos gonlum hos5
- bana sesini yükseltme diyen partner5
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir4
- dejavu yaşamak7
- neyin var derler diye hislerini saklamak3
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı5
- abd'nin orta doğu'ya yeni uçak gemisi göndermesi2
- 500 bin tl'ye citroen ami alan akraba2
- meme arasına soğuk şişe bastırıp serinlemek3
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- domdomusaa2
- anın görüntüsü22
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- sadece başlığı açacak kadar düşünebilmek6
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim2
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- en son ne yediniz5
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- sözlüğümüz iyi ki var2
- tarih tekerrür eder mi6
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- garibim çaylak olmuş2
- din4
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- lanetli çaylak3
- şeytanla pazarlıkta istenecek saçma şeyler2
- zorunlu eğitim paradoksu3
entry'ler (21)
Tecavüzde YAŞ Sınırı azaldı ne bilimsel birşeyden mi bahsediyoruz
Yabancı Müziğe adapte olmuş Kezban türüdür yaygınlaşmaya başladılar one direction,biber...
neye yaklaşsam sonu uzaklık ve kırgınlık.
anladım ki yok allahtan başkasına yakınlık...
(bkz: necip fazıl kısakürek) Gerekli bence ateisti Müslüman'ı bol bol Sınıfta tartışır ben lisedeyken bi ateist arkadaşım hoca ile bol bol tartışırdı çocuk sonunda Müslüman oldu ahahaha ;D Çocuk sorunca Öğretmen mal gibi kalmamalı adam akıllı olursa iyi bi ders...
anladım ki yok allahtan başkasına yakınlık...
(bkz: necip fazıl kısakürek) Gerekli bence ateisti Müslüman'ı bol bol Sınıfta tartışır ben lisedeyken bi ateist arkadaşım hoca ile bol bol tartışırdı çocuk sonunda Müslüman oldu ahahaha ;D Çocuk sorunca Öğretmen mal gibi kalmamalı adam akıllı olursa iyi bi ders...
bkz:bana mı baktınız
Bunun örnekleri çoktur Japonya da Atatürk heykeli vardır adamlar zeki japonya'da her yıl okula yeni başlayan veledlere atom bombası atıldığında yıkılan ve hala yıkıntısı duran yerler gösterilir ve denir ki:işte biz bir daha bu duruma düşmemek için bu kadar çalışıyoruz! Biz hala elizabeth...
alt komşumuz bunlardan biri gelin hatta rezillik abi adamcağız 7/24 makarna yiyor aşkım makarna al dediği lafları kulağımda yankılanmakta...
Ülkücüler bağırıyor dinleyen mi var lan veled boş boş konuşma. Hem ülkenin halinden yakınıyorlar hemde hala tayyib tayyib biz napalım laftan anlamayan eşşekten bizi anlayan anladı Adana'dan selamlar...
Ananı avradını ... pas atsana gibi küfürlerin duyulabileceği takımdır...
Atalarına yapılanlardan dolayı bu kadar öfkelidirler haklıdırlar şuan hala Amerkikanın bazı eyaletlerinde afro Amerikalılar öldürülüyor bizdeki kürtler gibi sebepsiz saldırıp olay çıkartmıyorlar en azında sebepleri var...
tıkış tıkış yapış yapış...
21.yüzyılda o kıllardan kurtulmak için onlarca şey icat eden bilim adamlarına kalp krizi geçirtecek şahıslar...
South park yokmu la cidden en azında happy tree friends olsun bakayım dur.
Barış süreci imkansız Kürtler resmen Türk karşıtlığında ileri seviyede ama hala bizim Türklerden onları savunanlar var ne hallere düştük orada senin ülkenin bayrağını yakıp indiriyorlar sen hala kürtlere saygı onlarda insan diyorsun ama kusura bakma abisi bayrağıma marşıma hakaret eden soysuza saygı duyamam...
Vallaha ben senin gibilere çok rastladım hayvan denilemiyecek aciz seviyeye düşmüşleride vardır bir tanesi parkta yavru bir köpeğe hayvan beslemek günah deyip tekme attı hayvancağız çığlık atıp hayaya uçtu düştü o köpeciği kurtaramadılar iç kanamadan öldü o gün... Şimdi bunu yapanda senin zihniyetten dönüp dolaşıp sende ilerde böyle birşey olucaksın o adam bunu yapınca iyi bir şey mi yaptı hayır onuda Allah yarattı ben dindarım diye geçinirsiniz fakat daha bir canlının hayatına saygınız yok oysaki Hz. Muhammed sav. çok hayvansever bir insandı bunla ilgili hikayelerde vardır aç oku! Ne demiş Yunus Emre yaratılanı severim yaradandan ötürü azıcık saygınız varsa o hayvanlara iyi davranırsınız bu yaşam formları ortadan kalkmalı lafı da nedir iğrenç herif Allah onları sen öldür diye mi yarattı... Ama Evde durduğu odada namaz kabul olmaz evet bide eve almadan bakarız ondan kolay ne var ama senin gibi zihniyetler o hayvanın hiç yaşamamasını istiyor buda resmen Allah a saygısızlıktır git öğren gel ak cahili. iki dediğin laf birini tutmuyor hem evde besleme günah diyorsun hemde yok olmalılar diyorsun! Senin amacın uyarı değil resmen hayvan düşmanlığı!
Bahane de çığır açmış bir cumhurbaşkanının doğurduğu sonuçlarda vardır ilk önce askerleri içeri atar o kadar komutan general 4-5 yıl yatar neymiş darbe girişimi darbeye yardım saçma sapan sebepler daha sonra bu adamcağızlar suçsuzluklarını kanıtlar hapisten çıkar bu sefer de derki bunları paralel yaptı paralel devlet yüzünden oluyor... Sonrada polisi susturmak için maaşına 500tl zam yapar ve komiserleride doğuya atar gg.
Rte dir bu ülkenin sahip olduğu fabrikaların %90 ını satıp devletin geçimini tamamen vergiye bağlamıştır tamam devlet geçindi diyelim ya bizim piyasa hakimiyetimiz nolacak? Kendi ülkemizdeki 3-4 büyük Türk holding olmasa halimiz rezillik olurdu. Ve tamamen konuşmasına bakılıp oy alan bir kişidir yaptığı yatırımıda bir tek Kayseri ve Konya'ya yapar hadi onlar hizmet alıyor oy vermekte haklılar diğer iller neyin kafası anlamadım...
Anayasa değil iç tüzük! haber spikerleri anayasa deyip duruyor cidden gıcık oldum yapacağınız tarafsız haberin a...
Türkiye de sık görülen bir olaydır. Tamamaen bilinçsizlikten kaynaklanır.
Sürekli birbirini kötüleyen insan tipleridir ama tilkinin dönüp dolaşacağı yer gine kürkçü dükkanı...
Bazı kesimlerin en az 7 çocuğu olmasının doğurduğu sonuçtur.