bugün
- internette tanışılan kızın gerçekte maymun çıkması5
- mazotun litresi 96 lira13
- teomancalmasur5
- sözlük erkeklerinin 80 ler de çekildiği fotoğraf4
- fenerbahçe yi kurtarma planı6
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay16
- seninle böyle olabilirdik7
- türkiye muharip gaziler derneği5
- sözlükte kavga edecek kadar yıkık olmak4
- true neden sevilmiyor sorunsalı5
- düğünde kılıç kemeri isteyen kadın4
- mansur yavaş'ın cumhurbaşkanı adayı olma ihtimali4
- bu saatte hamburger yenir mi10
- spor yapmayan erkek3
- banka faizi3
- true adamlığı7
- hamas18
- burcunu açıklamayan insan18
- gokyuzunun silinen rengi16
- kürdü sevmek ruha iyi gelir11
- muay thai2
- akın gürlek'in market fiyatları operasyonu6
- maarif modeli ne geçişte son yıl iki müfredat2
- tanrı olsaydi dünyadaki kötülüklere ayar verirdi3
- gammazların hepsinin yetkisi alınmalı8
- kadın el uzatmadığı halde tokalaşmak isteyen erkek3
- nervio11
- g i l d e d l i l y7
- yeni parti tüzüğünü baştan sona okumak8
- sözlüğün yine 46 olması5
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı28
- arkadaşlar kavga etmeyin5
- gocu30
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz22
- bir bela geliyor19
- öldükten sonra bile değeri anlaşılmayan insan2
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi17
- mazot 100 tl olacak5
- central parka wooow millet bahçesine ıyy diyen tip2
- alsana ulenn3
- sokak köpekleri5
- ekşide yazar olamayıp mecburen uludağda yazmak3
- deniz mevsimi bitti istanbul da3
- napolyon un misir seferi2
- hayatımda aldığım en iyi karar4
- 14 09 2026 denize girmiş olmam3
- asma yaprağı2
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması2
- canım acıyo sözlük2
- laf atan erkeklere tepki göstermeyen kızlar8
entry'ler (46)
Dunya da o kadar aptal varken bir tarih arastirmacina aptal demek aptalliktir.
Valerin arkadaşım bende öyleyim beraber takınabiliriz. Haha.. Ben ezik değilim yalnız evde vakit geçirmek boş laf dinlememektense evde kafamı dinlerim daha iyi .
Dünyanın bize gösterdiği ürüne fiyat biçer gibiyiz . 1990 yıllarda küçük dudak sarışın kızlar manken vucud hafızalara kazıdılar şimdide bu işte . Biz bu kadar aptal bir millet değiliz
Sanmak değil saymak olmalıydı .. türkleri üstün ırk olarak sayiyoruz canım benim .
Sanmak değil saymak olmalıydı .. türkleri üstün ırk olarak sayiyoruz canım benim .
Önce Atatürkün kim olduğunu iyi bi öğrenin gerçekler er yada geç ortaya çıktığında bu atatürkçüleri görmek istiyorum .
Kalite ve rahatlığı on planda olan geniş yollara sahip yardımseverliği ile bilinen halkının iyi insanlar olduğu ve gelenek göreneklerini hala sürdüren bir şehirdir. Kendi halkı asildir . Dışarıdan gelen üniversiteli vb insanlar cirkinlestirmistir
Olgun erkek candır. Oturmasını kalkmasını ne yapmasi gerektiğini nasıl değer vereceğini bilir hayat tecrübesi vardır . Seni mutlu eder.
Bugün tam 11 gün oldu askerde neler yapıyorsun aklından ben geçiyor muyum beni düşle beni sev bana dua et . Ben seni ozledim . Senden ne haber var ne ses . Öyle zor ki nasıl geçecek zaman . Sensiz sessiz ...çok ozledim çok .
Hanefi mezhebine mensup olanlar icin caiz degil yemeyin . Zaten deniz hayvanlarinin diskisinda beslenen bir hayvan iğrenç yemeyin .
Monotonlasmak gün geçtikçe yaşamanın anlamını yitiriyor .
Son pişmanlık fayda etmez . Yaptin yapacağını ettin edeceğini ee ne ekersen onu biçersin dövün vur kafanı duvarlara iş işten geçtikten sonra son pismnalik fayda etmiyor .
Vatana millete hayırlı işler yap . Ayağa kalk hareket et .
Tasavvuftan bir gram anlamayan zihniyet .
Kendini korumasını bilmeyen ,eli silah tutmayan ,her türlü zorlukta nasıl baş edilir bilmeyen ahiretlik bacimdir .
Bence hijyenli ve bakımlı olduğunu gösteriyor . Bence hoş.
Bayan kelimesi küçümseme olarak kullanılır . Anlamı sıradan kadın alalade bir kadın anlamında kullanılır . Biri bana bayan diyince sinirleniyorum çünkü sıradan kadın degilim küçümsenecek kotu ahlaklı bir kadın degilim .
Islâm değerlerini taşıyan türkleri böyle eşcinsellik ve ciplakliklarla yobazlastirmaya ve normalleştirme çabasına girmişlerdir . Bence böyle insanlara ceza uygulanmalı.
Ezan da olsa içinde Allah ve Muhammed ismi hurmetine dahi saygi göstermek gerektiğini düşünüyorum. Aslında gecen serdar tuncerin derdimden başka sermayem yok kitabında saygı konusu geçmişti. Aslında insan kendine saygı duyduğu kadar saygı gösterir. Kendine saygın varsa kapıdan giren birini görünce bile istemsiz kalkarsin .Çocuk dahi olsa ona saygili davranirsin ve ezan okununca Allah'ın seni gördüğünü bilip ona olan saygını gösteriyorsun. Bence asıl mutluluk saygı duymak ve saygı görmek .insan değerli olduğunu düşünüyor .
Belçika'da Flamanca yayın yapan devlet radyo ve televizyonu VRT'nin birinci kanalında "De Pappenheimers" adlı bilgi yarışmasına katılan, bağımsızlık yanlısı Yeni Flaman ittifakı (N-VA) partisinin Başkan Yardımcısı ve Flaman Parlamentosu Başkanı Jan Peter Peumans (59), doğru cevabı bildiği halde "Yahudilere bir şey söyleyecek cesareti olmadığı için" Türklere hakaret etmeyi tercih etti.
Yarışmada ünlü Fransız düşünür Voltaire'in, "Dünya yüzündeki en iğrenç halk" olarak hangi milleti tanımladığı sorusunda "Türkler" şıkkını tercih eden Peumans'la sunucu Tom Lenaerts ve diğer yarışmacı olan Yönetmen Jan Eelen arasında şu diyalog yaşandı:
'DOĞRU CEVABI BiLiYORDUM AMA...'
Lenaerts: "Türkler cevabını verdiniz ama doğrusu Yahudiler idi. Bunu gerçekten biliyor muydunuz?"
Peumans: "Gerçekten biliyordum ama Yahudiler hakkında yeni bir şey söyleyecek cesaretim yok. Çok hassas insanlar. Bir zamanlar onların sözde liberalizmi hakkında bir şeyler söyledim ama çok çektim. Bu nedenle.."
Eelen: "Fakat Türkler hakkında söylemek meğer sorun değilmiş"
Yarışmada ünlü Fransız düşünür Voltaire'in, "Dünya yüzündeki en iğrenç halk" olarak hangi milleti tanımladığı sorusunda "Türkler" şıkkını tercih eden Peumans'la sunucu Tom Lenaerts ve diğer yarışmacı olan Yönetmen Jan Eelen arasında şu diyalog yaşandı:
'DOĞRU CEVABI BiLiYORDUM AMA...'
Lenaerts: "Türkler cevabını verdiniz ama doğrusu Yahudiler idi. Bunu gerçekten biliyor muydunuz?"
Peumans: "Gerçekten biliyordum ama Yahudiler hakkında yeni bir şey söyleyecek cesaretim yok. Çok hassas insanlar. Bir zamanlar onların sözde liberalizmi hakkında bir şeyler söyledim ama çok çektim. Bu nedenle.."
Eelen: "Fakat Türkler hakkında söylemek meğer sorun değilmiş"