bugün
A
analogzeka10 yıl önce
kanal istanbul projesinin asıl amacı
Siz gezi kafalılar ne anlarsınız ki. Neyse ki reis işini biliyor. (img:#1096636)
A
analogzeka10 yıl önce
tübitak alternatif proje üretmece
Gün geçmiyor ki tübitak'ın desteklediği projeler hakkında haberler duyuyoruz. Hakkını yememek lazım sağlam projeler. Bende diyorum ki sözlük ahalisi olarak alternatif projelerimizi birbirimiz ile paylaşalım. Evde tek yaşayanlar için eve girerken se… devamını gör
A
analogzeka10 yıl önce
Gün geçmiyor ki tübitak'ın desteklediği projeler hakkında haberler duyuyoruz. Hakkını yememek lazım sağlam projeler. Bende diyorum ki sözlük ahalisi olarak alternatif projelerimizi birbirimiz ile paylaşalım. Evde tek yaşayanlar için eve girerken se… devamını gör
A
analogzeka10 yıl önce
A
analogzeka10 yıl önce
sevişme başlatıcı diyaloglar
sevismek istenildiginde mutemadiyen ikili arasinda konusulanlardir. - ben icerde yatayim. - soguktur orasi. - yatak yeni mi ? - evet - denesek mi ?
A
analogzeka10 yıl önce
boynunu emip yalayınca orgazm olan kadın
ben hiç rastlamadım. benim boynumu mu?
A
analogzeka10 yıl önce
anlamlı tweet iletileri
(img:#1045906)
A
analogzeka10 yıl önce
anlamlı tweet iletileri
A
analogzeka10 yıl önce
anlamlı tweet iletileri
A
analogzeka10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
analogzeka10 yıl önce
anın görüntüsü
A
analogzeka10 yıl önce
kız kardeşinin sevgilisi gelince evden giden abi
var olmaması gereken abidir.
A
analogzeka10 yıl önce
elit sevişme
(img:#1042183) Modern insanların başarabileceği sevişme. Kro adamlar bunu yapamaz.
A
analogzeka10 yıl önce
anın görüntüsü
A
analogzeka10 yıl önce
anın görüntüsü
A
analogzeka10 yıl önce
anın görüntüsü
A
analogzeka10 yıl önce
anın görüntüsü
A
analogzeka10 yıl önce
anın görüntüsü
A
analogzeka10 yıl önce
duvar yazıları
başlık başa kalmış o halde bir tanım yapmak şart oldu. gezip tozarken veyahut yolda sigara içerken ya da tuvalette ihtiyaç giderirken gördüğümüz, duvarlara kazınmış, okuduktan sonra tebessüm ettiren yazılara diyoruz.. örnekler gelsin..
A
analogzeka10 yıl önce
göte naylon bağlamak
Tamam başlık biraz damdan düşer gibi argo oldu kusura bakma. Aklına hemen naylon bim poşetli fantezi gelen ergen sen çekil kenara. Göt kelimesine adapte olmuş sığır sende kaybol. Neyse konumuza dönelim biz. Selam size 90lar ve öncesinde çocukluğun… devamını gör
A
analogzeka10 yıl önce
cennette söylenecek ilk söz
nerede huriler?
A
analogzeka10 yıl önce
belki sevişirim prezervatifi
liseye geçildigi dönemde ortaya çıkar bu prezervatif ve ergenimizin cüzdanında ki yerini alır, fakat ergenlik de kurulan çogu düş gibi bu prezervatifinde işe yarayacagı düşü yalan olur ve son kullanma tarihinin üzerinden 2 yıl geçtikten sonra,ulan ar… devamını gör
A
analogzeka10 yıl önce
kakası gelen kızın lavaboya gidiyorum demesi
Ekşide miydi burada mıydı şimdi hatırlayamadım ama: (bkz: hücum borusu gibi osurup ay pırt yaptım diyen kız) Ekşiymiş.
© copyright 2005 - 2026