bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- tarım3
- ekşi sözlük referans17
- kartoncu birader vs erecto bey3
- müzik dinlemek5
- almanya12
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- dağ evi olmayan erkek5
- asosyal ve çirkin olmak4
- sözlük yazarlarının kekleri5
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- namaz5
- sözlüğün çok durgun olması6
- kedi5
- mekke anlaşması20
- hesaplama3
- eva mendes2
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- 11 ağustos 20262
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- sıcak hava vs soğuk hava6
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- ekonomi16
- adavet2
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- yağmur2
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- ulu parti5
- özgür özel7
- baliye balayına gitme ezikliği4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- türkiye10
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- 2000 doğumlu kızlar5
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
entry'ler (15)
yunanistan milli futbol takımı lafını duyunca aklıma gelen ilk şey. hatta sadece top rakipteyken diil kendilerindeyken bile topun arkasındalar. eğer ki yanlışlıkla birisi topun önüne geçerse, topu hemen taca atıyolar.
tekerleme gibi olan sözcük. ayrıca bi insanın doğru ya da yalan söylediğini anlamaya da yarayabilecek bi kelime.
baba: nerdeydin oğlum?
doğruyu söyleyen çocuk: arkadaşlarlaydık baba. 2 bira içip geldik. (bkz: doğrucu davut)
yalan söyleyen çocuk: arkadaşlaylarladık baba. ders çalıştık işte malum final dönemi, çalışmasan olmaz yoksa okul bitmez.. ama allah'tan iyi geçiyo bu dönem, bi sıkıntı yok.
doğruyu söyleyen çocuk: arkadaşlarlaydık baba. 2 bira içip geldik. (bkz: doğrucu davut)
yalan söyleyen çocuk: arkadaşlaylarladık baba. ders çalıştık işte malum final dönemi, çalışmasan olmaz yoksa okul bitmez.. ama allah'tan iyi geçiyo bu dönem, bi sıkıntı yok.
+ zooooorrtt
- yuh necati insan ol insan!
+ terlikten çıktı kızım benim ne suçum var?
- koku da mı salıyo terlik!
- yuh necati insan ol insan!
+ terlikten çıktı kızım benim ne suçum var?
- koku da mı salıyo terlik!
hakkında "çantasında trigonometri cetveli de taşıyor mudur?" diye düşündüğüm kızdır.
ne uyumuşuz be bahar bile gelmiş! ee madem bahar gelmiş o halde alemlere akalım!
- meraba tufan abi
- meraba
- nooldu neyin var? tanrım yoksa düşündüğüm şey mi?
- evet rıza
- erik mi?
- ne eriği lan
- erik düşünüyorum ben
- dayıoğlu vefat etti rıza...
- yapma bee.. erik gibi adamdı..
(bkz: yiğit özgür)
- meraba
- nooldu neyin var? tanrım yoksa düşündüğüm şey mi?
- evet rıza
- erik mi?
- ne eriği lan
- erik düşünüyorum ben
- dayıoğlu vefat etti rıza...
- yapma bee.. erik gibi adamdı..
(bkz: yiğit özgür)
mezunu olmaktan gurur duyduğum, hayatımın en güzel yllarını geçirdiğim, türkiye'nin en köklü okullarından birisidir. son yıllarda öğrencilerinin öss'de göstermiş olduğu başarılarla türkiye'nin en başarılı okulları arasında da yer almaktadır; boğaziçi'ne, itü'ye, tıp fakültelerine azımsanmayacak sayıda öğrenci göndermektedir.
kutuplarda gerçekleşirse çok da garipsenmeyecek olay. hatta az bile, 6 ay gece be!!
sınavın kaç puan üzerinden yapıldığıyla aldığı 100 puana sevinmesi arasında ters orantı olan kız. 100 üzerinden 100 alınca havalara uçan kızsa ne mutlu ama 300 üzerinden 100 alırsa hocaya veya asistanlara suç atan kız modunda olacaktır.
+ hoca bugün adımı sordu.
- sen ne dedin?
+ ???
- sen ne dedin?
+ ???
bir de üstüne kameraya doğru el sallanarak salaklık katsayısı arttırılabilen aktivite.
günlerdir sesi soluğu çıkmayan telefonun ekranında görünce kim aramış olursa olsun operatörden gelen mesajdan daha çok sevindireceğini düşündüğüm hadise.. hele bi de beklenen kişi aradıysa tadından yenmez..
çantaların asma yerlerinin tek omza takılmasına ve öğrenci andının okunmamasına hak kazandıklarını sanan gençliktir.
korkuyla gittiğim ama gayet memnun ayrıldığım maçtır.. beşiktaş'ın 4 gol atması uzun zamandır karşılaşmadığımız bi durumdur bu da ziyadesiyle memnun etmiştir.. ligde üstündeki rakiplerin puan kaybetmesiyle birlikte çok daha anlamlı hale gelmiş bir galibiyet almıştır karakartalım..