bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı28
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- sevgilinin giyimine karışmak9
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- komşuları itici yapan detaylar7
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- zengin bacanak5
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi7
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- ahlaksız başlık açan çaresizler4
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- ciguli vs velvet9
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- sinirli kadını sakinleştirmek14
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- starbucks vs kahve dünyası4
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- transfer dönemi3
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- yalnizca deli yalnizca sair21
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- sünnetten akılda kalanlar6
- ekonomi2
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- kötü insana iyi davranarak iyi olmasını beklemek3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- nervionun kedisi3
- sözlüğün en sıkıcı yazarı3
- bakkal taşağı gibi asık suratlı kezo2
- bana kezban dediler4
- arkadaşlar bakar mısınız21
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- erkekler neden aglar2
- katatespizartmasi17
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- dikkatli dikkatli gözünü dikip bakan kadın2
- merak edilen sözlük erkeği6
- kürdistan hava kuvvetleri4
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
entry'ler (76)
burberry nin 1995 ten beri piyasada olan müthiş parfümü. ten kokusu gibi durur oldukça hafif ve uyumludur. (en azından benim için)
bu tür şeylere inanabilen birinin allah ı gerçekten "üzen" kişi olması gibi bir ironidir.
mazallah biri kardan adamın kafasını görür ve tahrik olurda gitti kardan adamın sahibinin namusu!
hatta kollarıda örtülmeli, kardan adam fazla kırıtıyorsa çarşafa kapatılmalıdır aksi takdirde ailenin namusu gider, kardan adamı eritmek bile gerekebilir.
hatta kollarıda örtülmeli, kardan adam fazla kırıtıyorsa çarşafa kapatılmalıdır aksi takdirde ailenin namusu gider, kardan adamı eritmek bile gerekebilir.
apartmandaki teyzelerin siz alasınız diye koyduğu şirinler kitabını aşırdığınızı düşünüp muzurluk yaptığınızı düşünmek, top oynarken evinizin camını kırmak, arkadaşları gizliden eve toplayıp power rangers ve pokemon izlemek,bahçede kutu kutu pense oynamak, sokakta ordan oraya koşup çocuk olduğunuzu ciğerlerinizde hissedebilmektir.
son çocuklardır aslında 90 çocukları, sonrasında çocukluğu barbie li çantaların içinde kimin ruju daha güzel yarışı yapmak olduğunu sanan yeni nesiller türemiştir, çocukluk denen yüz binlerce yıllık devirde kapanmaya yüz tutmuştur.
son çocuklardır aslında 90 çocukları, sonrasında çocukluğu barbie li çantaların içinde kimin ruju daha güzel yarışı yapmak olduğunu sanan yeni nesiller türemiştir, çocukluk denen yüz binlerce yıllık devirde kapanmaya yüz tutmuştur.
bir kadın olan annesi onu 9 ay karnında taşıdıktan ve bu dünyaya getirdikten sonra kendini hangi biçimde kadınlardan üstün gördüğünü merak ettiğim yazardır. 21. yy la ve sözlüğe hoşgelmiş.
hayatın çok istediğin çok sevdiğin birkaç şeyi almasıyla başlar her şey, düzelicek düzelicek diyip durursun ve bir şeyi çok bağlanırsın çok kesin bir şeye ve hayat kahpeliğini tekrar gösterir ve imkansız görünen bir şekilde onu da elinizden alır bağlanıcak şeyler yetmez artık aldığınız nefesler o kadar değerli olmaz artık gülümesemeniz bile içten içe mutlu değildir hayat artk sizin için sadece bi zorunluluktur ve hayata olan kırgınlığınız giderek nefrete dönümüştür.
her dine saygılı ve insanları dinlerine göre kalıplaşmış bir şekilde değerlendirmeyen hoşgörülü hristiyandır.
laik bir devletin türbanlı başbakan eşi ve first lady si.
aşkın tanımı olmaz.
bir ülkenin yarısından fazlası buna inanıp sokaklarda "ama o kaşındı" gibi cümlelerle sırf yazlık kıyafet giydiği için kızları taciz etme hakkını kendinde görüyorsa o zaman "o ülkenin erkekleri kırodur" genellemesi maalesef daha doğru bir önerme olur.
hatalı değilsem bile arayabilirsin güzelim
büyük ihtimalle madem bu kadar kalori alcam bari şundan biraz kısıyım diyen kızdır.
dersaneden dönerken arkadaşıma direkt olarak "sen kalk ordan ben oturcam" diyerek beni dumur eden arkadaşında ben senden yorgunum teyze diyerek inadına yer vermediği kadının türüdür.
rembrandts ın dostluk kokan şarkısıdır.
yıllar önce ilk nefesimi aldığım gündür.
büyük ihtimalle herkesi eleştirmeyi seven ve kendini mükemmel sanan insan çeşididir.
aklını kullanmayan dahiden daha başarılı olması muhtemel kişidir.
eğer tanrı saçımızdaki kılları örtmemiz için yarattıysa ve biz bunları öretmediğimiz için sapık varlıklar tahrik oluyorsa ve bu onun değil benim suçumsa ben cennete girmek istemiyorum ki sanırım tanrı şu anda türban takmayan kızlardan tahrik olan ve kendilerini %100 haklı bulan ve cennete gideceklerine inanan zavallılara cehennemin en sıcak köşesinde yer hazırlıyordur.