A
alaturco9 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
A
alaturco9 yıl önce
siverek te atatürk heykeline yobaz saldırı
şerefsiz bir itin yapmış olduğu saldırıdır. --`spoiler`-- Urfa'nın Siverek ilçesi'nde, başında sarık bulunan seyyar satıcı, Mehmet Malbora, 'Dinimizde putperestliğe yoktur' diye bağırarak Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne elindeki tahr… devamını gör
A
alaturco9 yıl önce
sözlük erkeklerinin beğendiği kız tipi
1.65 boylarında tercihen iri dudaklı, çilli, renkli gözlü ve gamzeli olmalıdır.
A
alaturco9 yıl önce
total war attila
ilk kez bir türk devletinin şaşalı zamanlarını aktaran bir total war olmaya aday oyun. da, capsler kurbağa olmuş. edit: rome 2 dlc'si olacak galiba.
A
alaturco9 yıl önce
kedi
Leonardo da Vinci'ye göre tabiatın şaheseri olan [bkz]hayvan[/bkz].
A
alaturco9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
alaturco9 yıl önce
ingilizce seviyeniz
Benim adım name.
A
alaturco9 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
A
alaturco9 yıl önce
sezgin tanrıkulu
diyarbakır baro başkanı. geçtiğimiz günlerde diyarbakır'dan ankara'ya gelip başbakanla görüşen sivil toplum kuruluşları heyetinde Kürtçe eğitim talebini başbakan'a ilettiğinde başbakın'ın ona almanya'daki Türklerin böyle bir hakları olmadığını örnek … devamını gör
A
alaturco9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
alaturco9 yıl önce
atatürk ün en karizmatik fotoğrafı
(img:#1402017) karizma ve asalet akan bu fotoğraftır.
A
alaturco9 yıl önce
osmanlı torunları
asimile olmuş nadide insanlardır.
A
alaturco9 yıl önce
nilhan osmanoğlu nun tam bir ermeni ye benzemesi
Fenotipini bilmem ama konuşunca delilere benziyor.
A
alaturco9 yıl önce
sözlük yazarlarının gözleri
(bkz:yazarların sözleri) hani çok sikimizdeymişcesine, yazarların gözleriyle ilgili bilgiler bütünü. misal benimkilerde kirpik yok.
A
alaturco9 yıl önce
türkiye de 60 tane nükleer bomba bulunması
ayyy suriye'ye atsak ya birkaç taneee. ama bizim değilmiş tüh. kumandası rte'de olsa şimdiye kalmazdı zaten elimizde.
A
alaturco9 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
A
alaturco9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
A
alaturco9 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
A
alaturco9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
© copyright 2005 - 2026