bugün
- falıma bakmak isteyen var mı21
- hapşırırken aynı anda osurmak4
- utku gümrükçü4
- özel okul öğretmenleri açlık grevinde11
- bir scottish fold sahibi olmadan ölüp gitmek4
- kemal kılıçdaroğlu14
- akrabanın dilini koparıp ayak altında ezmek3
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi9
- attack on titan tarzı sözlük yazarları3
- aylık 307 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- bir çift bacak arasında boğulmak4
- sıkıldım ulan sıkıldım anlıyor musun sıkıldım5
- arap gibi giyinerek sevap kazandığını sanan tip4
- sabah kahvesi eşliğinde sohbet etmek4
- evde mum bulundurmak2
- aldım kabul ettim9
- jojo tarzı sözlük yazarları3
- göğüs dekoltesi olan erkek7
- benim gibisi bir iki senede bir gelir4
- yaz aşkı bulamamak7
- sokak köpekleri sorununun çözümü5
- ben kadın olsaydım ile başlayan yazar cümleleri2
- kavuşma2
- spiritüalist instagram kokanası2
- iş flörtü5
- romanya romanı3
- erkek erkeğe açık oylaşmak11
- paraya ip bağlayıp komşu fakir ülkeye atıp çekmek4
- yazarların hastalıkları2
- chp izmir il örgütünü basan hırsızlık hükümlüsü4
- düşünürken tavana bakmak4
- müşriklerin esasında putlara tapmaması7
- herbokolog4
- ısır diyor şu güvercin ayakları2
- itperestler yüzünden kuduzdan ölümlerin başlaması2
- ofis masasında pörsüyen mandalina3
- bu saatte teyzesinde olduğunu söyleyen kız5
- kalamar ızgara3
- beyler gammazlandım3
- muhalefet2
- uludağ sözlük'ün kokusu5
- su içmekten göbeğin çıkması4
- chp den akp'ye jet geçiş5
- ona bir şey söyle8
- anormal intikamlar2
- tembellik hakkı4
- meme mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı15
- kurban2
- para mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı16
- kadınlar neden aldatır17

-22 ağustos 92'de `iron maiden`'ın `monsters of rock` festivali kapsamında `ingiltere` `donington`'da verdiği konserden parçalar içeren, 2 cd'lik live albümü.
cd 1
1. `be quick or be dead`
2. `the number of the beast`
3. `wrathchild`
4. `fr… devamını gör

93'te yayınlanan konser kayıtlarından oluşan~live~ `iron maiden` albümü. aynı sene çıkan bir diğer albüm `a real dead one` ile bir bütün oluştururlar.
1. `be quick or be dead `
2. `from here to eternity`
3. `can i play with madness `
4. `wasting … devamını gör

`iron maiden`'ın 93'te yayınlanan live albümü. eski parçalardan~85 öncesi~ oluşur. aynı sene çıkan bir diğer albüm `a real live one` ile bir bütün oluştururlar.
1. `the number of the beast`
2. `the trooper `
3. `prowler `
4. `transylvania`
5. `r… devamını gör

iron maiden'ın "Somewhere Back in Time" turnelerinin şerefine fanlarına 80'li yıllardaki albümlerinden seçme parçalarını sunacağı yeni bir `best of` albüm. Albümde 15 parça bulunuyor ve bu parçalar Iron Maiden'ın 1980'deki "Iron Maiden" albümünden, 1… devamını gör

`iron maiden`'ın 4. derleme albümü. `sony` müzik tarafından essential artist serisi kapsamında `iron maiden` şerefine `abd`'de yayınlanan 2 cd'den oluşan albüm. şarkılar yapım yıllarına göre yeniden eskiye şeklinde kronolojik olarak geriye doğru sıra… devamını gör

`iron maiden`'in 99'da çıkardığı 2 cd'den oluşan derleme albümü ve albüm içinden bonus olarak çıkan oyunun ismi. oyunda maiden parçaları eşliğinde takılıyorsunuz, öyle ahım şahım bir oyun olduğunu söylemek pek mümkün değil açıkcası ama müzikler için … devamını gör

2002'de yayınlanan bir diğer best of `iron maiden` albümü. 2005'te tekrar çıkan bir versiyonu daha bulunmaktadır ve içine bir kaç şarkı daha eklenmiştir. güzel bir de albüm kapağına sahiptir, albüm kapağında eddie'yi kral olarak yanında kurttan çok a… devamını gör

64.61 cm çapında, ağırlığı ayarlamak için merkezine çelik parçalar eklenmiş beton taş. bu taşlar, aynı biçimde ve farklı ağırlıklarda da yapılabiliyor. dünyanın en güçlü adamı yarışmalarında bir etapta kullanılır.
ismi `mitoloji`de `atlas`'ın tepeye… devamını gör

parti du$kunu amerikali kolej tayfasinin favori eglencelerinden.. $u `coed` denenlerin. solunum yollarinin icine eder, `bira`'dan tiksindirir.. buna du$kunlerden biri de facebook'u kurdu, $aka mi, degil: `mark zuckerberg`.

hayatımda ilk defa gördüğüm çiftleşmedir. şuan masamın üstünde 3 tane sinek muhtemalen 2 si erkek 1 i dişi. dişi ortada diğer erkekler ona kur yapıyo. ~swh~ canlı canlı çiftleşmeye şahit oluyorum şuan. `national geographic` gibi oldu ev. en sonunda b… devamını gör

hayatımda ilk defa gördüğüm çiftleşmedir. şuan masamın üstünde 3 tane sinek muhtemalen 2 si erkek 1 i dişi. dişi ortada diğer erkekler ona kur yapıyo. ~swh~ canlı canlı çiftleşmeye şahit oluyorum şuan. `national geographic` gibi oldu ev. en sonunda b… devamını gör