bugün
- evlilik vs bekarlik7
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması4
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- sözlükte yazmanın faydaları5
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- türkiye avustralya maçı3
- karun kadar malın olsa ne fayda3
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- bugün güzel3
- şu an hissedilen duygu2
- şirinler köyüne yeni şirin13
- arkadaşlar bakar mısınız15
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- bir şeyler söyle8
- saraca finch house6
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- chp'nin hali ne olacak57
- nataşalara para yedirmek9
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı3
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- trendyol4
- en iyi antidepresan16
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- zaman baba10
- kemal kılıçdaroğlu13
- şanzıman ustalarının aylık 200k para kazanması4
- dersimli kemal2
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- kedi10
- ap'nin bakan gürlek'e yaptırım çağrısı2
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- instagram3
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı3
- sürekli yorgun olan yeni gelin3
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması4
- otomatik el freninin testosteronu düşürmesi3
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- anın görüntüsü21
- gelişin yaşamak kadar güzel bana3
- panik atak3
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
entry'ler (82)
a.gücü beşiktaş maçında ikinci golden sonra tribünlerden yükselen tezahürat.
bu akşam dakika 70ten sonra takıma nefes aldırmasını beklediğim şair yürekli fitbolcu.
antidepresan kullandıktan sonra da aynı performansı göster bakalım aslan.
benim bu. hayatımın hiçbir döneminde dostum olmadı ve olmayacak da. bu durumu tersine çevirmek için türlü çabalara girsem de sonuç değişmedi. hasbelkader beraber eve çıktığımız ve iyi kötü geçindiğimiz ev arkadaşım dışında tek bir arkadaşım yok. aslında çok insan canlısı biri olmasam da yıldız tilbenin dediği gibi tek başıma da canım sıkılıyor.
bir hiç olmak üzücüdür beyler. insanlar hep aranmak ister, dinlenmek ister, hayatta bir kez de olsa önemli olmak isterler. - 12 öfkeli adam
Kullananların üzerindeki etkilerini öğrenmek istediğim ilaç. Mesaj atatsanız can kurtarabilirsiniz.
Ebeveynlerin kendisinden haberdar olması halinde kızlarının mervelerde kalmasına asla izin vermeyeceği onedio içerik sıçıcısı. içeriklerini okumak yeni bir işkence metodu olarak kullanılabilir.
okan üniversitesinde okumayı düşündüğüm bölüm. tam burs icin tm1 344 puan istiyor. dil ingilizce hayırlısı.
Şöyle bi 10-15 sene üst üste şampiyon olsak gerçekleşecek hadisedir.
Alexis sancheze de laf etsenize birşey deniycem.
mükemmel fiziği var bence. 1.69 cm boyu olan bi insana kas, üçgen vücut bu kadar yakışır ancak. o boyla manken gibi gözüküyor
ip atlamak.
böyle birşey olmamaliydi.
islamafobiyi destekleme amacı da guttugunu kesilen kafalardan anlayabiliriz. islam dinini barbarlastirmaya çalışanların küçük bi oyunu. adam kafa kesmeden önce de we are islamic army diyor. isidin musluman olmadigi bu sözü söylediği hadisede kanıtlanmış gibidir bende. çünkü adamalar bildiğin produksiyonla video cekiyolar ve kafası uçacak adamda öyle bi rahat ki sanki halısaha da baklava kaybetmek üzere. o.çlari her taraftan islami lekelemeye devam ediyolar ve gozleri yuzyillardir topraklarımızda.
YapıKürdi.
para önemli tabi.
bi kaç beatten başka biseyleri yok şarkılarını hemen taniyabilirsiniz.
bizimde David guetta gibi müzisyenleriniz olsa hardwell gibi müzisyenlerimiz olsa.
(bkz: püskevit)
bizimde David guetta gibi müzisyenleriniz olsa hardwell gibi müzisyenlerimiz olsa.
(bkz: püskevit)
kese kağıdı.
dondurma kafa
ben etmedim bana ettiler. gülmekten cevap verememiştim o yasta. *
ben etmedim bana ettiler. gülmekten cevap verememiştim o yasta. *
reklamlari çok başarılı bence. bi de okan abinin karizmatik sesi de olunca tadından yenmiyo.
son reklamın müziği çok iyi olmuş. reklamda oynayan çocuğu yapımcılarımız görmedi herhalde. gorselerdi şüphesiz bi başrol verirlerdi. zira ülkemizde oyuncu olmak için oyunculuk yapmaniza gerek yok. uzun boyunuz olsun azıcık gideriniz olsun kısacası kezbanlar görünce "oyy bo çocok çok totlooo" desin başrolü kaptiniz demektir.
(bkz: laf lafı açıyor)
son reklamın müziği çok iyi olmuş. reklamda oynayan çocuğu yapımcılarımız görmedi herhalde. gorselerdi şüphesiz bi başrol verirlerdi. zira ülkemizde oyuncu olmak için oyunculuk yapmaniza gerek yok. uzun boyunuz olsun azıcık gideriniz olsun kısacası kezbanlar görünce "oyy bo çocok çok totlooo" desin başrolü kaptiniz demektir.
(bkz: laf lafı açıyor)