bugün
A
agir mesrep8 yıl önce
hayvanları sevmenin gereksiz bir duygu olması
hayvanlarla karşılıklı olan duygu alışverişsizliğinizdir. bisi ilgilendirmess. biss birbirimisi seviyoss, sarılmasak da..
A
agir mesrep8 yıl önce
hayvanları sevmenin gereksiz bir duygu olması
hayvanlarla karşılıklı olan duygu alışverişsizliğinizdir. bisi ilgilendirmess. biss birbirimisi seviyoss, sarılmasak da..
A
agir mesrep9 yıl önce
vefat eden yazar sözlükte bunu nasıl duyurabilir
Kardeşim sen ölürsen bunu anlamak zor olmaz en basitinden sözlükte açılan başlıklardan anlaşılır.
A
agir mesrep9 yıl önce
yazarların hayatını özetleyen duvar yazıları
(img:#1110564)
A
agir mesrep9 yıl önce
suriyelilerin yakında özerklik istemesi
ülkemizin kendilerine sunduğu imkanlara müteakip milletin kafasında canlanan düşüncedir. özerklik, bölgesel yönetim, meclis falan...
A
agir mesrep10 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
A
agir mesrep10 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
A
agir mesrep10 yıl önce
günün fotoğrafı
http://galeri.haberturk.com/galeri/index/400320/1/18#galeri
A
agir mesrep10 yıl önce
geceye bir kitap fotoğrafı bırak
A
agir mesrep10 yıl önce
sözlük yazarlarının instagram hesapları
(bkz:missdior)
A
agir mesrep10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
A
agir mesrep10 yıl önce
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
A
agir mesrep10 yıl önce
kürtlerden af dileyeceğiniz şanlı günler
k rt yazar beyanı. nerden biliyorum derseniz, bir kaç defa k rt olduğunu gormek nasip oldu ordan biliyorum. yanı TÜRK bir solcu bile değil.
A
agir mesrep10 yıl önce
sözlükte kız kavgası
Gece gece gülmemi sağlayan can sıkıntımı biraz olsun alan durum.
A
agir mesrep10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
A
agir mesrep10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
agir mesrep10 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
agir mesrep10 yıl önce
laz kızı
ketum ve inatçılıklarıyla ün ve korku salmış, karadeniz yöresinde doğmuş ve/veya yetişmiş dişi insan. 14 lü ile 15 el ateş etmek gibi kabiliyetleri vardır. (bkz:paçi)
A
agir mesrep10 yıl önce
dram
huzunlu,uzucu hikaye, sahne için yazılmış oyun.
A
agir mesrep10 yıl önce
A
agir mesrep10 yıl önce
pkk türkiye nin geleceğidir
şahsen ben pkk olmasa türkiye'de yaşamayı düşünmüyorum. Geleceğe karşı tek umudum pkk'nin bu ülkede var olmasıdır. Gezi'de başarılamayanı başaracak bu parti. edit: kendimce sosyal deney yapmak için açtım bu başlığı. Hiç şaşırtmadı yazılanlar, oturup… devamını gör
A
agir mesrep10 yıl önce
A
agir mesrep10 yıl önce
A
agir mesrep10 yıl önce
pkklı terörist kadını öldürüp leşini çıplak yola atmak
keşke kafası kesilip kellesi götüne çevrilse imiş.. neyse bir daha ki sefere inşALLAH.
© copyright 2005 - 2026