bugün
A
afoo10 yıl önce
türk futbolunun ruhu
dün gece itibariyle kendini `erman toroğlu`'na satmıştır. (img:#809489)
A
afoo13 yıl önce
fbi
federal bureau of ivestigation ın kısaltmasıdır
A
afoo13 yıl önce
ehliyet sınavı
test ve sürüş olarak ikiye ayrılan sınavlar bütünü. test sınavı her sene aynı soruların çıktığı kek ötesi sınavdır. sürüş ise aynaları kontrol edip, kemer bağlandığında geçilir gider.
A
afoo13 yıl önce
ilk araba deneyimi
bir insanın ilk kez sürdüğü arabayla gelen denyimdir. yaşım 21, şu yaşıma kadar arabadan ne anladım, ne de hoşuma gitti bu dört tekerler. ilkokulda arkadaşlarımın odasında ferrari posteri falan varken ben daha ziyade sinema ve galatasarayla ilgilen… devamını gör
A
afoo14 yıl önce
sözlük yazarlarının masaüstü arkaplanları
`miranda kerr`'in bilgisayarımda bulunan 900 adet fotoğrafından en güzel olanları. haftada 1 değişiyorum. (bkz: sözlükçülerin kullandığı prezervatif markaları) edit: başlık başa kaldığından zorunlu tanım: sözlük yazarlarının bilgisayarlarında sa… devamını gör
A
afoo14 yıl önce
we are the people
`avustralya`lı bir grup olan `empire of the sun`'ın muhteşem şarkısı. sözleri de şu şekil: We can remember swimming in December, Heading for the city lights, in 1975 We share in each other Nearer than father The scent of a lemon, drips from yo… devamını gör
A
afoo14 yıl önce
zeitgeist the movie
Kelime anlamı olarak belli bir zaman donemindeki "kitlesel egilim" anlamına gelen kelimedir.
A
afoo15 yıl önce
alessandra ambrosio
dunyanin simdiye kadar gelmis gecmis en guzel kizlarindan biri. kesinlikle gormeden olmemelisiniz dunyada gorebileceginiz en guzel varlik.
© copyright 2005 - 2026