bugün
A
advntst2 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
A
advntst2 yıl önce
gal gadot
güzelliği, umursamaz ve hırçın tavrı ile binlerce, milyonlarca insanı kendine hayran bırakan modeldir.
A
advntst2 yıl önce
yedi cüceler ve pamuk travesti alev
nice nice maceralara gebe olan masal. tam aradığım masal tadı dedirtenzo. finalde ağır zulüm görmüş cücelerin öpme sakın öpme yakarışlarını dinlemeyen prensin alevi öpüp uyandırdıktan sonra başına gelenler de cabası.
A
advntst2 yıl önce
sevgilinizin dondurmasını yalar mısınız
Diyelim sevgiliniz size bi tutar misin diye dondurmasini verdi yalayip tadina bakar misiniz veya hic agzinizi dahi degdirmeden geri mi verirsiniz? Edit:dondurma sifir degil sevgiliniz yalamış ama.
A
advntst2 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
advntst2 yıl önce
sabah öperek uyandıran cin
Bu kez sabah gelen cindir.
A
advntst2 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
A
advntst2 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
A
advntst2 yıl önce
anın görüntüsü
A
advntst2 yıl önce
ingiltere de dayak yiyen sapık afgan
Ümmet kardeşlerimizi dövmeye utanmıyor musunuz? ezanlarımızı susturamayacaksınız... ingiltere'de genç kızın videosunu çeken Afgan sığınmacı kızın abisi tarafından feci şekilde dövüldü https://twitter.com/odatv/status/1672504619178819584?t=4KULaB3… devamını gör
A
advntst2 yıl önce
kadınlar neden çiçektir
Çünkü her çiçek dalında güzeldir. incitmeden koklayabilmek, dokunabilmek, o saf ve duru güzelliğin karşısında, çıkarsızca sevebilmektir.. Bir Kadın aslında herkes gibi eşit haklara sahip bir bireydir. Bu anlamda, Çiçek böcek yakıştırması doğru olmay… devamını gör
A
advntst2 yıl önce
svastika
Svastik denilen ortası noktalı gamalı haçın bundan altı bin yıl kadar önce Batı Asyada ortaya çıktığı rivayet ediliyor. Svastika Sanskritçe'de "Mutlu hayat" anlamına gelir. ayrıca nazilerin simgesi olan gamalı haçın adıdır.
A
advntst2 yıl önce
anın görüntüsü
A
advntst2 yıl önce
sozluk yazarlarının oraları buraları
Entryden cok fotograf goruldugunde verilen tepki. Ayni bir puzzle gibi,birisi ellerini atarken digeri ayaklarini atiyor. Biri karin kaslarini atarken oburu kafasina cicek soplamis. Sozluk seks mi arkadaslar ?
A
advntst2 yıl önce
yalan
hayatın anlamını belirten bir [bkz]candan erçetin[/bkz] şarkısı.
A
advntst2 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
A
advntst3 yıl önce
sözlük yazarlarının anlık ruh hali
Boğuluyorum sözlük. Gereksiz bağırışlar arasında boğuluyorum. Gerçekten çok sık'ılıyorum. Bu öyle Bi sıkılma ki sinirden gözlerim kıpkırmızı oluyor her seferinde. Anlaşılmıyorum sözlük. Anlatıyorum ama dinlenilmiyorum bile. Sürekli bir korku t… devamını gör
A
advntst3 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
advntst3 yıl önce
gecenin bir yarısı excornisti düşünmek
ara sıra başıma gelendir. ona bir hediyem var (img:#2315629)
A
advntst3 yıl önce
dünyadaki son amcıklı gibi yürümek
son amcıklıymış gibi peşinden koşan ile vs olur.
A
advntst3 yıl önce
anın görüntüsü
A
advntst3 yıl önce
hadi ama dostum senin sorunun ne
film ve dizilerde, kendileriyle takılmaya devam etmesini istedikleri ahbapları eve gitmeye karar vermiş grubun üyesinin sarf ettiği soru cümlesi.
A
advntst3 yıl önce
günaydın sözlük
sözlüğe uyanıp girenlerin sozluge saygısızlık olmasın diye soyledıklerı laf.
A
advntst3 yıl önce
arkadaşlar hesabımı siliyorum hakkınızı helal edin
bir duyurudur. bu gece tsi 00:00'da hesabımı siliyorum. galerimde kalan 2-3 meme fotoğrafını da atıp öyle giderim merak etmeyin, sanki mezara mı götüreceğim aq. bb.
© copyright 2005 - 2026