bugün
A
adrenaline amp6 yıl önce
galerinizdeki en pozitif fotoğraf
Galerinizdeki en pozitif fotoğraf. (img:#1796022)
A
adrenaline amp6 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
adrenaline amp7 yıl önce
seni seven birini bulmak
bazen. Bu devirde beni ben olduğum için Var mı acaba diye düşünüyorum. Tanım : Seni her halinle seviyorum diyen biri var mı hayatında. Her şey para olmuş. Her şey çıkar olmuş yaa haberimiz yok.
A
adrenaline amp7 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
A
adrenaline amp7 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
A
adrenaline amp7 yıl önce
karma ve nick uyumu
yazarın, sözlükteki karma puanı ile "nick"inin uyumudur. örneğin: pis çocuk; -18.
A
adrenaline amp7 yıl önce
nickini bir fotoğrafla anlat
(img:#1466028)
A
adrenaline amp7 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
A
adrenaline amp8 yıl önce
bana teselli ver sözlük
Bok gibi hissediyorum sözlük. Boktan ziyade yok gibi hissediyorum. Iradesiz, bi sik beceremeyen, hep yerinde sayan, potansiyelini kullanmayıp kendini yatarak harcayan biri oldum kaldım. Üstelik yılan hikayesine dönmüş birini 3 yıldır unutamıyorum. Un… devamını gör
A
adrenaline amp8 yıl önce
polise tokat atan akp gençlik kolları başkanı
gezicilere küfür edecektim yazdım sildim adama bak yav böyle akpli olamaz arkadaş tokatı geçtim adam full kasıntı. bildigin höy höy mhp diye bir parti var git orda böyle yürü meydan oku. valla rtden sonra ayvayı yiyecegiz gibi bir durum var şun… devamını gör
A
adrenaline amp8 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
A
adrenaline amp8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
adrenaline amp8 yıl önce
içkinin leş gibi tadı olması
Viski mi içiyoruz kolonya mı içiyoruz belli değil, sırf biraz güzelleşelim diye o kadar mide yanmalarına katlanıyoruz. Bağımlı olanlar hergün nasıl içiyor?
A
adrenaline amp8 yıl önce
bir erkeğin en tatlı olduğu an
çok uyuduktan sonra yumuduk olmuş o gözlerle size kapıyı açtığı an.
A
adrenaline amp8 yıl önce
kimle tanışmak isterdin
Che Guevera Ahmet Kaya Deniz Gezmiş Nazım Hikmet Cemal Süreya Hüseyin inan Yusuf Aslan Said Nursi ve daha sayamadığım fikirlerini ve bilgilerini merak ettiğim onlarca güzel insan vardır. yalnız Ahmet Kaya ile tanışsaydım "bir desen gitme" m… devamını gör
A
adrenaline amp8 yıl önce
sözlük yazarlarının arabayla yaptığı en yüksek hız
meraktan soruyorum: rockstar games ne zaman auidi'nin telif hakkını aldı?
A
adrenaline amp9 yıl önce
sevilmek
başkasının kalbinde `parsel` sahibi olmaktır. en çok istenendir.
A
adrenaline amp9 yıl önce
j ile başlayan en güzel şeyler
J ile başlayan en güzel seyler nelerdir sorusudur.
A
adrenaline amp9 yıl önce
yazarların yürüyerek yaptığı en uzun mesafe
sözlük yazarlarının yürüyerek gittiği en uzun mesafedir. şehrin bir ucundan öbür ucuna çocukken gazoz kapağı aramak için gitmiştik. yemin ederim şimdi baktım google'dan; aradaki mesafe tam 21 kilometre. tabi gidiş geliş 42 kilometre oluyor.
A
adrenaline amp9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
A
adrenaline amp9 yıl önce
allah neden gözükmüyor
Seni, çevrendeki her şeyi yaratan varlığı diger canlılar gibi düşünüp görmek istemek yaratıcı kavramına hakaret etmek olur. O bizim gibi bi varlık olsaydı gözlerimiz onu algilayabilseydi vs zaten bizim gözümüzde o üstün konumu yerle bir olurdu. Gördü… devamını gör
A
adrenaline amp9 yıl önce
sevgiliye verilebilecek en güzel hediye
sevgilinin görünce dumur olacağı kıvamdaki hediyelerdir. en güzeli olup olmadığı ise verildiği an ortaya çıkar.
A
adrenaline amp9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
adrenaline amp9 yıl önce
en sevdiğiniz atatürk sözleri
muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
© copyright 2005 - 2026