bugün
- şirinler köyüne yeni şirin10
- nataşalara para yedirmek6
- en iyi antidepresan16
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi5
- true nickli yazar5
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- şirineyi kim sikiyor sorunsalı3
- şirin babanın sakalı rahmani mi şeytani mi sorunu2
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- platonik aşk3
- kedi10
- kemal kılıçdaroğlu11
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- true denen arkadaş6
- bir şeyler söyle3
- şahıs şirketi açarken sanal ofis göstermek2
- şahıs şirketi nasıl kurulur3
- neden yalnızsın6
- haziranda üşümek2
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı2
- panik atak2
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap5
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- fatih terim3
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- cemil meriç'in anılması3
- chp lüleburgaz mitingi2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- babanın ölmesi7
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- mozart'ın sektörden uzaklaşma nedeni2
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak4
- true denilen yazar18
- naber lan göt diye mesaj atan kız3
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler5
- iğrenç bulup ama genede bağımlılık şeyler3
- aylık 342 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- milli futbolcuların sigara içtiği iddiası5
- diyanetin abd'deki villaları15
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor22
- chp'nin hali ne olacak53
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- erkeksii bayan buse6
- uzun samsun3
- melisa döngel2
- playstation4
- yahudi madalyası almış gürcü5
entry'ler (35)
bu halkın cahilliğini hafife alıyorsunuz arkadaşlar. çıkın bir sokağa bakın anlarsınız nasıl oy alıyor.
ulan siz neden böylesiniz. babam benimle oturdu içti de iki kadehe yatağa atarım diyen sizin gibi abazanlarla oturup içmedim sayesinde.
hukuk devleti nasıl olur, nasıl yönetilir bunlari bildiğini ankarayı yöneterek göstermiştir. aday gösterilmelidir.
vallahi ben erkek aklından iğreniyorum ya. bu başlığı açacak kadar abaza mısınız dedirten durumdur.
bu başlık sebebiyle anlıyoruz ki toplumdan aforoz edilmesi gereken gerici boş beyinler sözlükte takılıyor.
şımarıklık değildir, yaşayan için çok zor durumdur. anlayışlı olunuz.
ilişkide iki tarafında böyle sevmesi gerektiğini düşündüğüm durumdur. zira aşık olduğumda gözüm başka erkek görmeyecek kadar kör oluyorum, aldatılana kadar sevgilimin de böyle düşündüğünü sanıyordum. erkeklere güvenimiz kalmamıştır.
ülkeyi bir avuç bedevinin eline oyuncak gibi verdikleri için resmilik kazanan durumdur. allah bunların pis zihninden korusun çuluğumuzu çocuğumuzu.
üniversiteden yeni mezunum iş bulmaya çalışıyorum, bundan bir sene önce hayalim 26 yaşına geldiğimde anne olmaktı. şimdi çocuğuma asla sağlayamayacağım şartları düşünüyorum ve artık anne olmak aklımın ucundan bile geçmiyor. yaşadığım ülkenin şartları beni tahammülsüz ve geleceğe dair sıfır umudu olan birine çevirmişken çocuğuma ne kadar tahammül edebilirim? okula gitmesi gerektiğinde çomar kafasındaki insanların yetiştirdiği çocukların yanına nasıl gönderebilirim, devlet okunda ben çocukken dayak yedim, zorbalığa uğradım, işini hiç bilmeyen eğitimcilerin elinde çorba oldum, bir öğretmenimin tacizine uğradım. benim çocuğum neden bunları yaşasın? özel okula kendim bir öğretmen olarak nasıl param yetsin? ben bu ülkede nefes alamıyorum, üretemiyorum, yarına inançla bakamıyorum, çünkü bana alan açılmıyor. her gün yurtdışından iş arıyorum. anne olmaktan vazgeçtim çünkü ona benim yaşayamadığım refahı yaşatamayacaksam bu dünyaya getirmeye hakkım yok. benden sadece bugünümü, ruh sağlığımı çalmakla kalmadılar dolaylı olarak çocuğumu da çaldılar. umarım güzel günler görürüz.
her yıl bayramda gelip burası cennet diye zırlayanlar yerine bizim gibi ilim ve irfan için yurtdışına taşınma hayali olan gençlerin yer değiştirmesi halinde çözülebilecek problem.
ortalama 60 sene yaşayacağı hayatı ortalama şartlarda yaşamak isteyen insanların sevdasıdır. suç değildir. tarihin en iyisi biziz demekle faturalarımızı odeyemeyecek hale geldiğimiz gerçeği değişmemektedir.
uçkurunu tutmayı bilmeyen çağdışı, yobaz, pis zihniyetli bir insanın konuşacağı iğrenç laflardır bunlar. zihniyetiniz batsın sizin.
arkadaşlar kadın yada erkek fark etmez insanlar kitap okur yada okumaz. keşke bütün cinsiyetlerden her insan okusa, okumayanların eksikliğini hissediyoruz zaten ama cinsiyet ne alakadır bu durumda anlayamadım.
iyi bir tarih eğitimi almış insandır.
sevgilim. ne dese, ne istese yaparım. onun için dünyaya gelmiş gibiyim.
kafa dengi sevgilidir.
Lautrec'in afişlerine baktığınızda aynı zamanda resimsel doyum kazanabildiğiniz grafik tasarım türüdür.
bu başlığı açan hangi mağarada yaşıyor olabilir?
Sabahları şu yataktan çıkmama sebep olan ne var diye sorgulatan durumdur.
görsel
Bir Yiğit Özgür karikatürü geldi aklıma.
Bir Yiğit Özgür karikatürü geldi aklıma.